Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Dobre ceny i nawet lepsze od tych napisanych przez baska mozna dostac w Agrochemie bodajze z Dobrego Miasta. Sol 1380 fosforan import 1670 ceny brutto zamawiane 2 tygodnie temu ;) Oni obsluguja takze mazowsze z ktorego jestem. A saletra u mnie w okolicy najlepsza cena 850 brutto :D

Edytowane przez Egzo
Opublikowano (edytowane)

Big bag ale nie wiem z jakiej firmy bo w tym roku planuje RSM i sie za bardzo nie interesowalem :P

PS napewno polska ;)

Edytowane przez Egzo
Opublikowano

Ceny za tone (z VAT)

Nawozy azotowe:
PULAN® N34 - 949 zł
Pulrea® – mocznik - 1149 zł
Zaksan® saletra amonowa - 959 zł

Nawozy azotowe z siarką:
DobroCaN N(CaO-MgO-SO3) 24-(6-3-29) - 1199 zł
Saletrosan® 26 - 879 zł

Azotowo-potasowe z siarką:
comAGRO™ 24-6 - 1229 zł
comAGRO™ 21-12 - 1239 zł

Fosforowo-potasowe z wapniem i mikroelementami:
Agrafoska PK 24-24 - 1499 zł
Agrafoska PK 20-30 - 1499 zł
Agrafoska PK 16-36 - 1519 zł
Agrafoska CORN PK(CaO-MgO-Zn) 14-30(12-4,5-0,2) + mikroelementy - 1499 zł

Wieloskładnikowe NPK+
Dobrofos™ NPK 6-15-25 - 1339 zł
Polifoska® 8 - 1630 zł
Polifoska® 6 - 1595 zł
Dobrofos™ NPK 3-16-30 - 1469 zł
Dobrofos™ NPK 7-14-24 - 1459 zł
Dobrofos NPK(CaO-SO3) 5-20-20-(5-7) + mikroelementy - 1439 zł

Mikrogranulaty (25 kg):
Micro™ K - 295 zł
Micro™ B - 275 zł
Micro™ R - 275 zł

Mocznik LIT 46N (import Grupa Azoty) – 1135,00 zł brutto/t
Saletra amonowa 34N (prod. Anwil Włocławek) – 920 zł brutto/t

Opublikowano

nie wiem ale w małopolsce można było kupić saletrzak azoty tarnów 27% po 740 zł w zeszłym tyg. brat 400 kg  po tyle kupił a ilości tirowe po 700 podobno brali. . dziś ten sam towar po 850 i mówią że do od listopada 1150/t  więc chyba trza coś zakupić teraz.

Opublikowano

Czy może ktoś potwierdzić informację, że Anwil anulował lipcowe zamówienia na nawozy azotowe?

jakas bujda na resorach :P chyba, że Twój diler za mało zarobił i chce Cię skubnać jeszcze :D

ja kupiłem 1 lipca po 820 brutto anwil saletrę wczoraj dotarła na podwórze

Opublikowano

Ma ktos ceny z podlasia ?

U mnie:

saletra 990

mocznik 1060

Cena bb

powiat hajnowski

saletra 32N   1040 bb

polifoska 8    1640 bb

polifoska 6     1580bb tu nie pamiętam dokładnie

mocznik 1100 z hakiem ale też nie pamietam

a w bielsku gdzie takie ceny? A NPK po ile ?

Opublikowano

Jakbyś był chętny do zamówienia całosamochodowego nawozów (24 tony) to przy przedpłacie SALETRA PULAN 34N jest u nas za 860 zł, MOCZNIK PULGRAN 46N 990 zł, Polifoski 6, 8 mamy za 1595 i 1630 (przy zamówieniu do dopełnień tych 24 ton jakieś rabaty na to też by były). 

Pełna lista promocyjna na 24tony: http://big-agro.pl/wp-content/uploads/2016/07/Efektywne-nawozy-promocja.pdf

+ dodatkowo oczywiście do tego dochodzi normalna lista nawozów dostępna na stronie

Uprzedzając pytania: oryginalne, z tego roku, koszt dostawy zależny od miejsca

Opublikowano

Daj dobre ceny to ktos moze zamowi, poli 6 1520 zl brutto w ilosci 5 ton w domu juz rozsiewana wiec ogarnij spam albo marze opusc bo forum jest dla rolnikow a nie naganiaczy - moje zdanie

Opublikowano

Daj dobre ceny to ktos moze zamowi, poli 6 1520 zl brutto w ilosci 5 ton w domu juz rozsiewana wiec ogarnij spam albo marze opusc bo forum jest dla rolnikow a nie naganiaczy - moje zdanie

Niektóre nawozy mamy w niższych cenach, niektóre w wyższych. Nie jesteśmy w stanie zaoferować wszystkich produktów w najniższej cenie. Tak samo, jakbyś Ty zapewne nie chciał sprzedawać swoich płodów w najniższych możliwych cenach.

Jeżeli chodzi o cenę - tak jak wyżej wspomniałem, w przypadku większych zakupów cena podlega negocjacji. Na stronie wstawione są produkty na sztywno. W większości przypadków z obustronnym zadowoleniem cenowym sprzedajemy produkty.

