Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, db09 napisał:

Odnoszę się równie chamsko jak i wy :) niedoinformowany? Przekazałem to co mi gość z arimr sprzedał. U was panika i poruszenie. Chyba jednak trochę się cykacie co? ;)

Tak tak.  Cały drgam

Opublikowano
2 minuty temu, Celownik07 napisał:

jak widze typa co przeplata polski z angielskim na polskim formu, zeby podbic sobie morale  to xDˣᴰ . Wracaj do podpinania drukarek w januszeksie .

Haha, ok wracam. Na priv mogę powiedzieć czym się zajmuje, ale Twój mały móżdżek nie wydusił by z siebie nic więcej niż "xd". Z tym, że ja nie muszę nic nikomu udowadniać, tym bardziej takim dzieciom neo jak ty.

3 minuty temu, Pafnucy napisał:

Tak tak.  Cały drgam

No to po co cały czas prowadzisz dyskusję? Roboty w obejściu nie ma?

Opublikowano
13 minut temu, db09 napisał:

swoją drogą dla 1ha mam najmować ludzi, serio? 😅

gość 1ha ziemniaka bedzie sam zbierał z teściową - dobre. kisne mocno.

w nosie mam czym sie zajmujesz, nikogo oprócz ciebie to nie obchodzi. kolejny programista15k  a leci z jezykiem na brodzie jak rzad  rzuci ochłapy

Opublikowano
5 minut temu, lemik napisał:

*drżę😁

Tak czy siak z tym słonecznikiem powinni coś zrobić bo to rozbój w biały dzień

Jakiś głos rozsądku na tym forum 👏

5 minut temu, Celownik07 napisał:

gość 1ha ziemniaka bedzie sam zbierał z teściową - dobre. kisne mocno.

w nosie mam czym sie zajmujesz, nikogo oprócz ciebie to nie obchodzi. kolejny programista15k  a leci z jezykiem na brodzie jak rzad  rzuci ochłapy

Wystarczy 4-5 osób, ale pewnie jesteś tak samo robotny jak wygadany.

Opublikowano
36 minut temu, lemik napisał:

*drżę😁

Tak czy siak z tym słonecznikiem powinni coś zrobić bo to rozbój w biały dzień

Bardzo dobrze że jest taka luka.

Więcej ludzi skorzysta.

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

Bardzo dobrze że jest taka luka.

Więcej ludzi skorzysta.

Ah to polaczkowe kombinatorstwo. Przecież większość wniosków przechodzi, nie trzeba podbijać SO powyżej 20k.

Opublikowano

Żadna kombinacja. Wszystko według przepisów

Lepiej być Polakiem niż zawistnym człowieczkiem 

Opublikowano
2 godziny temu, rolnik039 napisał:

A tego slonecznika nie można komuś sprzedać „niby" sprzedać żeby tylko papier był? 

"Sprzedaję" na takim druku, wpisując najważniejsze dane tj. nr, cenę, ilość, datę, miejscowość... Druczki wrzucam w ewidencję i po sprawie. 

IMG_20220923_062811_857.jpg

• Like 2
Opublikowano

1 godzinę temu, db09 napisał:

No to po co cały czas prowadzisz dyskusję? Roboty w obejściu nie ma?

Toć gnój wywalam.

Znów nie pojmujesz że można inaczej 

Opublikowano
10 minut temu, Pafnucy napisał:

Żadna kombinacja. Wszystko według przepisów

Lepiej być Polakiem niż zawistnym człowieczkiem 

Uwielbiam zasłanianie sie przepisami, a właściwie lukami w przepisach. Uważasz, że w porządku jest gdy ktoś trudzi się nad biznesplanem, ciuła każdy punkcik a i tak nie dostanie kasy przez takiego kasztana co zasieje słonecznik i nic prócz zaorania z nim nie zrobi?

Opublikowano

Skoro to zgodne z przepisami, to w czym problem?

Ty jedynie zazdrościsz innym że też kasę dostali

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

Skoro to zgodne z przepisami, to w czym problem?

