Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy jakiego. Nie wiem jak luxxum ale od maxxum wzwyż możesz każdy monitor, każda nawigacje i każdy isobus. Najlepiej już na etapie zamawiania zamówić wiązka elektryczną tak żeby później tapicerek nie ruszać 

Opublikowano
2 godziny temu, case88 napisał:
  • Case maxxm 125 cvx; 3 ZAWORY EHR,Kabina wysoka amortyzowana, Klimatronic,  Oświetlenie 14 świateł led, kola  Przód 540/65R28  tył 650/65R38 ,fotel super deluxe, nowa maska, skorzana kierownica, elektryka podlokietnika i lusterek, ster tuz+wom+ehr na blotniku, sruba hydr,duzy zbiornik paliwa,alternator 150,dwa koguty ,silowniki 90mm, instalacja jedno/dwu obwodowa  cena 280tys netto
  • ciagnik zamawiany jesienia 2017 a ceny zmienily sie dopiero od lutego tego roku
  • ciagnik juz u mnie waga w chomologacji jak i juz w dowodzie masa wlasna 5950 bez zadnych obciaznikow i bez tuza.

Ok. Już się nie czepiam a nawet cieszę. W styczniu wycenili mi wstępnie 125 z prawie identycznym wyposażeniem tyle że w skrzyni actidrive8  z monitorem i z tuzem na 300 tyś. To by się zgadzało bo tuz i monitor to cena skrzyni cvx. Mamy też maxxa 110 i w dowodzie mam 4900 kg a na wadze wyszło 5500.

A jaki dealer? Może być na priv.

Opublikowano
5 godzin temu, sumek666 napisał:

Zależy jakiego. Nie wiem jak luxxum ale od maxxum wzwyż możesz każdy monitor, każda nawigacje i każdy isobus. Najlepiej już na etapie zamawiania zamówić wiązka elektryczną tak żeby później tapicerek nie ruszać 

to wiem ale pytam jak to właśnie jest później jak już powiedzmy mam traktor 

Opublikowano
23 godziny temu, falcon83p napisał:

Ok. Już się nie czepiam a nawet cieszę. W styczniu wycenili mi wstępnie 125 z prawie identycznym wyposażeniem tyle że w skrzyni actidrive8  z monitorem i z tuzem na 300 tyś. To by się zgadzało bo tuz i monitor to cena skrzyni cvx. Mamy też maxxa 110 i w dowodzie mam 4900 kg a na wadze wyszło 5500.

A jaki dealer? Może być na priv.

dealer kisiel

Opublikowano
2 godziny temu, adamn999 napisał:

Case farmal 85 a z rewersem elejtrohydraulicznym klimą, reszta w podstawie cena 150 netto to dużo?  Ewentualnie za ile miżna takiego wyrwać 

130netto na fullu przy ostrych negocjacjach

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

NH TD 5.85  4 WD

powershuttle 12 x 12 40 km/h

klima radio

mokre sprzeglo

silowniki wspomagajace udzwig

obciazniki przod i na kola tyl

ogumienie chyba standardowe

zewnetrze sterowanie podnosnikiem

lampy robocze led

co tutaj mozna wywalczyc?

i w porownaniu do Farmall'a 85 A co mozna otrzymac ? Bo to jest chyba to samo.Byle by smigal z rozsiewaczem 1,2-1,5tony.

Edytowane przez Sunf
Opublikowano
4 godziny temu, janczar810 napisał:

Kolego o rozsiewaczu 1.5t zapomnij. Max co do tych ciągników to 1t. No z bólem 1.2t

Co do farmalla a to raczej lepszym wyborem byłby 95a kaska prawie ta sama.

A czym oprócz mocy się rózni farmall 85 od 95? I czy silniki są już na ad blue  czy tylko na dpf-ie

Opublikowano

Zastanawiam się nad Maxxumem około 140KM bo jednak zrezygnowałem z Pumy bo chodziłby głównie przy opryskiwaczu więc spalanie w 4cyl. chyba sporo mniejsze. Myślę też nad R130KM ale w testach DLG jednak pali sporo więcej. Podobno Case w miarę oszczędny. No i cena. MX pewnie ze skrzynią CVX wychodzi taniej jak byle jak wyposażona Rka. 

Opublikowano (edytowane)

Jest jeszcze nowa skrzynia ActiveDrive 8 (tańsza od CVX), a pod nazwą ActiveDrive 4, kryje się skrzynia ElectroCommand.

Jeszcze jedna rzecz - NH T6, to przecież taki tańszy Maxxum. Silnik ten sam, skrzynie biegów te same, hydraulika taka sama. DMC takie samo. Znaczek producenta inny, kolor inny, wnętrze i wygląd zewnętrzny trochę inny.

Steyr też może wyjść trochę taniej od Case.

Edytowane przez Kos_pl
Gość Damian1994rolnik
Opublikowano
17 godzin temu, Pablo123456 napisał:

T5 120 
skrzynia 32x32 z pełzakami,
tuz przedni,
amortyzowany fotel i kabina,
3 pary wyjść
opony tył 540
8 świateł led
układ pneumatyczny
215netto

dobra cena ?

Juz bym wolał 5 dołożyć i t6 wziąść całkiem inny wygląd 

Gość Damian1994rolnik
Opublikowano
14 minut temu, sumek666 napisał:

ja bym wolał wziąć T5.100 z miękką osią.
Damian ty masz miękka ośkę?

Nie mam , tylko fotel lepszy i kabina amortyzowana,  szczerze to byl zbędny koszt dla mnie wszystkie pola równe wokół domu a w transporcie nie lata 

Gość Damian1994rolnik
Opublikowano

Tak TD , TM i perkina jeszcze mam 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v