Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, masa24 napisał:

Dobra czyli intelview warto nawet bez podpinania pod nawigację?

tak

5 minut temu, masa24 napisał:

Ilu litrowy masz zbiornik paliwa?

standardowy ma 195 a powiększony 230

ja mam powiększony plus blacha od spodu

Opublikowano
9 godzin temu, masa24 napisał:

A z intelview jaki jest koszt żeby podpiąć to pod nawigację? Bez automatycznego sterowania tylko ogólnie na zasadzie żeby prowadził po prostej linii.

ogolnoe przydałaby się klimatyzacja automatyczna i intelview , skórzany fotel

6000 zł i działa navi tak jak chcesz... Antenę podepniesz defacto każdą ale gość na Olx ma za 5200do negocjacji oryginał cnh czyli Trimble AG372 z 2018roku. Do tego kabel i śmiga aż miło. Ja mam tak zrobioną navi w T7

Opublikowano
Dnia ‎30‎.‎09‎.‎2019 o 22:20, sumek666 napisał:

Radar i tak i nie. są prace gdzie przeszkadza. 

IV4 służy głównie do ustawiania parametrów skrzyni biegów i zaworów elektrohydraulicznych oraz jak masz GPS to też do tego. nie jest konieczny ale bardzo ułatwia pracę tym ciągnikiem. pozwala wydusić wszystko z DC 

W czym będzie łatwiejsza obłsługa skrzyni DC  mając IV4, w porównaniu do monochromatycznego wyświetlacza?

Mam ofertę na T6.155 DC:

- amor kabina i oś

- siłowniki 90mm

- skrętne błotniki

- podłokietnik side winder z ruchomym yoyem oraz  monochromatycznym wy wyświetlaczem

- 4 zawory hydrauliki zewnętrznej mechaniczne

- 18 obciążników po 45kg 

- koła 600 i 440

-radar

-pompa 134l

-automatyczne stabilizatory TUZ

-klima manualna

- zaczep auto typu niemieckiego

- pakiet oświetlenia 8 lamp LED

270 netto

• Like 1
Opublikowano

bo właśnie nie wiem. nie mam porównania. czysto teoretycznie wszystkie funkcje można ustawić tymi guzikami na zegarami. 

@Pioagri wypowiedz się 

swoją drogą dobra cena

7 minut temu, pasio napisał:

-automatyczne stabilizatory TUZ

ja tego nie wziąłem do swojej wyceny

Opublikowano

ja ze swojego doświadczenia podpowiem że jeżeli jest możliwość to brać monitor + gniazdo isobus. Można w ten sposób sporo zaoszczędzić pieniędzy na dodatkowych sterownikach do maszyn ale też i nerw przez brak plątaniny kabli w ciągniku

Opublikowano (edytowane)

Dziwne ze na t6 155 mówicie ze 270 dobra cena a na moje t6 180 w takim samym wyposażeniu za 295 to ze drogo i mam z sienie jelenia nie robic

mozna się pogubić w tym wszystkim . Monitor + gniazdo to to co iv4?

Edytowane przez masa24
Opublikowano

nie mów w liczbie mnogiej nie ja to mówiłem. ja tylko pisałem skąd różnica w cenie bo się dziwiłeś, że mniejszy model kosztuje tyle co Twój :) 

17 minut temu, masa24 napisał:

mozna się pogubić w tym wszystkim . Monitor + gniazdo to to co iv4?

@masa24 ty już masz T6.180 czy dopiero szukasz?

Monitor w NH nazywa się INTELLIVIEW™ IV MONITORY

https://agriculture.newholland.com/eu/pl-pl/gospodarstwo-z-precyzja-new-holland-plm/produkty/ekrany-i-wyswietlacze/intelliview-iv-monitory

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v