Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 29.05.2018 o 12:42, Tomek90 napisał:

Pamiętam mocznik ponad 1500zł/t i saletra ponad 1300zł/t. 

Saletra była po 1500

Opublikowano

dzisiaj dzwonili z agro(szoku)loku i proponują saletrę litewską bodajże 830pln brutto promocja kilkudniowa  a na termin 360 dni 1130pln brutto dobra cena tylko ciekawe jaki w tym podstęp bo cena bardzo atrakcyjna .

Opublikowano

Bedzie stała i czekała na wysiew jeść nie prosi a na tonie 200-300 pln do przodu przy zapotrzebowaniu minimum 24 t jak u mnie to rzeczywiście żaden interes ale liczyć umiem. Pytanie po ile bedzie saletra na wiosne? I cena ropy przy obecnej polityce usa ktora stara sie wpływac w zasadzie miec wpływy na producentów ropy naftowej narazie przynosi odwrotny skutek i ropa coraz droższa no przynajmniej u morawieckiego.

Opublikowano
22 godziny temu, ekozar napisał:

880 za gotówke?

Szybka płatność po dostawie

2 godziny temu, aro1975 napisał:

saletra 34 (puławska) BB wykup 800 netto/tona, a polifoska 6 BB 1335 netto przy całym aucie

To bardzo dobra cena i lepszej już chyba nie będzie. Wykupiłeś?

Opublikowano

Ampol-merol ceny netto przy płatności na 15. września ilości 24T

Ultra 5 - 1240zł

Ultra 8 - 1435zł

Jakiś wschodni 5-15-36 - 1280zł

Poli 6 - 1390zl

Poli 6-13-34 krzem- 1310zl

Saletrosan 26 - 750zł

Zaksan 32 - 860zł

Yara PK 15-30 - 1375zł ale cena na 15.12.

Opublikowano
3 godziny temu, TOME11 napisał:

Szybka płatność po dostawie

To bardzo dobra cena i lepszej już chyba nie będzie. Wykupiłeś?

tak - płatność 7 dni

2 godziny temu, TheBociek1996 napisał:

mi wyszła 1300zł netto polifoska 6 

ok, ale do mnie z Polic jest ponad 600km

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez tomek15h
      Interesuje mnie kwestia siewu nawozów pod rzepak?Dotych czas siałem nawozy po zaoranym polu natomias w tym roku chciałbym zrobić nieco inaczej ,mianowicie posiać nawozy na ztalezowane ściernisko a potem przeorać i siać.Prosze o opinie tych którzy mają coś do powiedzenia w tej tematyce???Pozdrawiam
    • Przez sumek666
      Witam, 
      Czy ktoś użytkuje lub planuje używać płynny nawóz ASL? Co sądzicie na ten temat? 
      http://agrotrader.pl/oferta/asl-plynny-nawoz-organiczno-mineralny-ID244225.html
      Pozdrawiam 
      Sumek
    • Przez gosciu506
      Witam 
      Czy używa ktoś nawozu Alzon neo 46 czy wart jest swojej ceny  i czy zeczywiscie sa niższe straty azotu czy to tylko dobry bajer wymyslony przez handlowców?
      Cena na tą chwilę 1720-1740zł brutto  gdzi emocznik mozna kupić po 1620zł 
    • Przez Ramzes1987x
      Witam panowie co sądzicie to tym nawozie?producent niby Yara i jest to ponoć import z Norwegi czy Niemiec i sprowadzany luzem a u nas przesiewany (bo przywożony jest nie do końca dobrze zgranulowany a ten odsiew osobno sprzedawany głównie sadownikom) i pakowany w BigBagi.Cena okazyjna bo 1300zł netto.Sprzedawca się zarzeka że skład w 100% prawdziwy i z wysoką przyswajalnością i że musi być wszystko byc prawdziwe bo już nie jedną kontrolę miał dzięki uprzejmości konkurencji i bez problemu może dać próbki nawozu

• Przez hesus37
      Witam nie wiem czy było już na forum, ale chciałbym rozpocząć temat dotyczący melasy buraczanej jako nawozu dolistnego. Może ma ktoś doświadczenie w tyn temacie?
  • Dodaj nową pozycję...
v