Też jesteśmy rolnikami. Nie martw się, nie naciągamy nikogo :) Nie zmuszamy również do zakupu - też byśmy woleli kupić po nosem, jak ktoś ma takie samo jakościowo i tańsze.

Życzymy miłego wieczoru i pozdrawiamy :)

Opublikowano

Jakbyś był chętny do zamówienia całosamochodowego nawozów (24 tony) to przy przedpłacie SALETRA PULAN 34N jest u nas za 860 zł, MOCZNIK PULGRAN 46N 990 zł, Polifoski 6, 8 mamy za 1595 i 1630 (przy zamówieniu do dopełnień tych 24 ton jakieś rabaty na to też by były). 

Pełna lista promocyjna na 24tony: http://big-agro.pl/wp-content/uploads/2016/07/Efektywne-nawozy-promocja.pdf

+ dodatkowo oczywiście do tego dochodzi normalna lista nawozów dostępna na stronie

Uprzedzając pytania: oryginalne, z tego roku, koszt dostawy zależny od miejsca

Drogo i niekorzystne warunki. Przy zamówieniu całosamochodowym można śmiało kupić Polifoskę 6 po 1510 brutto , saletre kędzierzyńską po 870 brutto. Wszystko z darmową dostawą i terminem płatności co najmniej 60 dni. Przy gotówce można jeszcze urwać z 10 zł na tonie z polifoski i pewnie z 30 zł z saletry .

Reklamy nikomu nie będę robił powiem tko że południowo wschodnia Polska

Opublikowano

można kupić ale wtedy diler sobie ściąga prosto od producenta do ciebie i musisz zamówić 24 tony jednego nawozu, tutaj oni kupują najpierw dla siebie i później sprzedają, dlatego nigdy nie będą mieli takiej ceny jakby zamówili transport jednego nawozu prosto do ciebie

Opublikowano

Drogo i niekorzystne warunki. Przy zamówieniu całosamochodowym można śmiało kupić Polifoskę 6 po 1510 brutto , saletre kędzierzyńską po 870 brutto. Wszystko z darmową dostawą i terminem płatności co najmniej 60 dni. Przy gotówce można jeszcze urwać z 10 zł na tonie z polifoski i pewnie z 30 zł z saletry .

Reklamy nikomu nie będę robił powiem tko że południowo wschodnia Polska

Dla zamówienia całosamochodowego nie ma tutaj wyceny na Polifoskę 6. Dostawy w swoich okolicach również mamy za darmo (praktycznie na wszystko). Jazda za darmo na drugi koniec Polski raczej nie byłaby opłacalna gdybyśmy mieli to robić za darmo :)

Terminy płatności zależą najczęściej od wielkości firmy i od terminów, które one mają ustalone z innymi firmami. My jesteśmy dosyć małą firmą - stąd taki, a nie inny termin płatności.

Proszę również zauważyć, że ceny dosyć mocno różnią się od terenu kraju - my dla odmiany jesteśmy z północno-wschodniej PL.

Pozdrawiamy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez tomek15h
      Interesuje mnie kwestia siewu nawozów pod rzepak?Dotych czas siałem nawozy po zaoranym polu natomias w tym roku chciałbym zrobić nieco inaczej ,mianowicie posiać nawozy na ztalezowane ściernisko a potem przeorać i siać.Prosze o opinie tych którzy mają coś do powiedzenia w tej tematyce???Pozdrawiam
    • Przez sumek666
      Witam, 
      Czy ktoś użytkuje lub planuje używać płynny nawóz ASL? Co sądzicie na ten temat? 
      http://agrotrader.pl/oferta/asl-plynny-nawoz-organiczno-mineralny-ID244225.html
      Pozdrawiam 
      Sumek
    • Przez gosciu506
      Witam 
      Czy używa ktoś nawozu Alzon neo 46 czy wart jest swojej ceny  i czy zeczywiscie sa niższe straty azotu czy to tylko dobry bajer wymyslony przez handlowców?
      Cena na tą chwilę 1720-1740zł brutto  gdzi emocznik mozna kupić po 1620zł 
    • Przez Ramzes1987x
      Witam panowie co sądzicie to tym nawozie?producent niby Yara i jest to ponoć import z Norwegi czy Niemiec i sprowadzany luzem a u nas przesiewany (bo przywożony jest nie do końca dobrze zgranulowany a ten odsiew osobno sprzedawany głównie sadownikom) i pakowany w BigBagi.Cena okazyjna bo 1300zł netto.Sprzedawca się zarzeka że skład w 100% prawdziwy i z wysoką przyswajalnością i że musi być wszystko byc prawdziwe bo już nie jedną kontrolę miał dzięki uprzejmości konkurencji i bez problemu może dać próbki nawozu

• Przez hesus37
      Witam nie wiem czy było już na forum, ale chciałbym rozpocząć temat dotyczący melasy buraczanej jako nawozu dolistnego. Może ma ktoś doświadczenie w tyn temacie?
  • Dodaj nową pozycję...
v