Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zwiazku z tym że na mocy porozumienia ACTA podpisanego dzisiaj w Tokio mamy cenzurę internetu i na prośbę administracji nie będe wiecej zabierał głosu w debacie na ten temat - przepraszam wszystkich urażonych moimi wypowiedziami - pozdrawiam cześć

PS - proszę moderatora o doprowadzenie moich wcześniejszych wypowiedzi do stanu poprawności politycznej

Opublikowano

MECHANIZATOR-teraz to mi przypomniałeś obrażonego dzieciaka-jaka cenzura?-może wypowiedzi?-z kolegami na ulicy będziemy dalej dyskutować na wszystkie tematy,byle nie wulgarnie,straż miejska czuwa,co ma ACTA do tego?

a że odejdziesz od komputera to tylko na dobre ci wyjdzie,świat jest również realny,a nie w necie,znajomych to też lepiej nieć realnych a nie na facebooku.

wkrótce będzie 3 lata jak jestem,wróć,używam internetu,jakoś nie uważam żebym był szczęśliwszy,a jak kilka dni nie zaglądam ,chory nie jestem-idzie żyć i bez internetu,a komórkę mam tylko taką co dzwoni i sms wysyła,ekran czarno-biały(zdjęcia wstawiam,ale ich nie robię,zadanie młodego).

cenzura w internecie-katastrofa :lol: - aż sobie nie mogę wyobrazić jak się solidarność organizowała-ani internetu,ani komórki :lol: -a widzicie dali radę,obecnie bez portali społecznościowych było by to nie możliwe.

jakaś psychoza z netem jest-ciągnika nie odpali i już pyta się na forum,dlaczego-"pomóżcie ciągnik nie chce zapalić"-TO JEST CHORE

Opublikowano

Tak to jest chore.

Ja w tym temacie nie mam zdania. jedyne co mi nie pasuje to to że pomimo protestów nie zastanowiono się dłużej nad podpisaniem tego dokumentu. nikt nie doszedł do wniosku że może jednak trzeba by poczekać sprawdzić go lepiej jak w naszych realiach bedzie pasować.

Opublikowano

coraz gorzej jest wszystko się sypie , teraz wzięli się za internet tyle lat jest bez tej ACTA i jest dobrze a teraz się wszystko zmieniło , miejmy nadzieje że dzięki strajkom ACTA nie będzie

Gość Profil usunięty
Opublikowano
@JJ

no ale zyjemy w demokratycznym panstwie, zobacz ile jest manifestacji- Ci wszyscy ludzie to tez terrorysci?

chodziło mi o hakerów a nie demonstrantów

Opublikowano

Czyli teraz wszyscy z logiem ursusa, zetora, jelonka itd. na avatarze, będą musieli teoretycznie zapłacić karę. Z drugiej strony słyszałem dziś w panoramie że to nie tyczy się tylko internetu ale i rzeczywistości, takich jak zamienniki oryginalnych części. Nie wiem o co dokładnie z tym chodzi ale było.

Opublikowano (edytowane)

Ja myślałem że jak kupuje się Ciągnik to wykupuje się te prawa autorskie tak jak jest z muzyką i wtedy masz spokój

Edytowane przez Tanco96
Opublikowano

jak dla mnie dobrze było jak o tej ACTA nic nie słyszałem i lepiej by było by dało coś się jeszcze zrobić by ten internet był taki jak się należy czyli jak dla mnie bez tej całej ACTA