Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, AndrzejMikulewicz napisał:

W podstawie? 

nie, 4 elektrozawory, ekran inteliview IV, amortyzowana kabina, amortyzowana przednia oś, większe siłowniki tył, zintegrowany przedni TUZ, 12LED wzmocnione hamulce itd. ogólnie wersja dość doposażona 

Opublikowano (edytowane)

Wyceniał ktoś może NH T5.110 Dynamic Command?

Rozmawiałem z dealerem 260 tyś. netto 😲z przednim tuz i amortyzacją przedniej osi. Ogólnie od września sprzęt podrożał, np T5.100 EC o ok. 20 tyś😮

Edytowane przez Winio
samoodpowiedź ;-)
Opublikowano
9 minut temu, tomek904 napisał:

to w t6 w standardzie tego niema? ja nawet w t5.95 mam

Chyba masz na myśli gaz ręczny. 

7 minut temu, simpleNICKpl napisał:

to nie jest tempomat tylko pamięć obrotów ;)

O to to :D

masz to w swojej Esce?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v