Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Tylko pytam się jak?

Nie ważył auta?

Zamiast 800 netto wyszło 600 brutto😉

Opublikowano

ja jak sypałem to do rantu patelni brakowało tak we wszystkich samochodach 50 cm , a że nie ważył to mu się nie dziwię sam też nie ważę bo  strata przynajmniej 2 godzin a jakby dosypywał i znowu na wagę to i 3 .

Trzeba mieć trochę wiary w ludzi mówią że karma wraca

Opublikowano

Wolny wybór. Strata 2h lub kilka tysięcy.

Kierowca wie ile można nasypać. 

Opublikowano

A do kolegi od 800 netto ta cena w porcie to było 810 bruto mało czy dużo  zależy mnie pasowało , aczkolwiek dzisiaj sugerował że jakbym chciał sprzedać resztę to coś dołoży , ale poczekam jeszcze na chleb i coś do chlebka już jest. 

Opublikowano
24 minuty temu, Agrest napisał:

Wolny wybór. Strata 2h lub kilka tysięcy.

Kierowca wie ile można nasypać. 

aaa to ten od 800😉

@Agrest nie ciesz tak japy przecież mówiłem Ci jak mój skupujący chciał odbić sobie wysoką cenę

Opublikowano
37 minut temu, k16mk napisał:

ja jak sypałem to do rantu patelni brakowało tak we wszystkich samochodach 50 cm , a że nie ważył to mu się nie dziwię sam też nie ważę bo  strata przynajmniej 2 godzin a jakby dosypywał i znowu na wagę to i 3 .

Trzeba mieć trochę wiary w ludzi mówią że karma wraca

Biedny bogatego nie zrozumie 🙄

Opublikowano

jak miał mniejszą wannę to i chciał  sypać z czubem,i waga taka wyszła, ja u siebie  pszenżyto sypię  na wannę 40m3  z przodu pod rant a na ośkach z lekkim czubkiem i wychodzi w granicach 26-26,5t. Ważna też jest gęstość

Opublikowano

tak ogólnie to u mnie wagą jest stara 30 letnia Niemiecka dmuchawa do zboża , równe 2 godziny i przeważnie 25,500 do 26200kg  , szło by szybciej ale ograniczeniem są za małe szyberki w silosach większych nie robią bo podobnież najlepsze Polskie dmuchawy dają max 7 ton!

Opublikowano

Wówczas, kiedy to było pisane i pod Radomiem nie realna. O ten Radom się rozchodziło.

Ale nie ważne, już nie czepiam się. Koniec tematu z mojej strony i jeśli zbyt natrętny byłem to przepraszam😉

Podpisana umowa na 700 netto. Jedno auto pojechało w piątek.

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Wówczas, kiedy to było pisane i pod Radomiem nie realna. O ten Radom się rozchodziło.

Ale nie ważne, już nie czepiam się. Koniec tematu z mojej strony i jeśli zbyt natrętny byłem to przepraszam😉

Podpisana umowa na 700 netto. Jedno auto pojechało w piątek.

Luz ja nie w temacie. Na zachodzie 700 netto było przed świętami, dziś 775, a jeśli wierzyć handlowcowi w zeszłym tyg płacili 800. Tylko że oni lubią dużo mówić no i druga sprawa co innego mieć na koncie po 800 a co innego dać na papier i potem szukać dziury w całym i zbijać cenę

Opublikowano

No i mnie zbajerował dołożył mi 5 groszy słownie pięć groszy na 755zł , sprzedaję stracę czy zyskam nie wiem , chociaż będzie spokojna głowa , na jutro dwie patelnie zamówione .

Opublikowano

Netto brutto?

No i pod Radomiem czy na Pomorzu?

Cena z transportem czy bez?

Wybacz że jestem tak dociekliwy bo po poprzednich postach jestem zdezorientowany 😉

Opublikowano

W ubiegłym roku  na patelnie załadowałem 34500kg żyta odmiana vinetto cały zestaw prawie 50 t jeszcze z 2 t by zmieścił ale z czubkiem  nie wiem jaka poj patelni u mnie pszenżyto cena z soboty 750 brutto woj łódzkie