Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, jahooo napisał(a):

tylko jesteś zwykłym chamem, który nie potrafi się kulturalnie wypowiedzieć

co tutaj ⬇️

34 minuty temu, nie napisał(a):

gdzie tu masz 2tyg.? i gdzie coś o dubaju?

jest chamskie i niekulturalne?

napisz coś, a gdy ktoś chce od ciebie cytatu, że tak było to go zwyzyawaj od chamów

i zastraszaj 🤣

szkoda palców

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie wiem, dla mnie kaszanka to z wątróbką, innej nie jem ;) Pierwsze przepisy po wpisaniu w google "kaszanka przepis" też mają wątrobę ...

dobra; czort z tą kaszanką a tylko chciałem wrócić do tego ajwaja
raz czegoś szukałem przez tego ajwaja i odpowiedziało jakoś bezsensownie a tak w ogóle to że takiej rzeczy nie ma,
już nie pamiętam ale coś z literatury polskiej
a gdy se wyszukałem już po screenach kartek książki gdzieś na stronie jakiegoś wydawnictwa i zaraz chciałem screena z tej ignorancji ajwaja bodaj i tu podrzucić i ponowiłem prompta to cholerstwo odpowiedziało mi tym co właśnie sam wynalazłem
personalizuje się już toto do każdego z użytkowników? tak jak każdy ma swojego anioła stróża w religijnych sferach tak w internetowych swojego ajwaja co za nim łazi i szpieguje i wszystko co robił zapamiętuje?
technicznie możliwe tylko czy to ma jakiś sens? trening jaki czy co?

Opublikowano
32 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Bo obliczenia mają sens przy stabilnych warunkach początkowych/brzegowych, można dołożyć nawet stopień prawdopodobieństwa, ale przy mandarynce nie da się ustalić tych warunków brzegowych, bo każdego dnia są inne xD 

A jak inaczej ?? Kaszanka to tylko z wątróbką ;) 

a pasztetowa z czym ?? do tego krojona ?? 

robilem w tm biznesie lata cale..

30 minut temu, dysydent napisał(a):

a staramy się staramy; zwłaszcza ja bo mam huk wolnego czasu ale tylko dzisiaj i może jeszcze jutro to się byczę ile mogę bo od soboty wiosenny młyn się zaczyna i.. 

u nas juz robota w pelni.

nawet w tradycyjnych miejscach woda nie stoi... we wtorek tam gdzie na wiosne zawsze bylo jezioro .raz tylko sie koleina zrobila..

miesiac praktycznie bez deszczu..

28 minut temu, Ulman napisał(a):

Czemu?

temu...

24 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nawet Googlowe AjŁaj podaje wątrobę w składzie kaszanki ;) 

i wlasnie temu sie nie daje .😂

14 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No ale co w związku z tym?

Tylko jeden stół masz?🤭

cerata to przezytek..aktuanie mam jeden stol a na nic nie ma .. czasami stara bieznik polozy..

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, jacus napisał(a):

u nas juz robota w pelni.

nawet w tradycyjnych miejscach woda nie stoi... we wtorek tam gdzie na wiosne zawsze bylo jezioro .raz tylko sie koleina zrobila..

miesiac praktycznie bez deszczu..

tutaj u mnie jeszcze miejscami resztki zasp bieleją a śnieg jako tako zaczął się topić jakiś tydzień temu. Dopiero wczoraj udało mi się doleść po roli do sąsiadowego pola by zobaczyć jak się ma pszenica co Mu siałem gdzieś późnym listopadem i z daleka niczym obsiane od niesianego się nie różni i co prawda po wierzchu roli już się szło ale buty błoto od spodu oblepiło i jeszcze będzie oblepiać bo co noc tu przymrozek i wodę podciąga. Też tu dawno nic nie padało ale śniegu było zapas a i długo się wytapiał 
Ma ta tu moja kraina swoje uroki bo i najwięcej słonecznych dni wq roku w skali całej Polski i te przestrzenie jeszcze względnie słabo zurbanizowane ale te olerne zimy zawsze tu i dłuższe i mroźniejsze niż np już na linii środkowej Wisły a w czasach coraz droższych ogrzewaczy to cofa finansowo oj cofa wobec cieplejszych rejonów Polski a i jeszcze śniegi wyłączają wiele czasu z robót które w bezśnieżnych rejonach idzie robić i zimą.
Jednak klimat kto wie czy nie większym sprawcą zbiedocenia im bardziej na wschód i ku północy niż wachlarz genetyczny populacji 

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Dla przypomnienia słowa Tuska kampanii wyborczej -  obecnie nasz Kochany Premier .

