News
Zaloguj się, aby obserwować
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Wasyl97
Witam, wszystkich. Chciał bym kupić nowy ciągnik i zastanawiam się który wybrać mam na oku ciągniki trzech marek i nie wiem na który, się zdecydować. Są tą New Holland T6.145, Steyr 4125 profii clasic , Claas Arion 510. Chciał bym poznać wasze opinie na ich temat.
-
Przez Mateusz_6340
Witam mam problem w ursusie c362. Chodzi o to, że od pewnego czasu przy włączaniu wom był zgrzyt, z czasem coraz większy. Aż w końcu ledwo udało się włączyć wiem, bo był okropny zgrzyt i teraz jest włączony od kilku miesięcy, bo nie dało się włączyć. Czy to może być wina sprzęgła? Bo pod ciężarem przy delikatnym ruszaniu ciągnik poszarpuje i przy zmianie biegu z 4 na 5 sprzęgło się lekko ślizga. Dziękuję za pomoc.
-
Przez sliwka
Witam czy ktoś sie orientuje do czego służy ta kostka i co mogło być na uchwycie po prawej stronie za schodami Ares 818
-
Przez Mircia26
Witam!
Szukam tego elementu ze zdjęcia do łyżki ładowacza czołowego firmy faucheux. Czy gdzieś ktoś z Panów widział coś podobnego co można kupić. Nie ma tu euroramki a chcemy dorobić widły do ładowacza. Najłatwiej byłoby kupić taki .gotowy element (nie wiem nawet jak go nazwać - zawias?) .
Pozdrawiam
-
Ważne informacje
Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.