Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

T7.175 opony 540/650 skrzynia RC18/6 tuz przedni +klocek 1200kg 4pary hydraulika kabina amortyzowana oś sztywna. Wieksze silowniki z tylu. 12halogenow radio z zestawem głośnomówiący ichyba tyle za 294tyś netto. To dobra cena ? 

Edytowane przez damii1
  • Thanks 1
Opublikowano

Trochę drogo. Ja mama ofertę T7.175 SideWinder z PC 19/6, przedni TUZ, amortyzacja kabiny, 12 LED, amortyzacja przedniej osi, 4 pary elektrozaworów, większe siłowniki na tylnim TUZ plus automatyczna stabilizacja, radio bluetooth, komplet zaczepów, HTS II, ISOBUS, dwa koguty,przedni obciążnik 1000 kg, opony 540/650, dodatkowe lampy drogowe na przednich słupkach kabiny, klimatronik, sterowanie na błotniki dom,TUZ i jednym wyj. hydrauliki, radar poślizgu. Cena 320 tys. netto.

Opublikowano

No jak ma 

,,Trochę drogo. Ja mama ofertę T7.175 SideWinder z PC 19/6, przedni TUZ, amortyzacja kabiny, 12 LED, amortyzacja przedniej osi, 4 pary hydrauliki, większe siłowniki na tylnim TUZ plus automatyczna stabilizacja, radio bluetooth, komplet zaczepów, HTS II, ISOBUS, dwa koguty,przedni obciążnik 1000 kg, opony 540/650, dodatkowe lampy drogowe na przednich słupkach kabiny. Cena 320 tys. netto. '' 

to trzeba szybko brać bo dealer się rozmyśli i założy radio bez bluetooth i tylko jeden kogut. Podziwiam ludzi co biorą pod uwagę takie bzdety przy kupnie ciągnika. Samemu idzie kupić te radio za 1/3 ceny albo i jeszcze taniej, podobnie drugi kogut i obciążnik. Osobiście negocjowałbym cenę jak najniższą bez wspominania o takich badziewiach. A na koniec jakby nie chciał z ceny schodzić to dopiero wtedy niech by dorzucał za darmo te ,,bardzo ważne rzeczy''. Znając życie za sam ten obciążnik doliczył minimum 5 tyś. Na olx do wyboru do koloru za około 1,5 tyś. Podobnie radio, w specyfikacji koło tysiaka, w sklepie 200 zł 

Opublikowano
Dnia 20.12.2018 o 08:32, damii1 napisał:

T7.175 opony 540/650 skrzynia RC18/6 tuz przedni +klocek 1200kg 4pary hydraulika kabina amortyzowana oś sztywna. Wieksze silowniki z tylu. 12halogenow radio z zestawem głośnomówiący ichyba tyle za 294tyś netto. To dobra cena ? 

Kolego przednia oś tylko amortyzowana .Wiem coś na ten temat .Po ulicy skacze nie idzie jechać szybko ,jak dziura dziurę goni .

Opublikowano

Z tą oska to sie waham bo po ulicy bedzie malo jeździł. To ma bysc wół roboczy orka siew i agregat scierniskowy. Do transportu mam inne ciagniki. A u kumpla 6raz przyjeżdża serwis NH i naprawia przednią amortyzacje.

Opublikowano
4 godziny temu, mk9422 napisał:

No jak ma 

,,Trochę drogo. Ja mama ofertę T7.175 SideWinder z PC 19/6, przedni TUZ, amortyzacja kabiny, 12 LED, amortyzacja przedniej osi, 4 pary hydrauliki, większe siłowniki na tylnim TUZ plus automatyczna stabilizacja, radio bluetooth, komplet zaczepów, HTS II, ISOBUS, dwa koguty,przedni obciążnik 1000 kg, opony 540/650, dodatkowe lampy drogowe na przednich słupkach kabiny. Cena 320 tys. netto. '' 

to trzeba szybko brać bo dealer się rozmyśli i założy radio bez bluetooth i tylko jeden kogut. Podziwiam ludzi co biorą pod uwagę takie bzdety przy kupnie ciągnika. Samemu idzie kupić te radio za 1/3 ceny albo i jeszcze taniej, podobnie drugi kogut i obciążnik. Osobiście negocjowałbym cenę jak najniższą bez wspominania o takich badziewiach. A na koniec jakby nie chciał z ceny schodzić to dopiero wtedy niech by dorzucał za darmo te ,,bardzo ważne rzeczy''. Znając życie za sam ten obciążnik doliczył minimum 5 tyś. Na olx do wyboru do koloru za około 1,5 tyś. Podobnie radio, w specyfikacji koło tysiaka, w sklepie 200 zł 

A skąd wiesz jak negocjowałem to po pierwsze, po drugie oczywiście zgadzam się z Tobą część to pierdoły, które oczywiście zostały dorzucone na koniec tak jak pisałeś.  

PS. Z tą ceną przedniego obciążnika to ostro pojechałeś. Za orginalnego NH chcieli 3,5 tys. Oczywiście nie wziąłem i zaoferowali inny za 1,5 tys. zł. Wszystko kwestią dobrych negocjacji.

Rocznik ciągnika oczywiście 2019 teoretycznie na luty a jak będzie zobaczymy.

