Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

No fakt kierownicę mają po angielsku, ale ten z linku faktycznie mógł być na anglie robiony bo kabina niespotykana w naszym klimacie i deska też jakaś inna, dobrze że biegi ma chociaż na środku :D

Opublikowano

wygląda przyzwoicie, dość młody, zaczepy i obciążniki na pewno na plus, do tego amortyzowana kabina i skrzynia mechaniczna

trochę bida z gumą, ale kilka lat jeszcze polata,

jak masz nie daleko warto zobaczyć, co cena akceptowalna

Opublikowano

Mickboss a nie lepiej inwertorowa? Malutka przenośna, a nam jak zwinęli dwa lata temu to szybko kupowalismy taką samą. Tata zawodowy spawacz i powiedział że po przesiadce na inwertor do transformator nie wrócił by za żadne skarby

Opublikowano

Cena swoją drogą ale czemu wersja angielska? Bo z Anglii sprowadzony czy może raczej chodzi mu o kierownice z prawej strony :D

A moze ze wzgledu na imperialne jednostki miar - hA - godzino-ampery?

lecą i to jak muchy do gówna

A potem placz, ze taki dobry mial byc, przeciez tak ladnie wygladal.

Opublikowano

Jedna lokalizacja od Sochaczewem, druga w Wielkopolsce, poza tym w ofercie inne ciągniki w super cenach, przekręt jak nic

Ale zdjecia ciagnikow w tym samym miejscu robione, wiec najlepiej umowic sie na ogledziny. 

Opublikowano

Najlepiej to zgłosić na allegro oszustwo i głowy sobie nie zawracać. Nie wiem po co w ogóle dyskusja o tych przekrętach.

Opublikowano

Jedna lokalizacja od Sochaczewem, druga w Wielkopolsce, poza tym w ofercie inne ciągniki w super cenach, przekręt jak nic

Najlepiej to zgłosić na allegro oszustwo i głowy sobie nie zawracać. Nie wiem po co w ogóle dyskusja o tych przekrętach.

Ciągniki  6 letnie za 157  i 197 tys  - co w tym nienormalnego?  Ile mają kosztować? normalne  ceny o co  chodzi? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v