Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Tyle ze najczęściej szlo to w parze z kulami na tył, nowymi burtami, oponami od tira, itp. Taki full wypas, tyle że taka przyczepa to już z właścicielem na wieki wieków, bo nikt pieniędzy za te przeróbki nie wroci

Opublikowano

Mam podobną tylko bez siatki. Fajna prasa i wygodny w obsłudze sterownik. Trzeba patrzeć na stan pasów, bo łyse miewają problemy z wciąganiem siatki. W temacie o prasach Vicon dowiesz się wszystkiego, np.jak sprawdzić ilość bel. Sprawdzić stan łańcuchów i kół. Moja po 17 tyś ma koła do wymiany, bo łańcuch nie był w porę wymieniony i zjadł zęby.

Opublikowano

Mam podobną tylko bez siatki. Fajna prasa i wygodny w obsłudze sterownik. Trzeba patrzeć na stan pasów, bo łyse miewają problemy z wciąganiem siatki. W temacie o prasach Vicon dowiesz się wszystkiego, np.jak sprawdzić ilość bel. Sprawdzić stan łańcuchów i kół. Moja po 17 tyś ma koła do wymiany, bo łańcuch nie był w porę wymieniony i zjadł zęby.

Dzięki, właśnie przebijam się przez tematy i w razie potrzeby tam dopytam :)

Opublikowano

Takie  ceny  są  w regionie i  tyle .

Buraki  ze  wschodu  płaczą i płacą  :D

Nadać  to  sie  nada  , ale żeby  to pociągnąć-  to  trzeba  sporo koni 

całe buractwo to na zachodzie kraju teraz rozlokowane bo i cukrowni tam więcej to tak na marginesie.

Opublikowano (edytowane)

A co to taki ruch za prasami? Mchale bardzo dobra i fajna w obsludze znajomy ma podobna to piekne bele robi zetorkiem 135 km ta ma juz 7 lat i ponad 70 tys kosztuje troche drogo

Edytowane przez robi57362
Opublikowano

To jest właśnie dobry czas na poszukiwania. Ja sprzedałem swoją latem to problemem było coś znaleźć. Każdy trzymał, bo żniwa, sianokosy i wybór mały. Handlarze też przed sezonem więcej sprowadzają.

Opublikowano

Widać że podbierak wymieniony i pomalowany. W sumie to dużo zrobiła 13 milionów bel a jak nowa :-D 

Opublikowano

tomek73 nie to żebym reklame jakąś robił ale mieszkam pare km od chłopaków i mają naprawdę fajne pomysły i naprawdę lubią to co robią więc przyczepy są fajnie zrobione.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v