Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja z reguły noszę czarne elegancko wypastowane. W zielonych nie chodzę. A tak przy okazji jak myślisz co Macierewicz obiecał NATO za obecność w Polsce? Mówi się o zaangażowaniu Polski w wojnę z państwem islamskim.

HAhahadobre, wojne z państwem islamskim??? A kto to jest te państwo islamskie???????

Opublikowano

Nic nie powiedzą. Udadzą, że nie wiedzą co to jest jak wyżej. A komendant widać okazuje się niezłym ziółkiem. Najpierw Bizancjum pokazywał. A sam widać nie mało ma na sumieniu. Był chłop nie ma chłopa. I jeszcze kitował, że to za to, że niby czegoś tam dotknął. Tvp info cały dzień wczoraj go wybielała. Błaszczak wyszedł na durnia. A mając do dyspozycji służby mógł go sprawdzić. Jeszcze wczoraj też go bronił. Jak pisałem rząd pisowski co dzień daje powody, żeby się z nich śmiać i krytykować.

Opublikowano

Teraz z sędzią afera ale co się dziwić że takich ludzi mamy w sądach PO tych 8 latach

Opublikowano (edytowane)

Akurat aby zostać sedzia potrzeba 8 lat nauki

Od 2007 do maja 2012 sądy dyscyplinarne pierwszej instancji wydały wyroki w 388 sprawach wydalając z zawodu 15 sędziów. 21 przeniesiono, 8 usunięto z zajmowanych funkcji, 68 otrzymało naganę, 94 upomnienie[   

Edytowane przez GoRAL1
Opublikowano

Akurat aby zostać sedzia potrzeba 8 lat nauki

Od 2007 do maja 2012 sądy dyscyplinarne pierwszej instancji wydały wyroki w 388 sprawach wydalając z zawodu 15 sędziów. 21 przeniesiono, 8 usunięto z zajmowanych funkcji, 68 otrzymało naganę, 94 upomnienie[   

To pewnie akurat tych uczciwych ukarali hehe ;)

Opublikowano

Powstaje nowy instytut do badania zbrodni nazizmu i totalitaryzmu. 
A nie idzie powołać czegoś od innowacji nowych technologii albo chociaż tylko zapobieganiu głupocie.

Opublikowano

Instytut Myśli Logicznej to byłaby piękna inicjatywa. Na to nawet chętnie bym 1% podatku przekazał ;) Nasze obecne władze niestety nie maja kompletnie pomysłu na przyszłość za to świetnie się czują polityce historycznej. Niedługo powstanie komisja ds. badania zbrodni krzyżackich a nastepnie sejm podejmie uchwałę potepiajacą postawę hetmana Chmielnickiego. Fajnie, ale co z tego?   

Opublikowano

węgry 2007 pkb 0,5

węgry 2013 pkb 1,5

twoja bezsilność jest piękna :)

Ja nie jestem bezsilny tylko śmieję się z pisowskiego działacza przygłupa za jakiego cię uważam .Wygadałeś się że masz pislamską legitymację :D Idź szkolić swój ciemny lud i wkładać im do łba banialuki :D Węgrom przez 7 lat rzeczywiście PKB urosło że ho ho :D Normalnie to powinni mieć z 3 % minimum przyrostu jako kraj rozwijający się w EU i korzystający z programów pomocowych .Gdybyś nie był taki ciemny to byś wiedział że Polskę ominął kryzys tylko dlatego że właśnie korzystała z programów pomocowych .Banialuki które opowiadali eksperci PO/PSL i będzie opowiadała twoja pislamska partia dla normalnego człowieka są idiotyzmami dla prostej gawiedzi przed tv .Wystarczy że Bruksela przykręci wam kurek i PKB Polski spadnie do 0% .Dlatego że nie myślicie o rozwijaniu gospodarki tworząc do tego odpowiednie mechanizmy podatkowe a uprawiacie tylko nierządy rozdawnictwa głupiego .Myślę że za 4 lata waszych rządów to Polska bardziej będzie przypominać Grecję z kryzysu niż kraj który ma się rozwijać .Po prostu fundusze UE przeżrecie a nie wykorzystacie
Opublikowano

Widzisz ten ciemny lud wygrał demokratyczne wybory i teraz takie człowieki jak ty z KODem mogą sobie podskakiwać i kwiczeć i nic to nie zmieni B)

Opublikowano (edytowane)

Co się dziwicie. Tabuny absolwentów historii muszą gdzieś znaleźć pracę. IPN jest już nimi zapchany. Potrzebny nowy urząd.

Na czele delegacji do Indii o charakterze gospodarczym pojechał minister kultury Gliński. Powinni raczej Morawieckiego wysłać. Lub innych ministrów bardziej z tym związanych. Ale gdzie tam PiSowscy notable muszą po Świecie pojeździć  A Morawiecki to żaden działacz a bardziej fachowiec. Więc jest od czarnej roboty.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Widzisz ten ciemny lud wygrał demokratyczne wybory i teraz takie człowieki jak ty z KODem mogą sobie podskakiwać i kwiczeć i nic to nie zmieni B)

Bo mądrych ludzi w Polsce została garstka bo większość wyjechała do normalnych krajów .Zostali tylko ciemniaki co wierzą guru kaczorowi .KOD-y srody mnie nie interesują .Mam takie pytanie .Co za debil z pislamu nadał wam tem tekst o kwiczeniu a wy jak te debile powtarzacie za nim ?Możesz odpowiedzieć kwicząc :D

Opublikowano

A co mają odpowiadać? Zero argumentów. Jak można logicznie obronić ten nieudolny rząd? Nie da się logicznie. To w kółko piszą o kodzie, kwiku czy, że PO robiła to czy tamto. To im wpiera PiS a oni reszcie. Myśląc, że na głupszych od siebie trafili. Nie na darmo badania pokazują, że na PiS głosują gorzej wykształceni.

Opublikowano (edytowane)

A co mają odpowiadać? Zero argumentów. Jak można logicznie obronić ten nieudolny rząd? Nie da się logicznie. To w kółko piszą o kodzie, kwiku czy, że PO robiła to czy tamto. To im wpiera PiS a oni reszcie. Myśląc, że na głupszych od siebie trafili. Nie na darmo badania pokazują, że na PiS głosują gorzej wykształceni.

Słabiej wykształceni, mniej ambitni, mniej zaradni bardziej sfrustrowani (znowu w życiu mi nie wyszłoooo!) = bardziej socjalni.

PIS jest bardziej socjalny od SLD i dlatego nie ma ich w sejmie   .Kwiik, kwiiik, kwiiiiik! ;)

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Podobno nasz PAD jest zniesmaczony niskim poziomem nauczania języka polskiego w za Odrą. To tam aż tak uciskają biedną polonię że trzeba interwencji?

Opublikowano

Też uważacie, że protestujący sklepikarze to poprzedni układ i kwiczą bo są odrywani od koryta?
Co ja co, ale kibicuję PiSowi w tym, że zrobią porządek z kopalniami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v