Ty jedynie zazdrościsz innym że też kasę dostali

Boooooże nie rozumiesz istoty problemu. Nie chodzi o to, że jest zgodne z przepisami. Dostajesz kase na modernizację, a nie na przepalenie hajsu slonecznikiem, ktory nic nie wniesie do twojwgo gospodarstwa. Czego mam człowieku zazdrościć? Ty normalny jesteś? Nie lubię kombinatorstwa i cwaniactwa - na tym forum tego nie brakuje. Potem się dziwić, że zagranicą nas widzą jako krętaczy :) jeden wielki dramat.

Edytowane przez db09
Opublikowano
21 minut temu, db09 napisał:

Boooooże nie rozumiesz istoty problemu

No teraz to mnie przeceniasz...

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

No teraz to mnie przeceniasz...

Tak się właśnie kończy rozmowa z ludźmi bez argumentów. Ah zapomniałbym, JEST ZGODNE Z PRZEPISAMI 😁

Opublikowano

@db09 Przecież za 60k na wakacje nie pojedzie tylko bp musi zrealizować. 

Co do prawa-co nie jest zabronione to jest dozwolone. Jakoś każdy próbuje kąsać cały ten prow aby  coś wziąć dla siebie. Nie podoba się to nie bierz, wniosku nie składaj. Siedź na etacie, innym nie broń.

Opublikowano
8 minut temu, Buszmen11 napisał:

@db09 Przecież za 60k na wakacje nie pojedzie tylko bp musi zrealizować. 

Co do prawa-co nie jest zabronione to jest dozwolone. Jakoś każdy próbuje kąsać cały ten prow aby  coś wziąć dla siebie. Nie podoba się to nie bierz, wniosku nie składaj. Siedź na etacie, innym nie broń.

Ok Jasna sprawa. Liczę tylko na to, że wszystkie polaczki krętaczki dostaną taką kontrol, że się posraaaaajaaaaa 😅

Opublikowano (edytowane)

jak tak sklejasz ze złomu laptopy jak interpretujesz przepisy i ustawy to faktycznie trzeba się nagimnastykować żeby cokolwiek uciułać. Polacy zawsze dzielili sie na kombinatorów i nieporadnych. Ludzie ci podpowiedzieli co zrobić (zgodnie z obowiązującym prawem) żeby zarobić a się nie narobić ale nie - DORADCA Z ARIMR POWIEDZIAŁ!!!!111oneone...... .  Zbieraj przez 5lat 1ha pyr w te 4-5 osób i się ciesz ze zrobiłeś to zgodnie z sumieniem. Powodzenia

4567.jpg

Edytowane przez Celownik07
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Celownik07 napisał:

jak tak sklejasz ze złomu laptopy jak interpretujesz przepisy i ustawy to faktycznie trzeba się nagimnastykować żeby cokolwiek uciułać. Polacy zawsze dzielili sie na kombinatorów i nieporadnych. Ludzie ci podpowiedzieli co zrobic (zgodnie z obowiazujacym prawem) zeby zarobic a sie nie narobic ale nie - DORADCA Z ARIMR POWIEDZIAL!!!!111oneone...... .  Zbieraj przez 5lat 1ha pyr w te 4-5 osob i sie ciesz ze zrobiłęs to zgodnie z sumieniem. Powodzenia

4567.jpg

Faktycznie nie ma co się kopać z infantylnymi gałganami z forum, gdzie nie doradza się jak zmodernizować gospodarstwo tylko jak zachachmęcić byle tylko przytulić coś do kiermany. Tacy ludzie jak wy są wrzodem na d*pie tego społeczeństwa przez co kolejne stulecia będziemy postrzegani jako cwaniacy i kombinatorzy. Pięknie się przedstawiliście koledzy - każdego dnia patrząc w lustro musicie czuć lekki niedosyt ze swojego żywota co? 😂 wracam do ciekawszych, pa byznesmeny 😅

Edytowane przez db09
Opublikowano
2 minuty temu, Celownik07 napisał:

gruzem to ty ale jeździsz ;). wracaj ciągnąć kable TP, przegrywie

przegrywie :D mocno jak na taką forumową niedojtę jak ty. Wracam do pracy, a ty dalej płacz do poduszki dzbanuszku 😘

Opublikowano

Żenada, gość napisał tylko co usłyszał o tym słoneczniku ,a robicie gwnno burzę jakby wam ustawę wprowadzał. 

Po co zaśmiecacie forum , przejdźcie na priv i sobie omówcie wspólne podniecenia.. Nie pozdrawiam.