Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
9 minut temu, greg1985 napisał:

Rozumiem że netto? A od ilu zaczynałeś negocjacje?

NIE CYTUJ POPRZEDNIEGO POSTA

Tak netto.

Od 262,5 tys.,a w ogóle pierwsza wycena zaczęła się od 280 tys w bieda wersji. 

6 minut temu, Bartek933 napisał:

W rolserwisie jest T6,155 w prawie identycznej konfiguracji za 247netto, z tym że zarejestrowana

Jeżeli mówimy o tej samej to miała niski dach, mniej LED, mniej wyjść hydrauliki i bez amortyzacji przedniej osi i TUZ MX a nie fabryczny. 

received_593330481435168.jpeg

Opublikowano
7 godzin temu, sumek666 napisał:

New Holland T6.125 

- klimatronik

W CNH nie ma czegoś takiego jak klimatronik bo ta ich automatyczna klimatyzacja tylko temperaturę utrzymuje a nawiewy i tak trzeba samemu regulować.

Opublikowano

W klimatroniku ustawiasz sobie temperaturę i elektronika sama dostosowuje siłę nawiewu. Jak np. włączysz odparowywanie szyby to nadmuch przełącza się na przednią szybe, włącza klime i daje max obroty dmuchawy. W trybie auto jak już kabina schłodzi się, zmniejszają się obroty dmuchawy, jak słońce mocniej przygrzeje to obroty zwiększają się aby utrzymać zadaną temperaturę. Wieczorem lub w nocy siła nadmuchu zmniejsza się.

• Thanks 1
Opublikowano

Kasa i brak pewności co do jakości. 

Jakikolwiek nowy ciągnik dla mojego gospodarstwa to jest szok technologiczny. Myślę, że jeszcze będzie czas żeby kupować lepsze sprzęty. 

• Like 2
Opublikowano

To on ma 4 cylindry czy 6 ? I druga kwestia to kiedy jak nie teraz, moim zdaniem będzie tylko gorzej. Pamietam jak w 2015 roku rozglądałem się za traktorem to Mchale wchodziło do Polski to ich prasę V660 można było wyrwać za 115 tys netto dziś jest to 160 tys netto, co prawda zmienili model na v770 ale żeby aż tyle wynosiła różnica ??? Rozumiem ze ciągniki drożeją nowe skrzynie czy normy emisji spalin ale prasy - szok. Mimo wszystko zdecydowałem się złożyć wniosek na modernizacje w tym roku. Bo tak jak pisałem kiedy jak nie teraz będzie tylko drożej.

Opublikowano

Żeby nie było nie krytukuje wyboru sam mam ciągnik od CNH, nie wiem jaki masz park maszynowy i co ten ciągnik mam zastąpić. Ale duża różnica w cenie była między nim a t5.120/130 AutoCommand ?

Opublikowano
10 godzin temu, igor10246 napisał:

Jak ktoś będzie u dealera to proszę o pytanie jaka cena za t4.55 i t4.55s za golasa 4x4 i skrzynią 12/12 

T 4 55 nie jest dostępne .Dostępna jest tylko T4 55 S.w 100 netto się zmieścisz.

Opublikowano
2 godziny temu, SZKOPSSON napisał:

Żeby nie było nie krytukuje wyboru sam mam ciągnik od CNH, nie wiem jaki masz park maszynowy i co ten ciągnik mam zastąpić. Ale duża różnica w cenie była między nim a t5.120/130 AutoCommand ?

Podobne pieniądze. 

Opublikowano
16 godzin temu, sumek666 napisał:

Tak netto.

Od 262,5 tys.,a w ogóle pierwsza wycena zaczęła się od 280 tys w bieda wersji. 

Jeżeli mówimy o tej samej to miała niski dach, mniej LED, mniej wyjść hydrauliki i bez amortyzacji przedniej osi i TUZ MX a nie fabryczny. 

received_593330481435168.jpeg

sumek widze ze zakupy u tego samego dila robimy skąd jestes ze do kalisza podjeżdzasz??

Opublikowano

W moim  w ft jeśli podana temperatura zostanie osiagnieta to po prostu klima wchodzi w stan uśpienia i jak wzrośnie to na nowo sie włącza  ale nie zwróciłem uwagi że obroty nadmuchu sie regulują :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v