Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi dziś  przedstawiciel powiedział cenę za T5.95 skrzynia 24/24      aż 241 tys. brutto ! 

Poyebało?!!! Za tyle  to masz t6.120!! chyba 141...

Opublikowano

mi przedstawiciel z case powiedzial ze maja juz nowy cennik zxe ciagniki nie zdrozały ani nie stanialy ale ich to sluchac.... moim zdaniem mogly staniec tylko tego nie powie i jeszcze bedzie chcial wiecej zarobic jak w tamtym roku ale to juz moj wymysl...

Opublikowano (edytowane)

wersja full wypas, czyli co jest w tym wypasie?

Przedni tuz wom , amortyzacja osi , największy monitor , isobus ,koła tylne wysokość 42, fotel pneumatyczny , lusterka elektrycznie ustawiane. Edytowane przez grgrzes80
Opublikowano

mi przedstawiciel z case powiedzial ze maja juz nowy cennik zxe ciagniki nie zdrozały ani nie stanialy ale ich to sluchac.... moim zdaniem mogly staniec tylko tego nie powie i jeszcze bedzie chcial wiecej zarobic jak w tamtym roku ale to juz moj wymysl...

Mi mówił przedstawiciel, że ceny zdrożały 3 - 4 %. Jak dawałem za swoją pume 145 - 260netto to teraz 10 tys drożej + puma 145 nie jest już teraz objęta tym rabatem fabrycznym (czyli też jakieś 10tys drożej). Dopiero rabaty zaczynają się od Pumy 160.

Tak mi mówił. 

Opublikowano

Polecacie Deutz Fahra 410 85KM tak jak kolega dwie strony wcześniej napisał że ma za 156 tyś brutto ? Niepokoją mnie złącza od hamulców przy tylnej zwolnicy, czy jest się czego obawiać przy pracy w lesie ? A może lepiej poczekać na Zetora z silnikiem Deutza ?

Opublikowano

Fendt 309 Vario ---> 313 tyś netto. ( Amortyzowana ośka,przedni tuz)

John Deere 5100M ---> ok.180 tyś netto.

A na stole zauważyłem ofertę za 6105R,dużo bajerów,amortyzowana oś,przekładania PowerQuad PLUS, i inne duperele,mam nawet zdjęcie wyceny poszczególnych dodatków,a cena sugerowana katalogowa to 433 tyś :o Ale czy netto/brutto to nie wiem.

Opublikowano

Mogę nawet fotkę dodać :D Aż mnie zatkało jak to zobaczyłem i wydawało się niemożliwe :D

Taką cenę za Fendt'a podali :// Początkowo myślałem,że brutto,ale rozwiali wątpliwości :(:D

Opublikowano (edytowane)

Było wyraźnie napisane JD 5100M---> Ok. 180 tyś netto.

Fendt 309 Vario ---> 313 tyś netto. :)

A JD 6105R ---> 433 tyś netto/brutto w wyposażeniu takim jakie było wypisane na ofercie (tego nie wiem),lecz wątpliwa cena. A cena PODSTAWOWEJ wersji to : 279 tyś

Zgadza się,za JD cenę podał dealer więc na pewno cena katalogowa

@marcianjargit Mogę nawet fotkę dodać tej kartki,bo specjalnie zrobiłem ;))

Edytowane przez Pablo9812
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
    • Przez zielo0ony
      Witam serdecznie, 
      Przejrzałem nasze forum w poszukiwaniu opinii na temat traktorów wyższej mocy. Niestety nic sensownego nie znalazłem i w związku z tym postanowiłem założyć osobny temat. 
      Chciałbym aby każdy kto wie coś na ten temat się wypowiedział.
      Mamy do porównania Claas ARION, AXION oraz John Deere 7430 7530 lub 7720 7820.

• Przez przemo101112
      Witam.  Mam pytanie odnośnie handlu ciągnikami Z UK. Czy jest ktoś kto się tym zajmuje.?
    • Przez pala92
      Witam. Jaki polecicie ciągnik zamiast forterry 125? traktor ma pracować z dużą sadzarka do ziemniaków (przy zetorze mam z przodu 700+150kg i pełną sadzarka koła w górę) więc traktor musiał by być dość cięzki, bedzie pracował jeszcze przy sianiu nawozów rozsiewacz ok 1600l przy formowaniu ziemniaków przy kopaniu ziemniaków z duzym kombajnem i będzie również siał zestawem upr-siew. Dodam że może być trochę słabszy tak ok 105-115km
      Zastanawiam się czy najlepszym wyborem nie będzie znowu forterra cl 110? cena podstawa katalogowa ok 175 netto co o tym myslicie?
  • Dodaj nową pozycję...
v