Zapieczona podkładka wtryskiwacza, jak wyjąć??
-
Podobna zawartość
-
Przez ssman860
Witam. Mam następujące pytanie: jakiej grubości powinny być stosowane podkładki uszczelniające pod wtryskiwacze w ursusie c-385? Mam dylemat czy założyć 0,5mm czy te najcieńsze od MF (chyba 0,3mm) Są jeszcze 0,8 ale te są ponoć do Bizona. W ursusie c-360 zawsze stosuje te od MF, one mają mniejszą średnicę zewnętrzną i ładnie się układają (wiem, że w c-360 nie powinno być podkładek, ale gniazda wtrysków dają troche do życzenia). tylko, że w c-360 są stożkowe gnniazda wtrysków a w c-385 płaskie i tu mam dylemat.
Z góry dziękuję za udzielone wskazówki.
-
Przez tata1
Witam
Czy w wzmacniaczu momentu zakładać podkładkę 80126072. Jest to podkładka dystansowa i cierna zarazem. Wchodzi ona na pokrywę wzmacniacza, pod pierścienie i bęben. W jednym katalogu wystepuje, w innym nie (w tym sprzedawanym aktualnie w sklepie żółto-niebieskim nie ma jej.). Podkładka ma końcówkę numeru 072, bo jest na końcu zestawienia w tej tablicy. Zaznaczam że nie chodzi mi o tą cierną (poz.14) pod kolem centralnym - tą założyłem.
W załaczeniu strona katalogu z podkładką o nr 72.
W sklepach występuje:
http://www.sklepdlarolnika.pl/89677/podkladka-pokrywy-wzmacniacza-momentu-c-385-i-pochodne/2097/produkt.htm
http://www.okazje.info.pl/bf/biuro-i-firma/podkladka-pokrywy-wzmacniacza-momentu-pasuje-do-c-385-80126072-.html
-
Przez Barm03
Witam
Szanowni agrofotowicze, mam takie pytanie dotyczące case 856 xl. Mam problem z gniazdem wtryskiwacza. Miałem przedmuch na 4 wtrysku, wymieniłem nakrętkę wtryskiwacza, jednakże dalej dmucha. Wie ktoś może w jaki sposób wyciągnąć gniazdo wtryskiwacza ? Może już ktoś to robił i chciałby podzielić się ze mną cennymi informacjami ? Za odpowiedzi z góry dziękuję
-
Przez Adamlepko
Witam, wie ktoś może jak wyjąć górny wałek w skrzyni biegów massey ferguson 3125? Trzeba go rozpoławiać od tylnego mostu? Z góry dzięki za info
-

Rekomendowane odpowiedzi
Jaki wyjąć bęben Krone kr130s
Jumz wymiana tulei osi przedniej