-
Podobna zawartość
-
Przez Gość
Cześć. Powiedzcie mi od czego ten czujnik i gdzie powinien być przypięty.
Druga sprawa rozumiem że na przenośniku pochyłym powinienem mieć gumę, a jak powinien wyglądać odbój? Czy jeśli podniesie do końca heder to jest jakiś automat odcinający lub blikujący dźwignię podnoszenia? Załączam zdjęcia jak jest u mnie. Czekam na Waszą pomoc...
-
Przez szy1993
Witam,
planuję zakup 3 kamer do kombajnu. Budżet to 2000zł Chodzi mi o dobrą jakość obrazu w dzień i w nocy, duży monitor, Czekam na opinie na temat waszych kamer
-
Przez boa631
Hej mam zamiar przerobic byczki z uwieziowki na kojce luzem na glebokiej. Powiedzcie mi czy wymiar kojca 6.4 m na 4 m da rade pomiescic 10 duzych bykow do konca opasu czy musi byc wiekszy. A jakie wy macie wielkosci i ile sztuk doroslych tam sie miesci. Prosze o podpowiedzi. Wiem ile m2 powinno byc ale nigdzie nie moge znaleźć jaka jest szerokosc dla jednego opasa przy korycie paszowym.
-
Przez nh32
Witam,
Elektromagnez sieczkarni kombajnu New Holland TX-32 grzeje się po wymianie łożyska. Wymieniany był elektromagnez i też łożyska kilkakrotnie i trudno znaleźć przyczynę.
Czy ktoś miał taki problem? Jaka powinna był normalna temperatura pracy? Czy wzrost do około 110-120 stopni to normalne?
-

Rekomendowane odpowiedzi
John deere 1570
Massey Ferguson 530S