Naprawdę Uwierzcie mi - byłem Premierem wiem na czym polegają mechanizmy wystarczy jedna prosta decyzja żeby benzyna w Polsce kosztowała nie ponad 6 zł tylko 5 zł .

Dziennikarka  zadała mi pytanie - A gdyby Pan był PREMIEREM - To po ile by była benzyna - Ja powiedziałem 5 ,19 zł .Mogę to dzisiaj powtórzyć - Tak dzisiaj benzyna była by po 5 ,19 .Mogę to powiedzieć z całą Odpowiedzialnością .

Tusk do Jarka tak Powiadał to teraz DAWAJ RUDY NA CO CZEKASZ .

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „D. Tusk- -przed wyborami 2023 - w spr. rosnących cen paliw: "Nie rozumiem, dlaczego J. Kaczyński nie nie chce poprosić Brukseli o obniżenie VAT z 23 na 0% VAT? Dzięki temu litr paliwa mógłby kosztować 4,88 zł". -No to... dawaj, dawaj! tu: orma toiska”

• Like 3
Opublikowano

Punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia..

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

No właśnie widać jak robiłeś xD 

Dłużej niż ty żyjesz.

Może macie inne przepisy na kiszkę??

Bo w suwalskim to ją z ziemniaków robią.

To co piszesz o krojeniu znaczy że znasz się na tym jak ja na bobie😂

4 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

...wydaje się tylko tak tobie...

Wiem u was postęp zatrzymał się na czasach gdy kupiłem ostatnia ceratę.

Opublikowano

do kaszanki zazwyczaj idzie to co sie nie sprzeda , często dudki , teraz po 20 zł kaszanka to i z szynki  jest opłacalne zrobić 😀

8 godzin temu, jacus napisał(a):

a pasztetowa z czym ?? do tego krojona ?? 

wątroba w pasztetowej to podstawa , nadaje jej charakteru 

Opublikowano
14 minut temu, jacus napisał(a):

Wiem u was postęp zatrzymał się na czasach gdy kupiłem ostatnia ceratę.

Jesteś ostatnia osobą, która coś może napisać o postępie...

...i żeby nie było...nie tylko ja to zauważyłem...

Brak ceraty na stole, nie świadczy o jakimś postępie, a co najwyżej o modzie...

Człowieku....kilometry się tego sprzedają, a kupujący to nie tylko biedni ludzie...

z powodów praktycznych kupują...

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, galan99 napisał(a):

Dla przypomnienia słowa Tuska kampanii wyborczej -  obecnie nasz Kochany Premier .

Naprawdę Uwierzcie mi - byłem Premierem wiem na czym polegają mechanizmy wystarczy jedna prosta decyzja żeby benzyna w Polsce kosztowała nie ponad 6 zł tylko 5 zł .

Dziennikarka  zadała mi pytanie - A gdyby Pan był PREMIEREM - To po ile by była benzyna - Ja powiedziałem 5 ,19 zł .Mogę to dzisiaj powtórzyć - Tak dzisiaj benzyna była by po 5 ,19 .Mogę to powiedzieć z całą Odpowiedzialnością .

Tusk do Jarka tak Powiadał to teraz DAWAJ RUDY NA CO CZEKASZ .

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „D. Tusk- -przed wyborami 2023 - w spr. rosnących cen paliw: "Nie rozumiem, dlaczego J. Kaczyński nie nie chce poprosić Brukseli o obniżenie VAT z 23 na 0% VAT? Dzięki temu litr paliwa mógłby kosztować 4,88 zł". -No to... dawaj, dawaj! tu: orma toiska”

a nie mówił, że za pół litra ?

Czytam dziś w mediach to, czego się spodziewałem

Zapas rakiet OPL Izraela i USA nie jest nieograniczony, zaczynają się ograniczać tylko do obrony infrastruktury krytycznej i wojskowej. W Izraelu jest całkowita blokada informacyjna. Rakiety spadają na budybki mieszkalne - ale o tym cicho sza. Zastanawia mnie, kiedy państwa regionu pogonią amerykanów ze swoich wód terytorialnych i zażądają rozmów z Iranem. Amerykanie wielce zdziwieni, że jako wieloletni wróg Iranu skonsolidowali cały naród przeciwko sobie. No normalnie - nie dało się tego przewidzieć. Cyrk za trzy grosze, trzydniowa operacja specjalna im się nie udała. 

Turcja staje okoniem i grozi USA reperkusjami w przypadku wciągania kurdów do wojny.

Edytowane przez jahooo
  • Like 1
  • Thanks 1