Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Gdyby była to normalna cena to do internetu wystawiać by nie musiał...

Opublikowano

To znaczy, c330 na wąskich kołach robi tylko przy pomidorach (zazwyczaj 2 ha), ewentualnie pryskanie i nawożenie, zetor to ciągnik najcięższy, robi w polu, a c360 3p transport pomidorów i roboty dla których zetor jest za duży, nie wyobrażam sobie żebym któregoś z nich nie miał, dodam mam ciężkie ziemie

Opublikowano

Znam gościa, który ma 13ha i tylko zetora 5211. Moim zdaniem kupno drugiego ciągnika powinno się zaczynać od 20 ha. Nie lepiej kupić ciągnik 80km niz 50 i 30? Z czego jeden jest odpalany raz w miesiącu.

Opublikowano

U mnie wujek ma 4ciągiki nh td5020 zetor 5211 ursus c-360 3p ursus 3512 z turem dwie prasy sipmy z 224 rolującą deutz fahr  dwie kosiarki 1,65 dwa kąbajny Bizon zo58 z 98roku od nowosci u niego i mf 4,20 heder a obrabia 18 ha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v