Booster pompy lucas, regulator dawki paliwa, korektor turbo,massey6140
-
Podobna zawartość
-
Przez MrJareczek
Zakupiłem prostownik z rozruchem Booster 340. Chcę nim odpalać mojego c 360 za pomocą funkcji BOOST, czyli wspomagania rozruchu. W instrukcji pisze, że po 5 sekundach sam sie wyłącza, a on już po jakiś 3 wybija bezpiecznik. Pytałem się sprzedawcy, zamawiałem przez internet i odpisał, że spokojnie da rade akumulatorom o mocy 180 Ah. Pomoże ktoś?
-
Przez Aroo22
Witam. Mam problem, w moim MF6140 podczas orki nagle przestał działać przedni napęd.
Dodam, że kontrolka na pulpicie sie świeci i gaśnie po 14km/h. Wałek się kręci, blokada mechanizmu takze działa. Może wiecie co moze byc przyczyną i jak naprawić?
-
Przez wino36
Witam. Po zgaszeniu silnika marki Perkins 105KM, nie mogę uruchomić go. Ładowarkę użytkuje od pół roku i nie miałem z nią najmniejszych problemów, paliła na dotyk, do dzisiaj:/ Po paru godzinach sprawdzania awarii doszedłem do wniosku, że z pompy wtryskowej firmy Lucas 609 nie wychodzi paliwo na wtryskiwacze. Elektrozaworek sprawny. Paliwo dochodzi do pampy a nie wychodzi. Coś mogło się zawiesić w pompie?
niżej wysyłam zdjęcia pompy i tabliczki znamionowej. Jak ktoś miał podobny problem lub ma schemat budowy tej pompy to prosiłbym o odpisanie. Dodam tylko że ładowarka jest z 1995r.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Pompa TOLVERI PU-2/120 do opryskiwacza 15m
Massey Ferguson 3060 turbo + Lemken Achat 9