Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Claasy są tanie, mniejsze modele z początku produkcji spokojnie za 60 tys można kupić

CLAASy są tanie?! Dobre sobie. Podobnie jak fendt to półka premium więc nigdy nie będą tanie. Po za tym małym claasem (nie pamiętam jego nazwy) co jest poskladany z niewiadomo czego ale to inna historia..

Edytowane przez maromar
Opublikowano

CLAASy są tanie?! Dobre sobie. Podobnie jak fendt to półka premium więc nigdy nie będą tanie. Po za tym małym claasem (nie pamiętam jego nazwy) co jest poskladany z niewiadomo czego ale to inna historia..

Celtisa kupisz za 70 tys , za JD podobnej mocy i z podobnego rocznika trzeba dać 100tys, fendt jeszcze droższy. Claasowi bliżej do zetora cenowo  :)

Opublikowano (edytowane)

półka premium to na pewno  ferguson, jd, fendt, valtra 

Claasa bym wsadził między NH a Casa  ale na pewno bym  nie porównał  do zetora 

Edytowane przez szaman1
Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/kosiarka-dyskowa-alka-xl-3m-i-220m-unia-famarol-powystawowa-CID757-IDfKeR9.html

Zna ktoś/kojarzy tego gościa? Ma wystawione dużo sprzętu powystawowego. Z tym że na autoryzowanego dilera to to nie wygląda..

Byłem parę lat temu u niego, oglądałem mieszalnik ze śrutownikiem, autoryzowany dealer to na pewno z niego nie jest, ciężko trochę do niego trafić, sprzętu dużo na placu, niektóre nowe(powystawowe) nie mam pojęcia skąd on je bierze, trochę złomu tj maszyn też tam jest, na mnie sprawił niemiłe wrażenie

Opublikowano

Wiem że nie ma co porównywać ale pisaliśmy o cenach używek. Claas nie jest zły, po prostu nie doceniany tak jak wcześniej renault. Zetor jak to zetor, może mieć silnik z lat 50-tych i 2 biegi do przodu i jeden do tyłu a i tak dla wielu będzie to cudo warte każdych pieniędzy 

Opublikowano

Byłem parę lat temu u niego, oglądałem mieszalnik ze śrutownikiem, autoryzowany dealer to na pewno z niego nie jest, ciężko trochę do niego trafić, sprzętu dużo na placu, niektóre nowe(powystawowe) nie mam pojęcia skąd on je bierze, trochę złomu tj maszyn też tam jest, na mnie sprawił niemiłe wrażenie

Dzięki za odpowiedź! Odczytal wiadomosci na olx ale nie odpisal. Chyba sobie go odpuszcze.
Opublikowano

Tam zawracanie - taki sam sposób komunikacji jak rozmowa przez telefon . Właśnie w taki sposób ostatnio się dogadałem i kupiłem . B)

Opublikowano

buja się z nim ze dwa lata

https://www.olx.pl/oferta/kosiarka-dyskowa-alka-xl-3m-i-220m-unia-famarol-powystawowa-CID757-IDfKeR9.html

Zna ktoś/kojarzy tego gościa? Ma wystawione dużo sprzętu powystawowego. Z tym że na autoryzowanego dilera to to nie wygląda..

byłem tam wiosną, sprzęt faktycznie powystawowy-tak wygląda ale nie za bardzo idzie się z gościem dogadać

ten wygląda na jakiegoś lepiaka

https://www.olx.pl/oferta/ursus-4514-nowy-z-gwarancja-2014-CID757-IDhGHAh.html

Opublikowano (edytowane)

Wiem że nie ma co porównywać ale pisaliśmy o cenach używek. Claas nie jest zły, po prostu nie doceniany tak jak wcześniej renault. Zetor jak to zetor, może mieć silnik z lat 50-tych i 2 biegi do przodu i jeden do tyłu a i tak dla wielu będzie to cudo warte każdych pieniędzy

Nie pisz glupot ze claas nie doceniony jak kiedys renault bo ich nie bylo i kazdy bal sie a claasow troche jest przynajmniej w mojej okolicy i nie sa to rewelacyjne ciagniki fakt sa gorsze ale jest sporo lepszych.

Wie ktos gdzie mozna znalezc w lubelskim claasa consula oprócz olx itp

Edytowane przez robi57362
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v