Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 godziny temu, ZELKOW napisał:

@petro11, czyli case u Cb też już nie wychodzi tak dobrze, a bez nawigacji wyjdzie 315 netto jak dobrze liczę ?
jedyny minus że nie cvx

nawet więcej wyjdzie bo z tą kierownicę diler mi doliczał , a za te 27tys jest dopłata za pełną navi razem z kierownicą..... bo dzisiaj z nim rozmawiałem. Czyli 330tys. wychodzi bez navi a dzisiaj do mnie dzwonił i mówi że za 330tys z nawi do oddania..... cholera tak miesza że sam nie wie za ile sprzedać ma..... nawet nie wiem do końca specyfikacji bo nawet mi wydrukować kilku stron nie umiał....... takie tam gadanie co wyjazd to cena inna. Jutro spotkanie z dilerem John Deera i podejrzewam że z nim się dogadam przynajmniej bo mam od niego parę maszyn w tym kombajn i 7730, ale tam wiedza nieporównywalna z tymi od case....

Opublikowano

Więc nie tylko mi dealer casa kręcił- ale oni tylko udają głupich żeby rolnik myślał że ma jakąś przewagę intelektualną ^_^. Jak pogadasz ze sprzedawcą JD to daj do zrozumienia w case że się rozmyśliłeś bo dostałeś dobrą ofertę na jd (nawet z kłam z ceną i np. lepszym wyposażeniem, oczywiście w granicach rozsądku) a na pewno więcej ugrasz

Opublikowano
4 godziny temu, kewin123 napisał:

Tu sa ceny ciagnikow CNH - czy chodzi Ci o  jd 5125r?

john deere 125 r a i ile kosztuje jego brat blizniak 125m ponoc ta M to dla biedakow padlo tu na forum takie okreslenie ;)

Opublikowano
14 minut temu, macin87 napisał:

Więc nie tylko mi dealer casa kręcił- ale oni tylko udają głupich żeby rolnik myślał że ma jakąś przewagę intelektualną ^_^. Jak pogadasz ze sprzedawcą JD to daj do zrozumienia w case że się rozmyśliłeś bo dostałeś dobrą ofertę na jd (nawet z kłam z ceną i np. lepszym wyposażeniem, oczywiście w granicach rozsądku) a na pewno więcej ugrasz

no to nie wiem z jakim wy rozmawiacie dealerem CASE bo ja z moim handlowcem siadam mówię co chce i liczymy nowego a jeśli ma na placu to drukuje specyfikacje  co dana maszyna ma i wszystko wiadome

Opublikowano
38 minut temu, petro11 napisał:

nawet więcej wyjdzie bo z tą kierownicę diler mi doliczał , a za te 27tys jest dopłata za pełną navi razem z kierownicą..... bo dzisiaj z nim rozmawiałem. Czyli 330tys. wychodzi bez navi a dzisiaj do mnie dzwonił i mówi że za 330tys z nawi do oddania..... cholera tak miesza że sam nie wie za ile sprzedać ma..... nawet nie wiem do końca specyfikacji bo nawet mi wydrukować kilku stron nie umiał....... takie tam gadanie co wyjazd to cena inna. Jutro spotkanie z dilerem John Deera i podejrzewam że z nim się dogadam przynajmniej bo mam od niego parę maszyn w tym kombajn i 7730, ale tam wiedza nieporównywalna z tymi od case....

na jakiegoś gamonia trafiłeś.

sprawdź tutaj 
https://www.caseih.com/emea/en-gb/service/resources/configurator

Opublikowano
Dnia 15.02.2018 o 22:18, petro11 napisał:

Rozmawiasz o Case z tym kolesiem co siedzi w kętrzynie ?

Opublikowano
Dnia 17.02.2018 o 11:13, timasz napisał:

Rozmawiasz o Case z tym kolesiem co siedzi w kętrzynie ?

Nie to nie moje strony. Dlaczego przyszło ci do głowy że w Kętrzynie?

