Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

New Holland t6.125s z amortyzacja kabiny opony 480/600 i skrzynia EC17x16 z placu za ile można wyrwać waszym zdaniem? Cena przez telefon bez żadnej negocjacji 230 netto.

Opublikowano

Jeszcze jest oferta na T6.155 skrzynia 16x16 opony 440/540 amortyzowana kabina wzmacniany podnośnik z roku 2017 za 228 netto też do negocjacji z tym że inny dealer 

Opublikowano

Panowie mam pytanie, za ile tak realnie można wyrwać NH td5.85, oraz nowy t5.85, i czy warto byłoby do niego dopłacić, teraz mają te wyprzedaże więc zastanawiam się ile tak realnie mogą kosztować na wyposażeniu standardowym czyli w przypadku TD rewers Hydr. obciążniki na przód i tylne koła, klima, ewentualnie bez pneumatyki.

Opublikowano
Dnia 28.11.2018 o 17:55, Kos_pl napisał:

Te wszystkie promocje to tylko przez wprowadzanie Euro stage V od nowego roku.

Ale po nowym roku będzie można jeszcze kupić ze starą normą na PROW?

Opublikowano

Ale wtedy już pewnie taki traktor będzie wcześniej zarejestrowany przez dealera (czyli nie pod dopłaty). Tak jak to było w przypadku Euro IV. Stąd imo te wyprzedaże.

Opublikowano

A to nie jest tak że fabryka ma produkować od nowego roku ciągniki z normą stage V, a ciągniki z poprzednią normą będzie można jeszcze normalnie rejestrować przez rok czy dwa?

Opublikowano

A mi z kolei mówili że rejestracje są teraz przez co chwila zmieniające się jakieś normy bezpieczeństwa. Zmieniają je co rok czy pół przez co muszą rejestrować co skreśla taki ciągnik przy braniu dotacji.

Opublikowano

Jest Oferta na steyr profi 4115 multicontroler 24x24 z ośką i oponami 480/600 mitas za 260 k. bez negocjacji. Na razie luźna rozmowa z dilerem bo docelowo bede chciał z wyposarzenia jeszcze tuz i wom.

Sumek mam podobny wniosek i myślałem zmienić AM SN T na pneumatyczny z uni feniks, ale to trzeba mieć min 50 ha, a ja mam 30.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v