Luparka hydrauliczna
-
Podobna zawartość
-
Przez szymsajm
Witam.
Nie dawno przestała działać w MF 3125 pompa hydrauliczna, ale chyba nie cała, bo z tego co wiem to pompa ta składa się z dwóch pomp.
Podnośnik, wspomaganie kierownicy i wyjścia hydrauliczne działają dalej.
Nie działa:
1. WOM
2. Blokada
3. Żółw/Zając
4. Wyłącznik napędu
Na desce po uruchomieniu silnika nie gaśnie czerwona kontrolka od ciśnienia oleju w skrzyni biegów.
Na skrzyni biegów są 2 dekielki, jeden z prawej a drugi z lewej strony.
Czy do tej pompy można dojść przez któryś z tych dekielków, czy konieczny będzie rozbiór skrzyni biegów?
-
Przez 7745T
Mam zetora 7745 turbo, który ma z przodu pompe hydrauliczną, może ktoś wie czy to jest tylko dodatkowa pompa i ma on jeszcze pompe z tyłu ?
-
Przez krzysiek96
Ile może wynieść koszt regeneracji takiej pompy, dodam, że na zimno podnosi, na ciepłym oleju już strasznie słabo i cieknie z niej. Oryginalna Bosch Rexroth ok 3000 zł, czy wg się opłaca regenerować czy lepiej nową może zamiennik?
http://allegro.pl/pompa-hydrauliczna-deutz-fahr-dx-90-bosch-rexroth-i5337957018.html
-
Przez kruczek14
Witam mam problem poniewaz kupilem rozrzutnik francuski z hydraulicznym posówem i chcialbym zmienic zębatki od posowu podlogi, niby wszystko jest dobrze ale nie chce narazac sie na pozniejsze prostowanie poprzeczek i mam problem ze zdjeciem przekladni hydraulicznej z oski co naperdza zebatki, podwadzqlem łapką ale nie chce to nawet drgnac i moje pytanie czy ktos robic cos podobnego i wie jak to zrobic czy moze ma pomysl, dodatkowo zalaczam zdjecie przekladni
-
Przez Grzesiek84
Witam mam zamiar na użytek domowy kupić łuparkę, dodam że w sumie będzie pracować na 4 gospodarstwa domowe. Myślałem nad pionową 10 ton np. Zipper ZIHS10T lub Hecht 6100 proszę o pomoc w wyborze. Może ktoś tego typu posiada i może się wypowie lub przynajmniej na temat samych firm czy coś są warte. Cena max 1800-3000zł
Proszę o usunięcie tematu otworzyłem temat z dziale narzędzia
-

Rekomendowane odpowiedzi
Rozerwana pompa hydrauliczna przez rozdzielacz
Łuparka hydrauliczna do drewna