Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś tu na forum ma T7 175 na bezstopniowej  skrzyni ciekawi mnie opinia na ich temat 

Opublikowano
1 godzinę temu, sumek666 napisał:

To pierwsze widzę. 

To chyba faktycznie bez ECO ma 23. Chociaż mi to się dziwne wydaje, że robiliby 2 skrzynie.

24 ma normalnie biegi ostatni przy zwyklej 40 zablokowany ;) 24 z eko lub 50km/h/. 

Opublikowano

Ja mam poprzednią wersję że skrzynią 17/16 pracuje z pługiem Agro masz 4x45 (ale myślę go rozkręcić ,do 4x50) u mnie są różne gleby od 3klasy do 6 ale na każdej spokojnie 8 biegiem się jedzie . Pracuje jeszcze z rozrzutnikiem fortschritt i też zdaje egzamin oprócz tego to agregat uprawowy 4 metrowy uprawowo siewny 2.7 i gruber 2.6 to z nimi lata jak oszalały . Oczywiście też prasa nh 648 która chce sprzedać i kupić coś z rotorem bo przy niej to tylko się człowiek meczy. Jedno z czego nie jestem zadowolony to zużycie paliwa ostatnio jak go testowałem to było bardzo ciężka orka bo była susza to na 1 ha lub 1 godzinę spalił 20 litrow. Myślę że to chyba trochę dużo 

Ma 650 godzin 

• Thanks 1
Opublikowano
9 godzin temu, sumek666 napisał:

To pierwsze widzę. 

To chyba faktycznie bez ECO ma 23. Chociaż mi to się dziwne wydaje, że robiliby 2 skrzynie.

Sumek bardzo możliwe ze zablokowana elektronicznie  do końca też nie mam wiedzy czy ten 24 tryb tam jest czy go nie ma .Najlepsze jest to że ci co sprzedają maszyny, ciągniki mają bardzo często mniej wiedzy od nas kupujących i jak tu się czegoś dowiedzieć?

Opublikowano
Dnia 31.01.2019 o 19:16, tomek15h napisał:

Ten przypadek daje do myślenia czy warto w to iść ... Poczytajcie cały opis pod filmikiem oraz komentarze.

Miałem go brać na MR ale zrezygnowałem na rzecz NH TD5.85 to chyba bya dobra decyzja..

Opublikowano (edytowane)
23 godziny temu, Shaun napisał:

właśnie o to mnie sie rozchodzi, tam na Budowlanej to jest tylko budynek do sprzedaży maszyn a co z serwisowaniem w razie "W" ?? też mi sie wydaje, że jak bede chciał kupić to jade na Swidnik i mam wyjebane. 

i taka ciekawostka: wczoraj se działam na podwórku a tu zajeżdża pewien pan firmowym pikaczento, wita sie i z grubej rury "Słyszałem, że szukasz maszyn" o.O 

@ShaunNigdy nie podawaj adresu do siebie - chyba że będziesz już chciał zrealizować ofertę, imieniem i nazwiskiem i tak się zadowolą (piszę to z własnego doświadczenia), a jakie imię i nazwisko im podasz to już Twoja sprawa. ;)

Edytowane przez Kos_pl
Opublikowano (edytowane)

@Kos_pl w tej firmie brałem klamota we wrześniu 2017r, moje dane mogą tam być. ja bardziej obstawiam opcje, ze ktoś sie skurwił w innej instytucji i dane poszły

Edytowane przez Shaun
Opublikowano
6 godzin temu, sumek666 napisał:

Nic nie musieli robić. Przecież lista z punktami i nazwiskami wisi na stronie ARiMR a oni juz dobrze wiedzą kto jest kto. Kwestia tego czy wiedzą co masz we wniosku. 

Ale na liście nru domu i w jakiej miejscowości to nie ma. Ktoś wziął coś za coś i tyle.

Mnie też nikt nie nęka, przynajmniej tak tego nie odczuwam. Ten przypadek olewam na ciepło. Sama gadka tego Pana też nie podeszła.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v