4 minuty temu, petro11 napisał:

4 minuty temu, petro11 napisał:

Dla porównania do Case John Deere 6130M 290tys, 6155M 330tys z jakimś nie wielkim doposażeniem typu przedni TUZ. Tak w zasadzie ceny Case są cenami John deerów serii M. Rki są już droższe wiadomo. Coś myślę że John Deere lepiej się opłaca bo to jednak mocniejsze maszyny, droższe w zakupie i zdecydowanie droższe w odsprzedaży. Są też cięższe sporo. Przykładowo John Deere 6130M wysyłkowo 6ton w 4cylindrach, a Case Puma 155 6cyl tylko 6300kg.

Opublikowano
8 godzin temu, petro11 napisał:

Dla porównania do Case John Deere 6130M 290tys, 6155M 330tys z jakimś nie wielkim doposażeniem typu przedni TUZ. Tak w zasadzie ceny Case są cenami John deerów serii M. Rki są już droższe wiadomo. Coś myślę że John Deere lepiej się opłaca bo to jednak mocniejsze maszyny, droższe w zakupie i zdecydowanie droższe w odsprzedaży. Są też cięższe sporo. Przykładowo John Deere 6130M wysyłkowo 6ton w 4cylindrach, a Case Puma 155 6cyl tylko 6300kg.

tylko ,ze za 290tys masz na full wyposazonego casa maxxum cvx a nie Johna M,a jesli chodzi o wage to maxxum 125 w 4 cylindrach wysylkowo jak to piszesz czyli bez zadnych obciaznikow masa wlasna 5950kg

Opublikowano
Dnia 15.02.2018 o 22:29, macin87 napisał:

a CASE PUMA 165  tylko z przednim tuz i miękką ośka 7150 waga wysyłkowa

Opublikowano

Orientuje sie ktoś ile może kosztować nowy T6 125 taki podstawowy:

- klima, opony tył 600, fotel i kabina amortyzowana, oś sztywna, hamulce pneumatyczne na przyczepy,  przedni tuz???

Opublikowano

T5 120 
skrzynia 40x40,
tuz przedni,
amortyzowany fotel i kabina,
3 pary wyjść
opony tył 540
8 świateł led
układ pneumatyczny

215 tys tak mi wycenili
i tak zastanawiam sie czy możne nie t6, nie wiem czy t5 z tym małym silnikiem za szybko nie zajadę;/
a w t6 miałbym jeszcze bezpieczną możliwość zwiększenia mu mocy

Opublikowano
Dnia 19.02.2018 o 08:07, case88 napisał:

tylko ,ze za 290tys masz na full wyposazonego casa maxxum cvx a nie Johna M,a jesli chodzi o wage to maxxum 125 w 4 cylindrach wysylkowo jak to piszesz czyli bez zadnych obciaznikow masa wlasna 5950kg

Żadnego maxxuma  CVX  nie kupisz za 290 tys. 

Żaden maxxum nie waży bez balastu 5950 kg.

To dobre ciągniki i nie mam uprzedzeń ale lubię szczerość.

• Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, falcon83p napisał:

Żadnego maxxuma  CVX  nie kupisz za 290 tys. 

Żaden maxxum nie waży bez balastu 5950 kg.

To dobre ciągniki i nie mam uprzedzeń ale lubię szczerość.

• Case maxxm 125 cvx; 3 ZAWORY EHR,Kabina wysoka amortyzowana, Klimatronic,  Oświetlenie 14 świateł led, kola  Przód 540/65R28  tył 650/65R38 ,fotel super deluxe, nowa maska, skorzana kierownica, elektryka podlokietnika i lusterek, ster tuz+wom+ehr na blotniku, sruba hydr,duzy zbiornik paliwa,alternator 150,dwa koguty ,silowniki 90mm, instalacja jedno/dwu obwodowa  cena 280tys netto
  • ciagnik zamawiany jesienia 2017 a ceny zmienily sie dopiero od lutego tego roku
  • ciagnik juz u mnie waga w chomologacji jak i juz w dowodzie masa wlasna 5950 bez zadnych obciaznikow i bez tuza.
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v