-
Podobna zawartość
-
Przez Bartizi00m
w mojej 80-ce biegi wchodza jak bym wlanczal biegi przy duzych obrotach co to moze byc? czy to sa starte zebatki czy co?
-
Przez ssman860
Witam!
Chcę zmniejszyć rozstaw osi przedniej w swoim ursusie c385, ale nie mogę ruszyć końcówek (tych wsuwanych) Śruby ustalające puściły bez problemu, ale nie można ruszyć końcówki drążka.
Moje pytanie: Ma ktoś jakiś sposób na ruszenie tego elementu???
-
Przez Tomek9a1
Witam chciałbym się dowiedzieć jak powinna być zamocowana tylna dolna szyba. Mój ursus był kupiony bez tej szyby a chciałbym ją założyć tylko nie wiem jak bo niema tam żadnej ramki . Jak by ktoś miał fotki jak to jest zbudowane. Z góry dziękuje
-
Przez mocher
Witam jestem tu nowy i mam mały problem i myśle że mi jakoś pomożecie Niedawno kupiłem Ursusa 1204 i wydaje mi się że ma jakoś dziwnie poprowadzoną odmę mianowicie jest ona podłączona pod kolektor ssący a w moim ursusie C 385 odma jest luźno puszczona gumowym przewodem w stronę miski olejowej i nigdzie nie podłączona. Trochę mnie to dziwi i nie wiem czy tak powinno być czy tylko ktoś się pomylił i ją tam podłączył przez przypadek. Z góry dzięki za pomoc pozdrawiam
-
Przez pioj41
witam
szukam osoby lub firmy z głogowa lub okolic zajmującwej się naprawa ciągników rolniczych
moze ktoś pomóc?
-