Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2026 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
52 minuty temu, Desperado napisał(a):

Po co wcinasz się do rozmowy nie pytany i szukasz zadymy? pisałem coś do ciebie dzisiaj? to ty się opanuj może, jeden zadymiarz zniknął z forum, to ty się wpier*alać zaczynasz? 

Stringi cisną 🤔 może Boguś smroduś pomoże 🤪🤣🤣🤣

1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

o jest zuk  gnojarz ,przydupas nadworny zera 🤣

Woda pasta i frotera uczyni z ciebie bohatera 🤣🤣

Opublikowano
17 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

dokładnie jesteś nikim ,wiec sie nie wypowiadaj za innych jak jestes zero ..🤪

Był taki jeden z odcinków serialu Colombo, psy dobermany atakowały wszystkich na słowo "Różyczka" Pafnuc ma to samo na słowo Covid    :P bo tak to jest spokojny, a że dzisiaj użyłem raz tego słowa to wpadł w szał agresji.   xD

• Haha 1
Opublikowano
58 minut temu, Kallina86 napisał(a):

Zbigniewie spokojnie... co Ci to da. Świata nie zmienisz. Możesz tylko siebie. Ale nie ma takiej potrzeby. 

Ale ja nie zmieniam.

Żyje jak się daje....

Nie czekam jak ten ...pan na Armagedon....tylko po to by udowodnić że coś potrafi i on.

Często tak starsi ludzie mają...nie mogą znieść ze razem z nimi świat się nie kończy.

...tak czekają tego końca świata...

• Like 3
Opublikowano
42 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

@Chłoporobotnik

Pojoter

Pszczoły liczyć i rejestrować chcą

https://www.facebook.com/share/r/1DeTCxXE3A/

Co to za zgred, który ma drugiego d*bila tj, Brauna na profilu?

Widzisz, tak się nakręcasz jak nie znasz zagadnienia, razem z mediami i wszelkimi tobie podobnymi domorosłymi myślicielami. System rejestracji w PIW istnieje od prawie 20 lat, każdy pszczelarz powinien mieć numer weterynaryjny i na tym się kończy cała procedura. Jeśli jest zgnilec i przyjedzie weterynarz na kontrolę to i problemów nie masz... Jak swego czasu wstępowałem do PZP, musiałem taki numer wyrobić, raz byłem w weterynarii, 17zł za papierek i raz, w 2023, jak był w pobliżu zgnilec to był u mnie wet na kontroli. 

• Like 1
Opublikowano

@Bogdan_ja ty widziałeś takie coś?

Mojej babci brat nawet dostał wp***dol od jednego SS-mana. Po wojnie ruszyło go sumienie i zaprosił go do Argentyny i zawsze przysyłał paczki poprzez posrednika z NRFu. Dzięki temu za komuny czasami jakaś paczka wpadła. Odwiedzili nas nawet w latach 90.

Babci brat śp Bolek pracował w niemieckim gospodarstwie gdzie gospodyni- wdowa miała dwóch synow w SS. Któregoś razu jak przyjechali na przepustke to ich matka jadła z Bolkiem posiłek w kuchni przy jednym stole. Jak to zobaczyli to wyciągneli go na dwór i porządnie obili. Bolek sie wygoił i parobkował dalej. Na początku lat 70 przyjechałdo Polski jeden z braci i go odnalazł. Spędził w więzieniu pare lat za "zasługi", zas drugi chyba lepiej sie  wykazywał bo uciekł do Argentyny. Szczegułów nie znam, bo mnie jeszcze nawet w planach nie było. Pamiętam tyle że ten jeden, który mieszkał w RFN co kilka lat przyjeżdżał z rodziną. To jeszcze pamiętam. Ostatni raz jakoś w połowie lat 90. 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał(a):

Masz rację, Pan Bogdan go trochę przecenił,  mniej niż zero, taka piosenka Lady Pank była.  :P

mniej niż 0 to teraz tylko pokazują Zbyszka termometry w żelaźniaku 😉

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
32 minuty temu, Kallina86 napisał(a):

Żaden atak szału. Wkurwił się jak każdy normalny, zdrowy człowiek. 

Wyprowadzę Panią z błędu, normalny zdrowy człowiek, co najwyżej włączy się do merytorycznej dyskusji, a nie atakuje nie wiadomo o co, nie umiejąc przy tym skleić poczciwie jednego zdania.   :P

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Wyprowadzę Panią z błędu, normalny zdrowy człowiek, co najwyżej włączy się do merytorycznej dyskusji, a nie atakuje nie wiadomo o co, nie umiejąc przy tym skleić poczciwie jednego zdania.   :P

Inaczej to widzimy. I to nie znaczy, że ja jestem w błędzie. Oceniasz to ze swojego punktu widzenia. Ja ze swojego. Potrafię zrozumieć ludzi wybuchowych i nerwowych. Takich, dla których zapalnikiem nie jest to, co ktoś napisał, a to kto to napisał, też rozumiem.

