-
Podobna zawartość
-
Przez Olik
...A mianowicie chciałbym zdjąć blokadę predkości w DF k100 bo pełną prędkość (45 km/h) uzyskuje on przy 1900 obr/min a przy 2400 obr/min rozwijał by on zawrotne 50 km/h.
Gdzie się z tym udać?? A może ktoś zna sposób na samodzielne podjęcie się tej czynności?? Proszę o podpowiedzi, może ktoś już to robił??
PS: Chce to zdjąć bo do najdalszego pola mam 30 km a zawsze 5 km/h to trochę szybciej
Z góry dziekuje za podpowiedzi
-
Przez pawel5991
witam wszystkich mam pytanie gdzie mozna kupic kolo nagarniajace do podbieracza bo mam za waski tylko 1.20 m albo jak zrobic takie kolo pozdrawiam i prosze o odpowiedzi
-
Przez marcin5406
witam mam problem a mianowicie chcialem sie zapytac czy jest jakas blokada przedniego napedu by dwa kola sie z przodu kreciły a jak wlaccze przedni naped wjade w bloto to tylko jedno ciagnie mam masseya 3080 z 1990r
-
Przez proximaplus
Witam wszystkich,mam do was pytanie,mianowicie delikatnie blokuje mi lewe koło tzn.jakby hamulec nie odbijał,gdzie szukać rozwiązania tego problemu?? Dziękuje z góry za odp
-
Przez Hiddenly
Witam koledzy czy to normalne że po pracy ciągnikiem u dołu tlumnika zbiera się trochę oleju dodałem zdjęcie
Dodam że tłumnik lata jak "pi**a"
2 pytanie jak tan tłumnik przykręcić żeby się ładnie trzymał a nie latał jak ...
PS. Zdjęcie 1 lepsze z internetu
Uważaj na słówka
-

Rekomendowane odpowiedzi
DF Agrotron 120mk3 podniesienie mocy ale jak?
Jałówki