Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten Zetor powyżej to nie pojawia się tu przypadkiem któryś raz z rzędu? Kiedyś miał chyba cenę z kosmosu

Panowie zajrzyjcie do galerii AF

Opublikowano (edytowane)

Właśnie o to mi chodzi, że gość wszystkie sprzęty ma odmalowane i ceny wg mnie z kosmosu.

Tylko tak sobie pomyślałem, że może ktoś ma z nim jakieś doświadczenia.

Kolego @Ursusc385 dzięki za opis i zdjęcie.

A może ktoś coś o tym panu?

https://www.olx.pl/oferta/ursus-914-dl-finn-CID757-IDjgwbt.html#e633226468

Ceny równie wysokie co u pierwszego ale widzę, że trochę ruchu w interesie jest.

Edytowane przez kedziorek
Opublikowano

mercedes ładnu a gazu może mieć ze 120 liter bo widziałem 2 butle po 60 litrów.kolega w Jeep grangcheroki 5.7 hemi miał 250 lit wykonany własnorencznie tak jak całą instalacje zrobił sami nawet ją opatentował

w jakim języku przekaz?

Opublikowano

Ja też od niego kupiłem swojego 904 o którym pisałem kilka tyg temu. 9 lat temu to jeszcze miał co kupować i nie robił takich składaków. Trochę w swojego włożyłem kasy, ale wolałem zrobić coś zanim padnie. Wtedy było w czym wybierać i dlatego tam kupiliśmy. FINN też od niego kupił.

Opublikowano

za 80 tysi to bym się  nie zastanawiał tylko brał tą g klasse  bo mi się podoba .. troszkę funduszy mało  a raz  że ładniejszy 2 iszczędniejsz  był by  od c klassy

Opublikowano

A może ktoś coś o tym panu?

https://www.olx.pl/oferta/ursus-914-dl-finn-CID757-IDjgwbt.html#e633226468

Ceny równie wysokie co u pierwszego ale widzę, że trochę ruchu w interesie jest.

Rownie dlugo jego ogloszenia ogladam :) Ceny moim zdaniem w wiekszosci bardzo wysokie. Zetory z serii 6xxx 7xxx stoja tam tez po sporo czasu. Ale fakt, ze nie widzialem tam nic odwalonego na sprzedaz, wiekszosc wyglada jakby faktycznie bylo w ori stanie, co najwyzej w niektorych chyba opony wymieniane. Ktos wczesniej pisal, ze ciezko sie z tym panem rozmawia .

Opublikowano

No według niektórych "wyglądem się nie robi" , więc chętni na pewno będą :lol: ;) .

Opublikowano

Dobre to malowanie , nawet swiatła nie zostały oszczędzone i gumy .

Ja jak swojego odnawiałem to zliczyć z 1,5 tygodnia do 2 zeszło .Siewnik w drobny mak , każdy element wypielęgnowany i podkład na każdym elemencie ).

Opublikowano

co do tego handlarza z suwałk to byłem u niego 2 razy, ciągniki ma niegłupie ale wydają się jakby wyciągał je z pokrzyw, no i według mnie ceny trochę zawyżone, nie potargujesz się z nim wypuszcza tyś i tyle, i dokładnie to jest miejscowość szołtany za szypliszkami 

Opublikowano

Też byłem u tego handlarza z Suwałk/Szołtan - sprzęt nie picowany, nie modzone/przerabiane - tak jak przyjechał tak go sprzedaje. Ceny  - fakt czasem z kosmosu, potargować się idzie ale za dużo z ceny nie urwiesz, na małych ursusach/zetorach bez napędu tysiak to pewnie max co utarguje się. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v