Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy potrzebuję tulejki do pługa lemken opal 110, chodzi mi o te które są założone na śrubach rzymskich do liniowania pługa i do szerokości pierwszej skiby, moze ktoś takie coś wymieniał, mam to wybite już, swąrzeń jest w dobrym stanie nie wybity a widze że sa podtoczone te tulejki, może się orientuje ktoś gdzie to można kupić

Opublikowano

<p>

mariusz3v, w 29 Lip 2015 - 18:54, powiedział: Może nie na temat ale jest tutaj dość ''duży ruch'',mam małą prośbę do użytkownika ciągnika pol-mot h. Zgubiłem korek zbiornika paliwa, za korek chcą 180zł, ale znalazłem ogłoszenie http://olx.pl/oferta/korek-wlewu-paliwa-ciagniki-massey-ferguson-new-holland-valtra-itp-CID757-ID5xBQf.html i interesuję mnie jaki korek oryginalny ma średnicę mierząc w miejscu widocznym na zdjęciu.

tutaj masz za 50 zł http://olx.pl/oferta/czesci-czesc-do-ciagnika-foton-ft404-504-europard-eurotrac-prokmar-CID757-ID5ZhA9.html</p>
Opublikowano

Koledzy potrzebuję tulejki do pługa lemken opal 110, chodzi mi o te które są założone na śrubach rzymskich do liniowania pługa i do szerokości pierwszej skiby, moze ktoś takie coś wymieniał, mam to wybite już, swąrzeń jest w dobrym stanie nie wybity a widze że sa podtoczone te tulejki, może się orientuje ktoś gdzie to można kupić

tokarz niech ci dorobi

Opublikowano

Za taką cenę, z papierami i nie smarkaną ramą - warto. Nie włożysz na nią więcej niż 4,5 tony, 5,5 można między bajki włożyć. Zobacz, jak jest zrobiona przeróbka, bo w orginale D-44 to były drewnianki, blachę na podłogę trzeba trochę podnosić.  Jestem w temacie szukania przyczepy, w moich stronach przyczepa z papierami w takim stanie to marzenie.

Opublikowano

prawie 5tys.zł za sztywną przyczepę??? to lepiej znaleźć jakąś wywrotkę do remontu i powoli sobie ją poprawić

na taką przyczepę da się wrzucić 5,5t tak jak jest napisane, na naszej woziliśmy prawie 6t piachu, oczywiście na krótkich dystansach, do kilku km

nasza D-44 miała oryginalnie metalowe burty

Opublikowano (edytowane)

D-44 jest sztywna, D-47 to wywrotka na 3-strony

pewnie zasugerowałeś się moim zdjęciem w którym machnąłem się z rozpędu z podpisem

jeśli szukasz 3-stronnej wywrotki to najmniejsza jak dobrze kojarzę to D-47 będzie

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano

20tys.zł za Autosana z ramą z ceówek zimnogiętych??? Nigdy w życiu, za takie pieniądze znajdziesz już coś z konkretną ramą i kiprem na 3 strony

a z drugiej strony to masz niezły rozrzut cenowy, na początku przyczepa za 5tys.zł, teraz za 20tys.zł...

Opublikowano

D-47 w bdb stanie kupisz za 10 tys.  20 tys to gruba przesada. Z wywrotkami szału nie ma - D47, D45, D35 i tyle. Chyba, że brandys albo HL. Ja szukam JAKIEJKOLWIEK przyczepy , która trzyma się sama siebie i ma papiery, ciężki temat na lubelszczyźnie.

Opublikowano

Koledzy, gdzie mógłbym dostać odsysacz kurzu chłodnicy z Claasa?

Nie słyszałem o takim urządzeniu , jestem ciekawy jak to wygląda , na jakiej zasadzie działa i ile kosztuje?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v