Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Miki to nie ja biore tylko kumpel.

Ok przekaże mu zeby sobie dał spokój.

Chociaż dzwonił do niego i gość mu mówił że ziemniaki brał z jakiegoś nasiennictwa , jak przyszły bezposrednio do nasiennictwa .Ma faktury zakupu w BII.

Więc to troche dziwne.

Szkoda że Przemol, saszeta i Pawelec się nie wypowiadają może oni by dodali swoje "2 grosze"

Zadzwoniłem do kolegi który się zna i powiedział mi że Bellaroza wychodzi w BII tylko w Niemczech w Europlancie.

Edytowane przez KULAWA_KOZA
Opublikowano

Co to sie wyprawia ztym ziemniakiem na igricie sa juz tacy co chca placic po 5.5-6 zl za worek jeszcze wymagania w miechowie na jarmaku to nawet ceny dzis nie bylo bo nikt nie kupowal a kto przyjechal z ziemniakiem to zabral go do domu.

Opublikowano

akurat tego co na igricie wypisują to bym na poważnie nie brał, bo tam zawsze są ceny albo przesadzone albo w drugą stronę, sporo zaniżone. Chociaż tak czy siak na sieradzu podobno papierka za worek ciężko już dostać, przynajmniej na razie, zobaczymy co będzie jak się zacznie sadzenie.

Opublikowano (edytowane)

na sieradzu to cieżko załadować po 8 zł w kalibrze 5+ taka jest realna cena na dzien dzisiejszy niewiadomo co bedzie dalej czy w dół czy w góre. pozdro

Edytowane przez ziomalek0
Opublikowano

Za pół darmo, czyli pewnie połowa tego, co Ty sprzedajesz, więc jeśli masz mieć na worku 5 zł, to 130 worków w Twoim dostawczaku, tj. 130x5=650 zł, z Wielkopolski w okolice Sieradza niech spalisz w obie strony za 250 zł, to masz i tak 400 zł na czysto.

Przejedź się tak 3x w tygodniu, to masz 1200 zł, czyli w miesiącu prawie 5000 zł. Nie warto?

Opublikowano

Wielkopolska ponad 11 za worek cały czas ale łodzkie jak zawsze o tej porze za pół darmo sprzedaje...

Łódzkie na rynkach 11-15 za worek, ale jak przyjedzie jakis handlarz i powiesz mu dychę to nie ma rozmowy 8 zł i koniec 8,5 to juz wielką łaskę robi. Wydaje mi się, że wielkopolsce są zawsze wyższe ceny, nie tylko ziemniaków.

Opublikowano

Pewnie zaraz polecą na 40 gr. i ręka w nocniku u tych co na zimę pozamykali przechowalnie bo liczyli na 1 zł. Swoją drogą ta złotówka to chyba jakaś magiczna granica bo każdy o niej wspominał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez agroRolniTV
      Witam.
      Kolega będzie sprzedawał prasę Claas Variant 360RC z 2012 roku i nie jest do końca pewny za ile wystawić.
      Tą belarką zrobił około 20tys. bel
      Może znajdzie się ktoś kto się zna i wyceni taką prasę, mniej więcej.
      Z góry dzięki, pozdrawiam

• Przez jarek2030
      Witam! Mam problem ponieważ chcę sprzedać słomę po mieszance jęczmienia/owsa/pszenicy 2.70 ha i kolega chce sobie kupić i zbelowac tą słomę moje pytanie jest ile wziąć od belki zestaw to Case maxxum 135 i class Variant
    • Przez Anetka1
      po ile kupujecie nasiona zbóż kwalifikat
    • Przez Piters182
      Witam. Mam pytanie odnośnie ceny takiego ciągnika ile kosztował nowy, co prawda ten model nie jest już dawno dostępny jako nowy, ale gdy był w tych latach produkcji jako nowy, to jaką miał cenę w wyposażeniu podstawowym, standardowym??
  • Dodaj nową pozycję...
v