Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Steyr 4085 Kompakt czyli biały odpowiednik farmalla 85c z przekładnią Dualcommand 24/24, EDC, sterownie TUZ i WOM na błotnikach, dwie pary hydrauliki, szersze opony (360/480) 184tys. brutto bez pneumatyki.

Opublikowano

NH td5.85 model 2015r. 125 tys netto, silnik 86 km, pneumatyka, obciązniki przód 320 kg, obciążniki koła tylne 300 kg, wzmocniony tuz 4700 kg, pompa hydrauliczna 67l, klima, skrzynia 12/12 40 km/h, rewers mech

Opublikowano

NH T6.175

opony 600/480

skrzynia 17/16 eco z funkcją auto

resorowana ośka i kabina

4 pary hydrauliki

obciążnik przedni ponad 800 kg

zaczep automatyczny, regulowana wysokość

cały komplet do maszyn zawieszanych ( łącznik centralny, kule 2-dwóch kategorii, bolec )

235 800 netto

zamawiany listopad odbierany w grudniu 2014 r

Opublikowano

NH T6.175

opony 600/480

skrzynia 17/16 eco z funkcją auto

resorowana ośka i kabina

4 pary hydrauliki

obciążnik przedni ponad 800 kg

zaczep automatyczny, regulowana wysokość

cały komplet do maszyn zawieszanych ( łącznik centralny, kule 2-dwóch kategorii, bolec )

235 800 netto

zamawiany listopad odbierany w grudniu 2014 r

Skrzynia Ci nie szarpie? Bo T6.120 Jest na polu widzenia u mnie :>

Opublikowano (edytowane)

Nie, narazie nie zauważyłem żeby coś szarpało dużo nie robiłem nim jeszcze bo troche w orce i w transporcie kilkadziesiąt km, mega cicho w kabinie podczas transportu na 17 biegu także warto do tego dopłacić według mnie jak ciągnik będzie jeździć po drogach

Edytowane przez tomusgigant
Opublikowano

Nie, narazie nie zauważyłem żeby coś szarpało dużo nie robiłem nim jeszcze bo troche w orce i w transporcie kilkadziesiąt km, mega cicho w kabinie podczas transportu na 17 biegu także warto do tego dopłacić wedłóg mnie jak ciągnik będzie jeździć po drogach

a za 17 bieg ile dopłaty?

Opublikowano

Dziś dostałem ofertę na zetora proxima 100 power

196tys brutto

-przedni tuz i wom

-bez klimy

-full obciążników na kołach

-obciążnik na tuz 460kg

-elektro rewers

-elektryczny podnośnik

-koła standard

co myślicie o tym warto brać to pod uwagę?

Opublikowano

Moim zdaniem jak na Proximę i dać za nią niespełna 200 tyś. to sporo. Ciągnik bardzo fajny i zwrotny,lecz ja za takie pieniądze  to wolałbym już kupić np NH T5.

Każdy ma swoje własne zdanie a jak postąpisz to już Twoja sprawa.

Opublikowano

Jesli ta proxima ma być głównym ciągnikiem to przydalby sie szersze opony. Nowy ciągnik bez klimy za 200 tys to tez niezly zart. Pompa tylko 50l. Pewnie jeszcze będa kazali doplacic za radio bo to w zetorze normalna praktyka :)

Opublikowano

Jeśli miałbym kupić Zetora (który nie jest tani) to wole trochę dołożyć i kupić NH lub Case. Wczoraj byłem u dealera NH i mają cennik zablokowany tzn czekają na nowy cennik. Oczywiście wszystko drożeje, podobno JD poszedł ładnie do góry z cenami.

Opublikowano

Popieram, ceny ciągników są nie adekwatne do aktualnych zarobków rolników.  

Kupić ciągnik za gotówkę to naprawdę trzeba mieć super prosperujące gospodarstwo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez koma666
      jak w temacie orientuje sie ktos co za sprzet i w jakich latach to produkowali ?
      generalnie interesuje mnie wszystko na temat tego ciagnika
    • Przez pita272
      Witam mam do was ogromną prośbę poszukuje starych maszyn oraz ciągnik na których są widoczne ślady użytkowania Chciałbym stworzyć je w grze o nazwie Farming Simulator 2013 tak zwany fs13.Jak byś ktoś robił zdj to robic jak słońce nie świeci.I według tego:

-bok
      -przód
      -tył
      -jeszcze jedn bok
      -tylne koło
      -przednie
      -drugie przednie
      -maska od góry
      -tłumnik

Bardzo bym was prosił o te zdj i jak mozecie to poróbcie jakies zdj od siebie jak mozecie

Dzięki!!
    • Przez krzeski
      Witam
      Poszukuje firmy ktora przyjmuje maszyny rolnicze i ciagniki w rozliczenie moze zna ktos?
      Badz handlarza ktory skupuje takie rzeczy.
    • Przez Pablo9812
      Witam,słyszał ktoś nowych traktorach forschnitt ? Gdzieś widziałem w okolicy czerwonego,ale nigdzie na googl'ach nie mogę znaleźć jego zdjęć
      Zna ktoś jego dokładną nazwę i model ?
    • Gość
      Przez Gość
      Moje pytanie jest takie: Jakich ciągnikow nie polecacie nowych lub używanych,które lepiej omijać z daleka i dlaczego?
  • Dodaj nową pozycję...
v