Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dzięki ale miałem nadzieję że ktoś poda ceny za jakie dealerzy są skłonni ostatecznie sprzedać taki ciągnik

Nie cytuj poprzedniego posta

Edytowane przez MAT912
Opublikowano

Witam,

Jakie ceny wam się udało wynegocjować na poniższe modele???

FARMTRAC 675DT

ZETOR MAJOR 80

URSUS 8014H

Nie interesuje mnie cena katalogowa.

Z góry dziękuję

Marcin

farmtrac 120000 zl

zetor major 110000 zl

ursus 130000 zl

Opublikowano (edytowane)

Przedstawiciel na pokazach za T5.105 chciał 200 brutto, ale wyposażenia nie pamiętam bo pytałem z ciekawości, ale chyba miał coś więcej niż samą podstawę :) pozdr

Edytowane przez snickers_2005
Opublikowano

Ostatnio ofertę jaką dostałem na T5.95 w podstawowym wyposażeniu na skrzyni 24x24 to 165tyś netto.

Zna ktoś cenę Kuboty 9960 lub TYM-a 903 lub 1003? bo mam oferty na nie ale wydają mi się troszkę wysokie.

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Nie wiecie ile kosztuje New Holland w podstawowej i full wersji T5.95 i T5.105 obydwa z turami .

Edytowane przez karol7854
Opublikowano

New Holland T5.105 ( pneumatyka, sprzęgło w guziku, klimatyzacja, radio, sterowanie tuz i wom z błotnika, dynamiczne błotniki przednie, siedzenie pasażera, 3 sekcje hydrauliki, obciążniki przednie, luk dachowy ) 170 tys zł netto do negocjacji + 30 tys zł netto za tura stoll z łyżką i paleciakiem :)

Opublikowano

witam

Agrotrony to chyba rzeczywiście ostatnie sztuki tak jak i JD 5100 R

a ceny które podałem pochodzą z faktur nie ma na nich jednak dokładnego opisu ciągnika tylko model

na Agrotrona widziałem fakturę za 200 tys netto ale kiedy sam się spytałem u przedstawiciela (co prawda innego)

to wyskoczył z ceną 215 netto a piszecie że można go wyrwać za 180 zresztą tak jak JD

jakoś nie mam szczęścia czy nie umiem negicjować

chcę kupić ciągnik o mocy ok 100 KM (ale w cenie max 190 tys) w przyzwoitej opcji głównie do pługa p4 i agregatu 3.15

ale jak na razie najsensowniejsza oferta jaką dostałem to Case 105 U za 185 tys (obciążniki ,klima,szerokie opony,komplet ,obciążników ,24/24 HI/LO) i chyba w tym kierunku pójdę dołożę do niego przedniego tuza za 4 tys (na allegro) bo za te fabryczne chcą 10 tys.! i jak dla mnie wystarczy

pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

rozbierz najpierw cylinder i sprawdź jakość uszczelniaczy i tłoka iak tam jest OK trzeba zabrać sie za rozdzielacz

Edytowane przez KRISTOFORn
Cytowanie poprzedniego posta
Opublikowano

witam

Agrotrony to chyba rzeczywiście ostatnie sztuki tak jak i JD 5100 R

a ceny które podałem pochodzą z faktur nie ma na nich jednak dokładnego opisu ciągnika tylko model

na Agrotrona widziałem fakturę za 200 tys netto ale kiedy sam się spytałem u przedstawiciela (co prawda innego)

to wyskoczył z ceną 215 netto a piszecie że można go wyrwać za 180 zresztą tak jak JD

jakoś nie mam szczęścia czy nie umiem negicjować

chcę kupić ciągnik o mocy ok 100 KM (ale w cenie max 190 tys) w przyzwoitej opcji głównie do pługa p4 i agregatu 3.15

ale jak na razie najsensowniejsza oferta jaką dostałem to Case 105 U za 185 tys (obciążniki ,klima,szerokie opony,komplet ,obciążników ,24/24 HI/LO) i chyba w tym kierunku pójdę dołożę do niego przedniego tuza za 4 tys (na allegro) bo za te fabryczne chcą 10 tys.! i jak dla mnie wystarczy

pozdrawiam

za NH T5.105 w takim samym wyposażeniu chcą 170 tys zł netto :) a za te pieniądze wyrwiesz już New Hollanda T6.120 (110KM) skrzynia electrocommand 16x16 edc w podłokietniku sterowanie podnośnikiem i womem z błotnika 3 prędkości wom klima radio siedzenie pasażera itp . Ciągnik o serię wyższy więc ja wolał bym NH T6 :)

jak byś chciał wiedzieć coś więcej zapraszam na PW :)

Opublikowano

Negocjował ktoś cenę NH t7.170 range command , jaka jest cena wyjściowa a jaka po lekkich negocjacjach? Case puma 130 multi koszt dużo poniżej 230 netto

nh t7. 170 ale w wersji auto comand 256 tys. netto

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez abuk14
      Mam kilka pytań dotyczących ładowacza czołowego do Ursusa C-330 M.
      1. Na co zwracac uwagę przy zakupie ( byc może będzie używany)
      2. Jeśli nowy to jakiej marki wybrac??
      3.Czy naprawdę tak ciężko się kreci kierownicą prz zwożeniu bel słomy ( o obornik nawet nie pytam)??
    • Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez masseyferguson255255
      Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
    • Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
  • Dodaj nową pozycję...
v