Jakiego zdania nie zrozumiałeś? Będę dobrą koleżanką i przetłumaczę ;) 

Opublikowano (edytowane)

jpr stara panna nauki bedzie dawac co kto ma pisać ... jak jej koledzy dupowlazy wyzywaja i robia burdy  to siedzi cicho jak truś...a tu nauki bedzie dawac co ona widzi 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Kallina86 napisał(a):

Inaczej to widzimy. I to nie znaczy, że ja jestem w błędzie. Oceniasz to ze swojego punktu widzenia. Ja ze swojego. Potrafię zrozumieć ludzi wybuchowych i nerwowych. Takich, dla których zapalnikiem nie jest to, co ktoś napisał, a to kto to napisał, też rozumiem.

Jakiego zdania nie zrozumiałeś? Będę dobrą koleżanką i przetłumaczę ;) 

Mam być szczery, to już po dzień dobry schody się zaczęły. :P

Ale bez żartów, i co tu koleżanka potwierdziła, ano że ten jegomość szuka tylko zwady, nie ważne kto co napisał, tylko kto napisał, odpowiem tak, jak jest taki wybuchowy i na mnie uczulony, zresztą wczoraj prowadził zwady z Piotrem, to może nie powinien pisać na forum, tylko kupić petardę i wsadzić sobie w tyłek, jak lubi wybuchy? a jego nerwy to ja mam w >>>>>>>    xD

• Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

jpr stara panna nauki bedzie dawac co kto ma pisać ... jak jej koledzy dupowlazy wyzywaja i robia burdy  to siedzi cicho jak truś...a tu nauki bedzie dawac co ona widzi 🤣

Bogdan... i po co to tak? Widzisz, co chcesz. Czy ja mówię, co kto ma pisać? Nie widzę tylko sensu w takich wyzywankach o nic. I może nie zauważyłeś, ale to do Pafnucego napisałam żeby się uspokoił. I żadne to nauki. Tylko wyrażenie zdania. I chyba nie myślisz, że będę tu się z Tobą czy z kimkolwiek kłóciła. 

• Like 1
Opublikowano

spokojnie to tylko przydupasy onucego 🤣🤣🤣🤣

2 minuty temu, jahooo napisał(a):

widzę, że kilka osób n asilny nacisk na mózg, stringi uwierają, chyba administrator powinien ostudzić emocje na 14 czy 30 dni

Opublikowano
Teraz, Desperado napisał(a):

Mam być szczery, to już po dzień dobry schody się zaczęły. :P

Ale bez żartów, i co tu koleżanka potwierdziła, ano że ten jegomość szuka tylko zwady, nie ważne kto co napisał, tylko kto napisał, odpowiem tak, jak jest taki wybuchowy i na mnie uczulony, zresztą wczoraj prowadził zwady z Piotrem, to może nie powinien pisać na forum, tylko kupić petardę i wsadzić sobie w tyłek, jak lubi wybuchy? a jego nerwy to ja mam w >>>>>>>    xD

Ja też mam na ciebie uczulenie. Czasem coś z sensem napiszesz ale to tylko czasem. Podobnie jak ja w mniemaniu niektórych. Pafnucy owszem, ostatnio się coś narowisty zrobił. 

Opublikowano (edytowane)

Jakoś potrafię się dogadać...

Nie tylko dwóch gejów....

...albo bardziej pan...i jego sługa...

No nic...

Cza się najeść....i jechać coś zarobić....za pół godzinki....

...kurna.....brać kalesony, czy nie?🤔

Może lepiej nie, bo jak dron nadleci...🙆

4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Pafnucy owszem, ostatnio się coś narowisty zrobił. 

Oj tam, oj tam...baba mnie zdenerwowała i ło...🤭

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Kallina86 napisał(a):

Bogdan... i po co to tak? Widzisz, co chcesz. Czy ja mówię, co kto ma pisać? Nie widzę tylko sensu w takich wyzywankach o nic. I może nie zauważyłeś, ale to do Pafnucego napisałam żeby się uspokoił. I żadne to nauki. Tylko wyrażenie zdania. I chyba nie myślisz, że będę tu się z Tobą czy z kimkolwiek kłóciła. 

to uspokój swoich kolegow dziecko bo wyraznie bladzisz i tyle...🤪..sama widzisz to co ci pasuje ...a do mnie nie pisz na pw i nie dzwon wiecej🤪🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Ja też mam na ciebie uczulenie. Czasem coś z sensem napiszesz ale to tylko czasem. Podobnie jak ja w mniemaniu niektórych. Pafnucy owszem, ostatnio się coś narowisty zrobił. 

Ja tu nie jestem do lubienia czy nie lubienia, nie zmieniam zdania pod publikę, nie pochwaliłeś czyjegoś klamota to znalazł sobie chłopca do bicia.