Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hodowlany pewnie fabrycznie nowy :D

pawelwlosty nie ukrywam że fajny tylko troszkę zaniedbany :/

Opublikowano

dzwoniłem,gosciu mówi ,że ją od nowości ma garażowana,nic nie robione, rok prod.1999,przez tel 100 utargowałem,może by wiecej dało rade ale niema sie czego czepić,myśle że akpil dobra firma,cena chyba ok??

Opublikowano

tylko na piaski bo na ciezszej ziemi to nic nie zrobisz.

u was tez cos stare allegro szwankuje, nie wiem czy specjalnie ogloszenia nachodza na siebie zeby zmienic na nowe.

Opublikowano

Numery numerami ale istnieje coś takiego jak cechy szczególne , każdy właściciel pozna swój sprzęt. Np zmieniał pompę hydrauliczną, akumulator czy inną rzecz co ma kartę gwarancyjną z numerami i dojdzie że to jego.

Opublikowano

Ale nikt mądry nie wystawi takiego ciągnika na allegro czy inną giełdę ... Tym bardziej sąsiad sąsiada też raczej by nie podkablował .... Tym bardziej że sprzęt jest warty ok.60 tysi ... Ja obstawiam że ciągnik pewnie został przemalowany i poszedł gdzieś na Ukraine ...

Opublikowano

Ja mam sąsiadów co za 2.5tys by swoją matkę sprzedali a podkablować kogoś to za free z czystej przyjemności są gotowi :) Po mojemu to pójdzie na jakieś zad*pie w kraju, na Ukrainę to za drogi sprzęt

Opublikowano

też sądzę że siedzi jako pomocnik z turem w jakieś oborze/chlewni, i nawet nie wychyla się poza budynek

widzę że kolega @Luke16 z reguły wstawia tu linki ze swoich okolic, które chwilę wcześniej widziałem na allegro, więc pewnie jest z niedaleka, pozdrawiam

Opublikowano

po prostu mam aukcje z łódzkiego zaznaczone wystawione w ciągu 12h bo może coś ciekawego będzie w dobrej kasie :D :D :D

Kiedyś pamiętam był na tablicy 4512 za 15 tysi ... numeru telefonu brak ale facet podał mi go po napisaniu ... ciągnik ładny ale o dziwo bez papieru .... był 2 godziny jak do gościa napisałem na następny dzień to odpisał że sprzedany .... Tylko jedna myśl się nasuwa wówczas.... Kradziony!!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez abuk14
      Mam kilka pytań dotyczących ładowacza czołowego do Ursusa C-330 M.
      1. Na co zwracac uwagę przy zakupie ( byc może będzie używany)
      2. Jeśli nowy to jakiej marki wybrac??
      3.Czy naprawdę tak ciężko się kreci kierownicą prz zwożeniu bel słomy ( o obornik nawet nie pytam)??
    • Przez pablo21
      Ostatnio przeglądałem katalog częci z Grene i widziałem pompę hydrauliczną do c-330 wzmocnioną czym ona różni się od zwykłej, jaki ma wydatek, i co da jej założenie w ciapku(będzie szybciej podnosił?)

Od kiedy to się pisze pąpa?
    • Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez AdrianWasiak
      Mam ursusa c-330m 1800mth z 89r orginał zadbana narazie nie sprzedaje ale chętnie zamienię na coś większego np. Zetor 5011/5211 7011/7211 Case 685xl/745xl lub MF czterocylindrowy itp. rozważę różne propozycje jak nikt się nie zgłosi to na wiosnę będzie na sprzedaż.Zdjęcia w mojej galerii.
    • Przez Awek
      witam , od pół roku posiadam ursusa 1224 i od początku był problem z podnosnikiem , nie podnosił agregatu siewnego tzn podnosił na pełnym gazie a jak ujmowałem gazu to zaraz opuszczał , pojechałem na pole i po chwili nie chciał opuscić  albo nie chciał podnieść , jak jechałem drogą to na całym gazie bo zaraz opuscił i problem był z podniesieniem nawet gazowanie nic nie dało , więć wymieniłem pompe na wzmacnianą nową , nowy tłok i cylinder , rozdzielacz po regeneracji ,filtry nowe , oleju jest max , i to samo więć pomysłem ze rozdzielacz moze jest trafny więc oddałem na gwarancje i stwierdzili ze jest dobry i to samo , wie moze ktos co jeszcze moze być nie tak ? i na pokrywie podnośnika od strony fotela  są dwa otwory w jeden jest wkręcony korek a drugi otwór jest wkręcona sruba która wchodzi w rozdzielacz zwykła sruba z otworem i tak mysle czy nie powinno być tam jakiegoż zaworu , bo miałem dwóch mechaników i kazdy mówi jedno (panie jak wszystko nowe to nie wiem co moze być ) i tyle aby wiem  z góry dzięki za odp
  • Dodaj nową pozycję...
v