Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Nie wiem czy tych dealerów poj*bało czy coś albo sobie jaja z chłopaka robili ... za t5 w full opcji tylko bez gps 240 netto ... przecież za tyle to proponowali mi valtre n104 w średnim wyposazeniu ...

Opublikowano (edytowane)

Witam wiem że może nie do końca na temat ale mam krótkie pytanie.
Czym się różni skrzynia półautomatyczna 6 stopniowa (standard w puma 150 i165) od automatycznej (opcja w puma 150 i 165 a standard a większych pumach). Dodam tylko że nie chodź i bezstopniowe tylko mechaniczną 18/6.

Edytowane przez falcon83p
Opublikowano

Nie wiem czy tych dealerów poj*bało czy coś albo sobie jaja z chłopaka robili ... za t5 w full opcji tylko bez gps 240 netto ... przecież za tyle to proponowali mi valtre n104 w średnim wyposazeniu ...

To tak przyjechal jednego dnia rzucił cene do oddania za T7.185 z amortyzowana osią, mocniejsza pompą, amortyzowana kabina, klimatronic, przedni tuz odlew skrzynia 19biegowa to wyszlo mu 330netto. za dwa dni dzwoni że odda za 270tys, teraz to ja zadzwoniłem i poiwedziałem mu właśnie to samo co napisałeś, że cos z głową ma nie halo cudowna promocja, teraz to ja wyrypane na niego mam.

Opublikowano

Tylko jak jest pompa tłoczkowa to filtr ok. 1k droższy.

Nie wiem ile zarabiają dealerzy ale sporo na własnym przypadku NH T6.165 ustalona cena 198k amortyzowana kabina, pompa 113, klimatyzacja, gruby dach, poszerzone błotniki, 3 pary wyjść, zaszła jakaś pomyłka i ciągnik przyszedł inny tzn. dodatkowo TUZ, 1 para wyjść, zarządzanie na uwrociach, zarządzanie obrotami silnika grzałka do oleju oddali za 200k.

Opublikowano

Witam. Widzę, że koledzy bardzo dobre ceny dostają na T6. Mi wycenili T6.165 na 230 tys. netto- więc chyba za dużo????

Skrzynia 16x16 opony szerokości katalogowe, przedni tuz (nieorginalny), 4 pary wyjść hydr., amortyzowana kabina (wysoka), pneumatyka, pompa wzmocniona oraz siłowniki 90mm w skrócie to tyle. Rok produkcji 2016. 

Rozmawiam też z przedstawicielem Case o maxxumie 125 to konfiguracja podobna , dodatkowo ma 17 bieg rocznik 2015 i także chcą 230 tys. z tym, że tutaj może coś utarguję. 

Opublikowano

Gabarztz troszke EC w standardzie mocniejszy podnośnik te siłowniki masywniejsze mają być te duperele typu LED w swiatłach ...no zamiast DPF ma być DOC i SCR czyli Ad Blue ten caly system i suma sumarum wyjdzie ci te 20 k róznicy ... ale moim zdaniem już przesadzają ... za mała pojemnosc skokowa silnika jest ...

Opublikowano

falcon83p chyba chodzi ci o skrzynię semi powershift i full powershift. nie wiem jak to dobrze wytłumaczyć ale w semi czuć te momenty zmieniania zakesow. są niby wszystkie biegi pod obciążeniem ale bardziej czuć te zakresy niż zwykły polbieg. jezeli coś na krecilem to proszę innych o sprostowanie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v