Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Większość niskobudżetowych ciągników jest made in Pakistan, India itp z naszymi kabinami i maskami . Podoba mi się ich tok myślenia jako krajów silnie rozwijających się - kupują licencje na sprawdzone konstrukcje i tłuką tanią masówkę nie koniecznie bardziej awaryjną od super nowoczesnych niemieckich ciągników za setki tysięcy zł. 

Opublikowano

Przesadzasz izydor . cena  przesadzona  , ale nie aż tak

obejrzeć warto , jesli  ogledziny  wypadną pozytywnie , kwity  w porzadku - to  z  8 tys warta 

ceny używek są chore, nie wiem czym ludzie się kierują, może chcą wystawić w większej cenie niż sąsiad  :huh:

jak dla mnie w 47 na start do włożenie około 5tys. aby to jakoś użytkować, kogoś innego może zadowalać to że przyczepa jedzie, świeci i hamuje

Opublikowano

Ja  wcale  nie  chwale  tych przyczep , nie mam  takich widze  jednak  ze  kilku znajomych  ma i jakoś  to  jeżdzi . a ceny są  jakie  są 

Ja  mam 2 szt d 55 i nie  zamieniłbym ich  na 4szt  d  47 

Opublikowano

Przesadzasz izydor . cena  przesadzona  , ale nie aż tak

obejrzeć warto , jesli  ogledziny  wypadną pozytywnie , kwity  w porzadku - to  z  8 tys warta 

może u Was tyle warta u mnie za takie pieniądze kupuje się znośną hl'ke

wczoraj kupiłem thk 5 w dst stanie bez kwita z działającymi światłami i hamulcami (ma na 1 ośkę)za1500

Opublikowano

Tragiczna ta d47nie jest, rama widać zamknięta, nadstawki jakieś są. Oczywiście 9tys. nie warta, ale za 7-7,500 można by się zastanowic

nie było zamkniętych ram, rama jest zaspawana bo było pewno próchno i pomalował dla niepoznaki

Opublikowano

może u Was tyle warta u mnie za takie pieniądze kupuje się znośną hl'ke

wczoraj kupiłem thk 5 w dst stanie bez kwita z działającymi światłami i hamulcami (ma na 1 ośkę)za1500

Takie  ceny  są  w regionie i  tyle .

Buraki  ze  wschodu  płaczą i płacą  :D

Nadać  to  sie  nada  , ale żeby  to pociągnąć-  to  trzeba  sporo koni 

Opublikowano

nie było zamkniętych ram, rama jest zaspawana bo było pewno próchno i pomalował dla niepoznaki

ze nie bylo fabrycznie zamkniętych ram wiem, że wzmocniona to na plus, tylko tak jak piszesz, nikt by jej bez powodu nie wzmacnial, albo jest po prostowaniu i naciaganiu, albo tak jak piszesz, dziury na wylot
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v