Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

T5.95 Electro Command 16x16 grupa 500 - pompa 84/38, przedni TUZ, 3 pary hydrauliki z joystickiem, przednie okno dachowe, dwa siłowniki wspomagające podnośnik, fotel Comfort, kabina amortyzowana Comfort Ride, Koła regulowane na gwiazdach do uprawy międzyrzędzi - 280/85/28 i 340/85/38

Opublikowano

Chyba coś ci sie kolego pomyliło z ta valtra byłem ja wczoraj ogladać i po pierwsze jest to wersja active i tylko z przednim Tuzem i amortyza osią cena 330netto a versu 360netto tak dla jasnosci.A od lisropada beda wychodzic z skrzynia H5 i wtedy ceny bedą t144 zaczynać się od 300netto.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

jaki ciągnik do 80KM byście polecili. Najlepiej od razu z ceną

Opublikowano

Chyba coś ci sie kolego pomyliło z ta valtra byłem ja wczoraj ogladać i po pierwsze jest to wersja active i tylko z przednim Tuzem i amortyza osią cena 330netto a versu 360netto tak dla jasnosci.A od lisropada beda wychodzic z skrzynia H5 i wtedy ceny bedą t144 zaczynać się od 300netto.

Wiem ze to jest Active ale gadalem z czlowiekiem i mowil mi o skrzyni Versu i takiej cenie i mowil ze H5 beda pod koniec roku, a drugi majster powiedzial ze roznica w cenie Active i Versu nie przekracza 2 tys euro  wiec nie wiem skad ci sie wzielo 30 tysi roznicy, pisze co mi powiedzieli

Ale czy wierzyc? Mowili ze ma 160 koni a ma 155 ...

Opublikowano

Mam złozona wniosek na nia gadałem z głównym właścicielem odnośnie ceny i sam mi powiedział ze nie spodziewał sie ze taki cennik dostanie i ze nowy model będzie tyle droższy od starego. Taka jest cena w versu i direct masz skrzynie z pełnym automatem elektro-hyraulika całkiem inny podłokietnik i inne funkcje jednym słowem. Dla porównania różnica w serii n między skrzynia H3 a H5 jest 20-30tys w zależności od funkcji. Mam do czynienia z valtrami i sporo o nich wiem i cen sa takie i my ich nie zmienimy. A o te 5km to nie chodzi gorzej jak by było 20km:D

Opublikowano

To Ty masz zamowiona i Tobie mowia inna cene a mi niezdecydowanemu klientowi zupelnie inna co to ma na celu?

Zalezy z kim mówiłeś czy z jakimis "chłopkami roztropkami" czy z właścicielem bo mi ci majstry też tak powiedzieli i pożniej sie pytałem czemu taka różnica to cena jest gołej bez niczego dodaj tuz i mięką oś i 330netto wyjdzie, ale ja bede czekał na ta z skrzynia H5 a jak nie stanieje to mam oferte na MF 7614 dyna 4 z amortyzowaną ośka przednim tuzem i womem,i jadę na rozmowy jeszce w sprawie john deera i clasa i bede miał porównanie c do cen i wyposażenia.

Opublikowano

Zalezy z kim mówiłeś czy z jakimis "chłopkami roztropkami" czy z właścicielem bo mi ci majstry też tak powiedzieli i pożniej sie pytałem czemu taka różnica to cena jest gołej bez niczego dodaj tuz i mięką oś i 330netto wyjdzie, ale ja bede czekał na ta z skrzynia H5 a jak nie stanieje to mam oferte na MF 7614 dyna 4 z amortyzowaną ośka przednim tuzem i womem,i jadę na rozmowy jeszce w sprawie john deera i clasa i bede miał porównanie c do cen i wyposażenia.

A ile za takiego MFa sobie licza? Chociaz mnie to interesuje 6 garow.

Opublikowano

A ile za takiego MFa sobie licza? Chociaz mnie to interesuje 6 garow.

Mnie też 6garów i wyłącznie interesuje i ten MF to 6stka. mi powiedzieli 308netto ale mysle ze do 300netto by zeszli jak bym był już zdecydowany. Ale narazie bede czekał jak potoczy siś sprawa z ta valtra i bede czekał na ta skrzynie H5

Opublikowano

Pytałem wcześniej o cenę nh t7.220 a czy kogoś wie ile kosztuje ten mniejszy 210 z tuzem i womem,miękką ośką oraz podłokietnikiem sw2 ? Na dniach będę miał ofertę na taki ciągnik i chce "porównać" ceny, więc jeżeli ktoś, coś, gdzieś by wiedział to byłbym wdzięczny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
    • Przez zielo0ony
      Witam serdecznie, 
      Przejrzałem nasze forum w poszukiwaniu opinii na temat traktorów wyższej mocy. Niestety nic sensownego nie znalazłem i w związku z tym postanowiłem założyć osobny temat. 
      Chciałbym aby każdy kto wie coś na ten temat się wypowiedział.
      Mamy do porównania Claas ARION, AXION oraz John Deere 7430 7530 lub 7720 7820.

• Przez przemo101112
      Witam.  Mam pytanie odnośnie handlu ciągnikami Z UK. Czy jest ktoś kto się tym zajmuje.?
    • Przez pala92
      Witam. Jaki polecicie ciągnik zamiast forterry 125? traktor ma pracować z dużą sadzarka do ziemniaków (przy zetorze mam z przodu 700+150kg i pełną sadzarka koła w górę) więc traktor musiał by być dość cięzki, bedzie pracował jeszcze przy sianiu nawozów rozsiewacz ok 1600l przy formowaniu ziemniaków przy kopaniu ziemniaków z duzym kombajnem i będzie również siał zestawem upr-siew. Dodam że może być trochę słabszy tak ok 105-115km
      Zastanawiam się czy najlepszym wyborem nie będzie znowu forterra cl 110? cena podstawa katalogowa ok 175 netto co o tym myslicie?
  • Dodaj nową pozycję...
v