Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, hubertuss napisał(a):

Na razie pierwsi w kolejce po płaskie czapeczki są Nawrocki i pis dupowłazy amerykanów

Oni wszyscy są w tym tak samo umoczeni.

IMG_0585.jpeg

IMG_0586.jpeg

Opublikowano

@Rowan możesz sobie tłumaczyć że wszyscy. Ale to pis i Nawrocki klękają przed Trumpem i zabiegają jak takie małe pieski o jego uwagę. Nawrocki nawet chce płacić miliard dulców aby Trump z Netanjachu mogli se w Gazie tą Riwierę zrobić. Pewnych faktów się nie wyprzesz jarmułka cię czeka.

Opublikowano

Ja nie neguje tego o czym piszesz, że tak było i jest, że pis lizał doopy amerykanom, tylko zwracam uwage na to, że obie strony są podległe wplywom obrzezanych.

Opublikowano

Klęczenie przed innymi krajami, różnymi na przestrzeni kilkuset lat nazywasz adaptacją do panujących warunków geopolitycznych?

Już to napisałem kilka postów wcześniej, fikanie do tych, z którymi się powinno trzymać, a trzymanie z tymi, którzy nas dymają nigdy nie przyniesie nic dobrego.

Opublikowano
10 minut temu, jarecki napisał(a):

nie doceniacie Polski , kraju w którym żyjecie i nie rozumiecie że dla dobra narodu trzeba dostosować się do warunków które panują 

Jak dla dobra narodu to najwyraźniej coś im "nie pykło"

Opublikowano
48 minut temu, jarecki napisał(a):

to z kim Polska powinna trzymac według Ciebie Rowan

Po tym co odpierdzielali przez ostatnie lata, to nie wiem czy Zimbabwe by chciało z Polską ubić przysłowiową muche w kiblu. Nikt nie traktuje poważnie takich marionetek jak u nas są.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Ale to pis i Nawrocki klękają przed Trumpem i zabiegają jak takie małe pieski o jego uwagę.

już zapomniałeś jak kilka dni temu cieszyłeś się, prawie w majty narobiłeś, że trump podał rękę klichowi; dla ciebie to było najważniejsze wydarzenie dnia, czekałeś na nie 2 lata, żeby pan zauważył twojego idola 🤣

jesteś większym kundlem niż 'murzyni"

Edytowane przez nie
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Potężny wzrost polskiego długu. Jak wynika z najnowszych danych Ministerstwa Finansów, przyrost długu w 2025 r. był rekordowy.

Zadłużenie Skarbu Państwa (SP) na koniec grudnia 2025 r. wyniosło 1 951,9 mld zł, co oznacza wzrost o 322,6 mld zł (niemal 20 proc.) w porównaniu z końcem 2024 r.

Do końca 2026 r. łączna wartość długu Skarbu Państwa ma wzrosnąć o kolejne 320–350 mld zł. 

Uśmiechnijcie się brygada! Heeeeej! Co tacy smutni jesteście? 

29 minut temu, mirro napisał(a):

Zwolnij z ta mową nienawiści.

?????????????????????????????????????????????????????

Edytowane przez nie
  • Like 2
Opublikowano
22 minuty temu, nie napisał(a):

jesteś większym kundlem niż 'murzyni"

Jak tam. Przydupas Nałroki już chce wysyłać polskich żołnierzy do pomocy w Iranie czy czeka na wezwanie swojego pomarańczowego wodza ??

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał(a):

?????????????????????????????????????????????????????

Aaaaa co masz do kundli? W Kazimierzu nad Wisłą jest nawet pomnik kundelka.

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał(a):

Aaaaa co masz do kundli? W Kazimierzu nad Wisłą jest nawet pomnik kundelka.

nic

lepiej nawozy kupuj

Grupa Azoty z uwagi na skokowy wzrost cen gazu zdecydowała o czasowym wstrzymaniu nowych zamówień na swoje nawozy azotowe - poinformował PAP Biznes Grzegorz Kulik, rzecznik prasowy Grupy Azoty.

Opublikowano
Teraz, nie napisał(a):

lepiej nawozy kupuj

Azot kupiony dwa tygodnie temu. Wieloskładnik też, choć zjeżdża powoli.

2 minuty temu, nie napisał(a):

Grupa Azoty z uwagi na skokowy wzrost cen gazu zdecydowała o czasowym wstrzymaniu nowych zamówień na swoje nawozy azotowe

Widać numer okazał się na tyle dobry, że można zastosować go znowu. Mamy koncerny, molochy i zero konkurencji, to se moga pozwolić.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

żeby nie było kryzysu energetycznego 2

13 minut temu, mirro napisał(a):

Azot kupiony dwa tygodnie temu. Wieloskładnik też, choć zjeżdża powoli.

Widać numer okazał się na tyle dobry, że można zastosować go znowu. Mamy koncerny, molochy i zero konkurencji, to se moga pozwolić.

przy takich kryzysach to jest bez znaczenia

wszystkie firmy w europie (yara, basf) windowały ceny i zatrzymywały produkcję

Edytowane przez nie
Opublikowano (edytowane)

gaz na giełdzie w londynie 100% ⬆️ od piątku

ciekawe, czy np. azoty, nauczeni poprzednimi latami, zabezpieczyli się?

Edytowane przez nie
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, nie napisał(a):

gaz na giełdzie w londynie 100% ⬆️ od piątku

No to pewnie Olej Napędowy u nas po 8PLN będzie. Że o Oleju Opałowym nie wspomnę.

No ikuźwa Trump nawet trzęsienie ziemi potrafi wywołać na zamówienie. Przypadek że było teraz? Nie sądzę.🤣

Nooooo chyba że Allach otwiera drogę ewakuacji dla Strażników Rewolucji. Tylko tamta trasa nie obejmuje 40 dziewic na końcu drogi.

https://wiadomosci.wp.pl/trzesienie-ziemi-w-iranie-region-gerasz-nawiedzily-wstrzasy-7260273758824544a

Edytowane przez mirro