Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepsze są podobno z podwojnymi piłami ja ten BVL i chyba Strautmann. Inne z 3 piłami i łańcuszkami na rogach są kiepskie. Ten ostatni to raczej w pryzmę będzie trudno się wbić a poza tym to od razu trzeba bokiem wysypać. Jeśli o szczękowy chodzi to nie jest zły. Wycinak piłowy ma tę przewagę, że wytniesz dużą kostkę postawisz i masz na kilka dni a szczękowym to wysypiesz na kupki. Kwestia warunków, miejsca.
Na mazowszu okolice Kadzidła wujek użytkownika Caniek ma podobno spory wybór wycinaków. W galerii znajdziesz zdjęcia. Mam tam ze 35-40 km, ale tam nie byłem jeszcze.

Opublikowano

chcę coś takiego żeby równo mi ucinało więc szczękowy raczej odpada zresztą mam krokodyla przy ładowaczu....

Pasowałoby żeby mtz raził sobie z podnoszeniem-żeby mocno przodu nie podnosiło

Jakby ktoś gdzieś miał namiary na "PEWNY"to bym prosił -_-

Opublikowano

Daję Ci 10 tyś i dorzucam zajebistą 60-kę. Nie możesz się nie zgodzić bo takie oferty się nie trafiają często. :D

Opublikowano

U nas już jeden kupił "zajebistą" 60-tkę - w tamtym roku skrzynia przy wyrywaniu krzaków z miedzy poszła a w tym silnik , dał 16 tys, 2 tys w skrzynię, teraz ze 4 w silnik - interes życia, a cieszył się że najładniejsza we wsi  :lol:

Opublikowano

Moja jest brzydka, ale sprawna. Od nowości u nas silnik po porządnej kapitalce a skrzynia nieruszana. Cały czas pracuje bez awarii.
Żart oczywiście z tą sprzedażą. ;)

Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-rolniczy-john-deere-6800-CID757-IDihjiD.html#8bd2ef3400 Ciągnik ładny, byłem obejrzeć chodzi bez zarzutu tylko ta cena coś "dziwna" tania albo ma ukryta wadę co wyjdzie w praniu i ktoś chce się pozbyć tylko 

wujek miał takiego więcej przestał niż robił dołożył ze 30 tyś i sprzedał ale zanim wjechał na lawetę to znowu się popsuł :D 

Opublikowano

Jak kupił szrota albo sam go zajeździł i jeszcze normalnego ogarniętego mechanika nie miał to ładował kasę w niego bez skutku. W każdej marce zajeżdżonego może trafić. Niestety lata i przebieg robią swoje i w każdej marce grata może trafić

Opublikowano

chcę coś takiego żeby równo mi ucinało więc szczękowy raczej odpada zresztą mam krokodyla przy ładowaczu....

Pasowałoby żeby mtz raził sobie z podnoszeniem-żeby mocno przodu nie podnosiło

Jakby ktoś gdzieś miał namiary na "PEWNY"to bym prosił -_-

sołtys wysłałem Ci pw

Opublikowano

jak chcesz pewny pewny w opór to łap linka https://www.olx.pl/oferta/wycnak-kiszonki-strautmann-hydrofox-z-winda-CID757-IDd1hZZ.html#62f52859dd

po drodze możesz wpaść na kawę albo na piwko :)'

Swoją drogą powinniśmy stworzyć mapę handlarzy których lepiej omijać , był Damasławek to ja dorzucam Szembruczek w Kujawsko-Pomorskim, omijać stu kilometrowym łukiem,a najlepiej to jeszcze większym :D

Opublikowano
Byłem u gościa jak szukałem prasy. Same złomy wyciągniete z krzaków. Z walców welgerki rdza płatami odchodziła. W ogłoszeniu było, że ma noże, to pytam pracownika gdzie one są a on mi "zaślepki" pokazuje. No i większość sprzętu malowana profesjonalnie pędzlem. Więc jak ktoś się tam wybiera to odradzam strata czasu.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v