Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam kolego i gdzie zawoziłeś swoją pompę bo mam i Ja problem w Zetorze 5011 ?

Dnia 22.01.2022 o 19:54, Junak19 napisał:

Witam potrzebuje kogoś sprawdzonego  zajmującego się regeneracja pomp i wtryskiwaczy. Kogo możecie polecić? ( Świętokrzyskie)

Junak1Junak199

Edytowane przez stefanello
Opublikowano
panowie jak w tytule poszukuje dobrego pompiarza obszar warszawa/Siedlce/węgrów/sokołów Podlaski/łochów/grójec o tym z dębego nie chce słyszeć taniej nową pompę kupić. Ostatnio pytałem się znajomego on wykonał kilka telefonów i jakiś gość w Warszawie jest dokładnie na boryny 11a opinie ma dobre ale zajmuje się wszystkim co z dieslami wspólnego a jednak to pompa rzędowa i to coś innego nie każdy sobie z tym radzi...
Opublikowano

Pompę rotacyjną robiłem sam a w 30 wymieniłem sekcje i dzwoniłem do dębego żeby ustawili i za ustawienie chcieli 500zł, za remont tej pompy chcieli 400 więc nic tylko do nich oddawać. Jesteś z okolicy Mińska?

Opublikowano

A ja polecam zakład ifa-serwis.pl. Widziałem że robili silnik od c 360, więc pompy od ursusa też robią. Ja za kompletny remont do ładowarki fortshritt t 174 zapłaciłem 2700, ale chodzi jak złoto. 

Opublikowano
piotr1eo napisał:

Pompę rotacyjną robiłem sam a w 30 wymieniłem sekcje i dzwoniłem do dębego żeby ustawili i za ustawienie chcieli 500zł, za remont tej pompy chcieli 400 więc nic tylko do nich oddawać. Jesteś z okolicy Mińska?

w dębym robiłem raz rotacyjną niby narazie jest dobrze ale drogo i tak też powiedział mi jeden z okolic że raz oddał od 3p pompę. gdyby nie to że akurat takie pompy w Polsce nie występuja to na tamten czas bym kupił nową (nowa była dostępna tylko na ukraińskiej stronie a potrzebowałem na już). tak w sumie powiat wolomiński ale do Wołomina mam to samo co do mińska

Uziu92 napisał:

miałem kiedyś namiar na dobrego pompiarza od pomp rzędowych w okolicy Sokołowa , jak znajdę to podeślę.

też mi ktoś mówil o jakimś gościu z Sokołowa że dobry fachowiec od takich rzeczy ale nie miał żadnych namiarów

TomaszStach napisał:

A ja polecam zakład ifa-serwis.pl. Widziałem że robili silnik od c 360, więc pompy od ursusa też robią. Ja za kompletny remont do ładowarki fortshritt t 174 zapłaciłem 2700, ale chodzi jak złoto. 

w grudziądzu? jak dla mnie bardzo daleko

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, 12Mati12 napisał:

w dębym robiłem raz rotacyjną niby narazie jest dobrze ale drogo i tak też powiedział mi jeden z okolic że raz oddał od 3p pompę. gdyby nie to że akurat takie pompy w Polsce nie występuja to na tamten czas bym kupił nową (nowa była dostępna tylko na ukraińskiej stronie a potrzebowałem na już). tak w sumie powiat wolomiński ale do Wołomina mam to samo co do mińska

też mi ktoś mówil o jakimś gościu z Sokołowa że dobry fachowiec od takich rzeczy ale nie miał żadnych namiarów

w grudziądzu? jak dla mnie bardzo daleko

Spokojnie możesz wysłać. Ja tak zrobiłem. Nie ma żadnego problemu. Przy rozbiórce na bieżąco dostawałem zdjęcia na messengerze co jest zepsute. Orientacyjny koszt naprawy. Po wszystkim do przesyłki były dołączone stare części, szczegółowy kosztorys z informacjami do montażu. Ilość oleju, kąt wyprzedzenia wtrysku itd. I faktura VAT będąca gwarancją. Jeszcze mam sprawdzonego w Kutnie, ale nie wiem jak z wysyłką. 

Edytowane przez TomaszStach
Opublikowano
TomaszStach napisał:

Spokojnie możesz wysłać. Ja tak zrobiłem. Nie ma żadnego problemu. Przy rozbiórce na bieżąco dostawałem zdjęcia na messengerze co jest zepsute. Orientacyjny koszt naprawy. Po wszystkim do przesyłki były dołączone stare części, szczegółowy kosztorys z informacjami do montażu. Ilość oleju, kąt wyprzedzenia wtrysku itd. I faktura VAT będąca gwarancją. Jeszcze mam sprawdzonego w Kutnie, ale nie wiem jak z wysyłką.

i to jest podejście a nie to co w dębem nic nie powiedział tylko ile do zapłaty i dał stare częsci

Opublikowano (edytowane)

450.sekcje wzm , zaworki mielec , regulacha regulatora , regeneracja pompy zasilajacej.Noi ustawienie wszystkiego .

Dnia 13.02.2021 o 16:32, interested napisał:

Kolega KULAWA_KOZA z kolei polecił go mi i mogę potwierdzić. Jeśli ktoś potrzebuję zregenerować pompe gość jak najbardziej na +. 

według mnie  gość nr 1. Tutaj pompe mi robil ktos inny ale ten gość podobnie robi..

Edytowane przez KULAWA_KOZA
dodanie filmu