Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nałęcz jest mądrzejsza troche ale ogólni większość tych kobiet z sejmu ma dość niski poziom , tak się zastanawiam która choć trochę ma pozim np . Zyty  Gilowskiej 

• Like 1
Opublikowano

Bo ta nałęcz to taka naburmuszona i wszystko wiedząca 

Teraz, jarecki napisał(a):

Nałęcz jest mądrzejsza troche ale ogólni większość tych kobiet z sejmu ma dość niski poziom , tak się zastanawiam która choć trochę ma pozim np . Zyty  Gilowskiej 

Szczególnie była mądra jak kasy z KPO broniła dla HORECA 🤣

Opublikowano

Co się stało że taki płacz ?. Jak nie będzie portu  świat się nie zawali a zresztą po co Polakom .

Kolejna zła wiadomość dla Szczecina! Główny wykonawca największej w Polsce fabryki fundamentów pod wieże wiatrowe hiszpańskiej firmy Windar, zlokalizowanej w Porcie Szczecin-Świnoujście, najprawdopodobniej opuścił plac budowy. Rząd Tuska zlikwidował budowę Terminala Kontenerowego w Świnoujściu, wyłączył Elektrownię Dolna Odra w Gryfinie, oddał nabrzeża w Porcie Szczecin Niemcom, a teraz na placu budowy fabryki pozostawił po sobie jedynie błoto i zwyczajne dziadostwo!!! Co jeszcze Niemka nakazała zniszczyć Tuskowi

Opublikowano

Obecnie to nawet strajkować nie można pod domami polityków.

Wczoraj to nawet pisowcy w republice to krytykowali . Kompletnie wszyscy chcąc być bezkarni i niczego się nie bać 

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Obecnie to nawet strajkować nie można pod domami polityków.

A za PiSu to można było ?? To po co ta policja całymi dniami i nocami koczowała na Mickiewicza ?? xD Takiego jednego domu w kształcie klocka pilnowali, mieszka tam pewien podstarzały dziadzia z swoimi kotami xD 

Opublikowano

Jak się patrzy na Polskę i  francję to w Polsce za takie coś to już politycy zrobili by marsz solidarności za jednym czy drugim 

Opublikowano

Chyba nastawiali się na takie strajki jak za pis bo tyle tych barierek nastawiali koło sejmu

21 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A za PiSu to można było ?? To po co ta policja całymi dniami i nocami koczowała na Mickiewicza ?? xD Takiego jednego domu w kształcie klocka pilnowali, mieszka tam pewien podstarzały dziadzia z swoimi kotami xD 

Zależy kto ma tam protestować . Jak typowi przedstawiciele zawodów to jak najbardziej ale inni politycy czy aktywiści powinni mieć zakaz 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, racyl napisał(a):

Zależy kto ma tam protestować . Jak typowi przedstawiciele zawodów to jak najbardziej 

No wśród rolników to wcale polityków nie było xD Po co tam ganiał Gosek, Obajtek, kilku z Konfederacji, o PiSowskim lizidupie Dudzie z Solidarności nie wspomnę ... Ten 10IQ Kowalski chyba też był ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

nawet z tydzien przed protestami jeden z organizatorów mówił w republice, że nie chcą polityków .

politycy jak to politycy muszą wykorzystać każdą okazję 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czym czy to prawda ale areszt za wylanie gnojowicy to powrót zamordyzmu , PIS aż tak nie reagował to próba zastraszania społeczeństwa 

Edytowane przez jarecki
  • Like 1
Opublikowano

Nie wiem czym czy to prawda ale areszt za wylanie gnojowicy to powrót zamordyzmu 

Gnojowicę niech sobie wylewają pod Sejmem, Senatem, Belwederem, KPRM, biurami poselskimi, ale nie pod prywatnymi domami ...

• Like 1
Opublikowano

Nie wiem czym czy to prawda ale areszt za wylanie gnojowicy to powrót zamordyzmu , PIS aż tak nie reagował 

Bo przyklepali mu groźby karalne niby wobec żony ministra i znieważenie organu konstytucyjnego 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, racyl napisał(a):

Bo przyklepali mu groźby karalne niby wobec żony ministra

Przecież debil sam nagrał i udostępnił filmik z tymi groźbami ... Ameba umysłowa, ale czego spodziewać się po wyborcach Brauna xD Trzeba być chorym umysłowo żeby popierać tego pajaca albo lewicę ...

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Gnojowicę niech sobie wylewają pod Sejmem, Senatem, Belwederem, KPRM, biurami poselskimi, ale nie pod prywatnymi domami ...

A co za różnica, w końcu coś by robili, czuli respekt a przede wszystkim nie pchali się do bycia ministrem 

Opublikowano

A ja uważam że sprawy prywatne to sprawy prywatne ...

No i do tego to prowadzi, że nic nie robią tylko pilnują pijaru . Prywatność to się kończy w momencie przejścia do polityki i zarzadzania.

Syf pod domem jednego z drugim czegoś by nauczył a nie blokowanie dróg niczemu nie winnym zwykłym ludziom 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, racyl napisał(a):

Syf pod domem jednego z drugim czegoś by nauczył a nie blokowanie dróg niczemu nie winnym zwykłym ludziom 

Za syf pod domem to zapłaci ten debil od Brauna i jeszcze na jego koszt będzie posprzątane pod domem Krajewskiego ... A że sprawa jest głośna i medialna to dostanie ostro po 4 literach ...

Opublikowano

Hit 

Za syf pod domem to zapłaci ten debil od Brauna i jeszcze na jego koszt będzie posprzątane pod domem Krajewskiego ...

No to jak mają protestować rolnicy ? , do warszawy nie wolno blokować

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, racyl napisał(a):

No to jak mają protestować rolnicy ? 

Jak wszyscy ?? Pikieta pod odpowiednim ministerstwem, jakiś przemarsz po ulicy ??

A jak jakiś polityk się pojawia porobić fotki to skandować wy***rdalaj po czym wymienić nazwisko tego politykiera ... Tak samo traktować zdrajców typu Duda, Izdebski itp ...

• Thanks 1