@damii1nie rezygnuj z amortyzacji przedniej osi.

Pozdrawiam,

Opublikowano
Dnia 16.12.2018 o 14:29, misiekbz2 napisał:

Nh td5.85 wycena 123tys netto to dobra cena? klima fotel pneumatyczny szersze opony obciążniki przod rewers elektrohydrauliczny 540eco 2 pary wyjsc hydraulicznych

Można wiedzieć skąd a oferta? To cena po negocjacjach? Cena w sam raz jak 540 eco ja usłyszałem 130 tys netto

Opublikowano
7 godzin temu, damaxyz napisał:

Trochę drogo. Ja mama ofertę T7.175 SideWinder z PC 19/6, przedni TUZ, amortyzacja kabiny, 12 LED, amortyzacja przedniej osi, 4 pary elektrozaworów, większe siłowniki na tylnim TUZ plus automatyczna stabilizacja, radio bluetooth, komplet zaczepów, HTS II, ISOBUS, dwa koguty,przedni obciążnik 1000 kg, opony 540/650, dodatkowe lampy drogowe na przednich słupkach kabiny, klimatronik, sterowanie na błotniki dom,TUZ i jednym wyj. hydrauliki, radar poślizgu. Cena 320 tys. netto.

W Twojej cenie kupilem T7.190 z przekladnia Auto Command, z przednim WOM i z zaworami miédzyosiowymi no i cala reszta tak jak napisales z wyposazenia.

Dnia 20.12.2018 o 08:32, damii1 napisał:

Mega droga oferta. Juz lepiej wez T7.165S. Ta sama przekladnia. Z przednim tuzem, obciaznikiem 1000 kg, amortyzowana kabina i przednia osia,4 pary hydrauliki tyl, opony 540/650, cena 265 tys. zl netto.

Opublikowano
4 godziny temu, damaxyz napisał:

A skąd wiesz jak negocjowałem to po pierwsze, po drugie oczywiście zgadzam się z Tobą część to pierdoły, które oczywiście zostały dorzucone na koniec tak jak pisałeś.  

PS. Z tą ceną przedniego obciążnika to ostro pojechałeś. Za orginalnego NH chcieli 3,5 tys. Oczywiście nie wziąłem i zaoferowali inny za 1,5 tys. zł. Wszystko kwestią dobrych negocjacji.

Rocznik ciągnika oczywiście 2019 teoretycznie na luty a jak będzie zobaczymy.

@damii1nie rezygnuj z amortyzacji przedniej osi.

Pozdrawiam,

Wywnioskowałem to po specyfikacji którą podałeś. Mi by nawet nie chciało się pisać o takich bzdetach jak radio bluetooth czy dwa koguty. Bardziej bym się interesował wypasionym fotelem czy np grzałką silnika. Te rzeczy na pewno będą bardziej potrzebne i częściej wykorzystywane niż ten drugi kogut. Z cenami CNH nie jestem na bieżąco ale jak widzisz wyżej można jeszcze sporo utargować

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, damaxyz napisał:

T7.190 AC w cenie 320 tys. netto to chyba tylko potestowy a na pewno nie nowy.

Nowy. W wyposazeniu takim jak wyzej napisalem. Nie z placu od dilera tylko zamówiony z konkretna specyfikacja.

Gdyby nie przedni WOM i zawory miedzyosiowe to bym go kupil za 300 tys. netto.

Edytowane przez bocianov90
Opublikowano
1 godzinę temu, mk9422 napisał:

Wywnioskowałem to po specyfikacji którą podałeś. Mi by nawet nie chciało się pisać o takich bzdetach jak radio bluetooth czy dwa koguty. Bardziej bym się interesował wypasionym fotelem czy np grzałką silnika. Te rzeczy na pewno będą bardziej potrzebne i częściej wykorzystywane niż ten drugi kogut. Z cenami CNH nie jestem na bieżąco ale jak widzisz wyżej można jeszcze sporo utargować

Ciągnik już 2 zimy, wyposażony w grzałkę silnika jak i skrzyni i jedna jak i druga nie używane.

Opublikowano

Prowadzisz produkcję zwierzęcą? Przy takiej produkcji ciągnik zazwyczaj jest odpalany codziennie. Jeśli tak to słabe zimy u Ciebie albo lubisz męczyć ciągnik, który stoi tylko pod wiatą. Ja przy -25 wolę 3-4 godziny podgrzać i nie czekać później 15 minut zanim się rozgrzeje. A bywały i mrozy po -30

Opublikowano
New Holland T7. 175 SideWinder z PC 19/6 50km/h, przedni tuz, amortyzacja kabiny, 8 LED, amortyzacja przedniej osi wraz z hamulcami, 4 pary hydrauliki, większe siłowniki na tylnym tuz, elektryczne lusterka za 316tys netto. Wydaje mi się ok? W tej cenie miałem ofertę na pume 140x podobne wyposażenie oprócz wiadomo podłokietnika SideWinder i elektrozaworów. Dlatego wybrałem NH
Opublikowano

Jeśli mozesz go kupić do końca roku i  stoi na placu to męcz ich  mocno.  Z końcem roku  muszą  wszystkie nie sprzedane  zarejestrować na siebie  a  to mocno motywuje do  obniżek  cen.  Warunek jeden  to  rejestracja w  tym roku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v