Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Ta cała Dżesika to wygląda na dziewczynę jakby z marginesu. Jej elokwencja, wyszukane słownictwo, chęć zmian poraża. A i jeszcze podejscie do życia, przedstawienie przeszłosci ze miała "chłopaków do zabawy"... No zwykłe karyńsko... A chłopaczek taki cichutki, spokojny. Stłumiła go całkiem.

Edytowane przez master20002
Opublikowano

Najbardziej konkretny z nich wszystkich to ten Grzechu czy jak mu tam . Jego postawa mi się podoba . Jedna nie napiala , że ma dziecko , co go oburzyło i miał rację w sumie . A dwie wysłały takie fotki , że dziewczyn nie poznal i   delikatnie wyraził co na ten temat mysli. I w sumie same sobie dziewuchy wstydu narobiły. Idąc do telewizji , przed kamery ukrywać nadmiar tuszy ? Liczyły , że sie nie wyda ? xD czy jak ? A może jak pisały listy to miały talie osy :D

a tłumaczenie tej z dzieckiem i te trzepoczące z nerwów rzęsy - komedia.

Opublikowano (edytowane)

A ten dziwno śmieszny z tym wschodnim akcentem , średnio się do tego programu nadaje. Niech szuka i znajdzie , życzę  mu jak  najleoiej, ale jakis taki zahukany ten chłopaczek .

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

przecież mówiła że zdjęci z zeszłego roku, mogło jej się przytyć😁

choć jak przez rok ma takie przyrosty to bydło mięsne może jej tylko zazdrościć🤣

Dokładnie , żeby byki tak rosły :D

Edytowane przez withanight
  • Haha 1
Opublikowano
No Grzesiek spoko gość akurat, a ta dzesika :-D nie będę komentował, do niej pasuje dres z bramy z bmw e36 którego największe osiągnięcie to nalepienie m power na klapie bagażnika. kulturowo podobni by byli
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Uwagę o e36 to sobie wypraszam😉 Kultowy wóz i niezawodny. Tylko buraki się przykleili do niego. Na szczescie coraz czesciej widać ich w a3😎

Na Grzecha w mediach wylało się mase krytyki od ksieżniczek intenetowych, ale gosc ma 100% racji. Jak tu już ktos mija się z prawdą to dalsza znajomosc nie ma sensu.

Edytowane przez master20002
  • Like 2
  • Thanks 2
Opublikowano
2 minuty temu, Uziu92 napisał:

No Grzesiek spoko gość akurat, a ta dzesika 😄 nie będę komentował, do niej pasuje dres z bramy z bmw e36 którego największe osiągnięcie to nalepienie m power na klapie bagażnika. kulturowo podobni by byli

Na jej temat to wogole szkoda ryja strzepic . Elokwencja i obycie poziom hard :D. Najlepsze że on ja wziął dalej :D na urywku było . Rolnik chyba patrzy kija zamoczyć i nie wątpię , że mu się uda xD

• Like 1
Opublikowano
46 minut temu, master20002 napisał:

Uwagę o e36 to sobie wypraszam😉 Kultowy wóz i niezawodny. Tylko buraki się przykleili do niego. Na szczescie coraz czesciej widać ich w a3😎

Na Grzecha w mediach wylało się mase krytyki od ksieżniczek intenetowych, ale gosc ma 100% racji. Jak tu już ktos mija się z prawdą to dalsza znajomosc nie ma sensu.

No właśnie ma z tą osobą spędzić resztę ( albo i nie) całe życie a tu kłamstwo na dzień dobry

Opublikowano

A miałem Was pytać co ona sobie z twarzą zrobiła. Patrycja aka Dzejsika.

Opublikowano

jaki pasztet? To Jessica, maskotka programu. Nie wygląd się lichy , lecz charakter😛

Co Ty byku RSŻ nie oglądasz? Ja po komentarzach na necie znalazłem, bo nie mogłem się powstrzymać, żeby zobaczyć z czego ta beka

Opublikowano

Oj nie jeden frajer przez taką pindę zajęczy... :D

@artur125 ano nie oglądam tej edycji bo zasięg tv straciłem. Już dwie kolejne anteny niby takie super testowałem ale dalej lipa i musiałem odwozić do sklepu...tak więc pośmiałbym się pewnie nie tylko z niej ale w tej sytuacji będzie trudno. Białoruska tv 100% sygnał i 100% jakość a polska tv jakość góra 30% albo "brak wszelkich usług".

• Like 1
Opublikowano
5 godzin temu, extrabyk napisał:

Oj nie jeden frajer przez taką pindę zajęczy... :D

@artur125Białoruska tv 100% sygnał i 100% jakość a polska tv jakość góra 30% albo "brak wszelkich usług".

To musisz ichnia wersje tego programu oglądać, jak to będzie "kolchoznik szukajet rzensciny"😂

• Haha 4
Opublikowano

Studentka kosmetyki. Chyba testowała na sobie chemię. Charakter ma jaki ma, ale tak się oszpecić to niepojęte.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v