Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6160 TTV 280 netto standard

tuz 9 tysi

wom 5 

miekki przod  chyba 11 tysi 

Nie pomyliłeś przypadkiem Cshift z TTV?

http://www.agrofoto.pl/forum/topic/66439-cennik-ci%C4%85gnik%C3%B3w-deutz-fahr-i-lamborghini/

W tym cenniku zapewne ceny katalogowe w podstawowych wersjach.

Wiem, że 5120ttv w max wersji kosztuje ok 280, a jestem ciekaw czy sporo droższy jest 6120 ttv.

Lo cie pieron to ile kosztuj Fendt 716 500 netto? 

Ja to myslalem ze z 380 bedziekosztowal, a Ty mowisz ze takie malenstwo ponad 300 :D

714 potrafi kosztować 500 netto.

Opublikowano

Nie pomyliłeś przypadkiem Cshift z TTV?

http://www.agrofoto.pl/forum/topic/66439-cennik-ci%C4%85gnik%C3%B3w-deutz-fahr-i-lamborghini/

W tym cenniku zapewne ceny katalogowe w podstawowych wersjach.

Wiem, że 5120ttv w max wersji kosztuje ok 280, a jestem ciekaw czy sporo droższy jest 6120 ttv.

714 potrafi kosztować 500 netto

Pytalem o 6160 to mowil ze w standardzie 240 i ze 6160 TTV bedzie ok 40 drozsza

Opublikowano

Pablo9812

jak to czytałeś z ich dokumentów to to nie była cena. kiedyś tak przeczytałem u Case i się dziwiłem czemu tak dużo. dealer powiedział że to nie dotyczy klienta i przeliczał po swoich zniżkach to wyszło duuużo mniej

Opublikowano

bo to jest cena cennikowa, a widziałeś ją tylko po to żebyś się cieszył że dostałeś 100tys rabatu, kiedyś widziałem ofertę bodajże na lambo gdzie na wstępie był zaznaczony rabat 18% ale cena z przed rabatu wzięta z kosmosu

Opublikowano
A na stole zauważyłem ofertę za 6105R,dużo bajerów,amortyzowana oś,przekładania PowerQuad PLUS, i inne duperele,mam nawet zdjęcie wyceny poszczególnych dodatków,a cena sugerowana katalogowa to 433 tyś :o Ale czy netto/brutto to nie wiem.

To cena z konfiguratora JD :). Też mam taką wycenę na 6125R na 424 666 zł. Ale zaraz po wydrukowaniu dealer wziął ten wydruk, zaczął coś przeliczać kalkulatorem i pod tą ceną napisał długopisem 285 tys netto.

Opublikowano (edytowane)

Nie ma takiej opcji. N123 tyle kosztuje.

jak gość chce tylko TUZ i WOM nic więcej  to powinien się zmieścić w 240 tys

ja za 245tys mam z TUZ, szersze opony na feldze spawanej, pulpit, amortyzacja kabiny, dodatkowe wyjście hydrauliczne,  pneumatyczny fotel, fotelik dla pasażera... więc mi się wydaje że poniżej 240tys wyjdzie jak tylko tuz i wom.  Chyba że pojęciem "w podstawie" kryje się coś jeszcze ;p

Edytowane przez valadin1
Opublikowano

ja brałem n113 260 neto

a co myślicie o ciągniku Valtra t133 rocznik 2014 przedni podnośnik/szersze ogumienie/ pulpit proline/ amortyzacja osi i kabiny za 270 tys netto?

Opublikowano

@grgrzes80 Uuu to ładna cena myślałem coś koło 330 max.

bez trudu i 400 netto da sie zrobić, jest tyle opcji wyposażenia ze można zeną podstawowego podwoić

Opublikowano

ale nh w takim samym wyposażeniu wcale tańszy nie będzie, tylko zaznaczam w takim samym wyposażeniu

także najlepiej skontaktuj sie z dealerami obu tych marek i niech ci oferty przedstawią tylko takie bardziej szczegółowe żebyś mógł wiedzieć czy masz doczynienia z takimi samymi maszynami

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez koma666
      jak w temacie orientuje sie ktos co za sprzet i w jakich latach to produkowali ?
      generalnie interesuje mnie wszystko na temat tego ciagnika
    • Przez pita272
      Witam mam do was ogromną prośbę poszukuje starych maszyn oraz ciągnik na których są widoczne ślady użytkowania Chciałbym stworzyć je w grze o nazwie Farming Simulator 2013 tak zwany fs13.Jak byś ktoś robił zdj to robic jak słońce nie świeci.I według tego:

-bok
      -przód
      -tył
      -jeszcze jedn bok
      -tylne koło
      -przednie
      -drugie przednie
      -maska od góry
      -tłumnik

Bardzo bym was prosił o te zdj i jak mozecie to poróbcie jakies zdj od siebie jak mozecie

Dzięki!!
    • Przez krzeski
      Witam
      Poszukuje firmy ktora przyjmuje maszyny rolnicze i ciagniki w rozliczenie moze zna ktos?
      Badz handlarza ktory skupuje takie rzeczy.
    • Przez Pablo9812
      Witam,słyszał ktoś nowych traktorach forschnitt ? Gdzieś widziałem w okolicy czerwonego,ale nigdzie na googl'ach nie mogę znaleźć jego zdjęć
      Zna ktoś jego dokładną nazwę i model ?
    • Gość
      Przez Gość
      Moje pytanie jest takie: Jakich ciągnikow nie polecacie nowych lub używanych,które lepiej omijać z daleka i dlaczego?
  • Dodaj nową pozycję...
v