Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pompe masz z prawej strony ciagnika pod pokrywa gdzie sa zamontowane wszystkie elektrozawory od biegów.Ale nie grzeb sam z tym jak nigdy nie robiles nic podobnego bo mozesz miec problemy pózniej

Opublikowano

Jeśli jesteś kumaty chociaż trochę w sprzętach rolniczych nie powinieneś mieć problemu. Teść sam wymienił nie mając żadnego schematu nawet. Mówił, że jest to tak skonstruowane, że nie można pomylić połączeń czy kolejności montażu.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez pablo21
      Ostatnio przeglądałem katalog częci z Grene i widziałem pompę hydrauliczną do c-330 wzmocnioną czym ona różni się od zwykłej, jaki ma wydatek, i co da jej założenie w ciapku(będzie szybciej podnosił?)

Od kiedy to się pisze pąpa?
    • Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez zielek39
      Hej. Widziałem gdzieś już taki temat i wiem że te ciężarki mają być na dole gdy pierwszy tłok jest na górze. Tylko może głupie pytanie gdy silnik jest wyjęte i  odwrócony czy w swojej normalnej pozycji w  której pracuje?? 
    • Przez mechanik
      Jak w tytule co było już zrobione to wymiana kpl. synchronizatora widełki wodzik podkładki na wałku łożyska i nadal jest to samo przy spokojnej jeździe jest ok wyskoczy tylko przy szarpnięciu przykładowo gazem lub na kołach obciążeniem. Przed naprawą synchronizator zgrzytał podczas wrzucania i wyskakiwał pod obciążeniem teraz odziwo pozostało wyskakiwanie i tu pytanie czemu tak się dzieje
    • Przez Arasowsky
      Cześć! Mam we Władimircu T-25 pompę wtryskową z C-330 i nie bardzo wiem jak wymienić olej w pompie wtryskowej, bo to mój pierwszy ciągnik.
      Czy wlew oleju jest w tym miejscu co zaznaczyłem 2 na zdjęciu?
      Pod numerem 1 jest bagnet sprawdzający poziom?
      Gdzie jest spust? Z prawej czy z lewej strony?

• Dodaj nową pozycję...
v