Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Mateusz1q napisał(a):

co sprzedać? ty wykształcony niby i udajesz czy taki jesteś? nie pamiętasz jego żądań z grudnia 2021 wobec nas? 

A czego żądał bo ja jakoś nie kojarzę

22 minuty temu, mirro napisał(a):

Kuźwa, Galan się zawiesił. Chłopy, jak go zresetować? Bo mój sposób się nie sprawdzi. Kiedyś napisał że nie pije.

On się nie zawiesił tylko pojebał mu sie system operacyjny i to już bardzo dawano. 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, mirro napisał(a):

Zara, zara, zara. A to Przypadkiem nie Aramco co to Obajtek kawał polskiej rafinerii im opchnął?

musi byc, że insze Aramco, przecież by się rząd i zarząd Orlenu nie chwalił umowami z Aramco i bezpieczeństwem węglowodorowym gdyby to sołtys z pcimia i pisiory maczały w tym palce... a dzisiaj wszędzie taki przekaz.

Edytowane przez Takeda
Opublikowano

„Ja mógłbym być naprawdę cztery razy bardziej błyskotliwy na Twitterze i mógłbym po prostu wsadzić szpilę tak w oko, że o Jezus, ale by było, i pewnie by część wyborców powiedziała 'No super, ale inteligentny' i w dzienniku by zaczynano od cytowania mojego tweeta. Tylko po co mi to”?

🤣🤣

trzeba dać na mszę, że nie został prezydentem 

Opublikowano

Bo u nas to taka polityka od daaawien dawna. Jak byliśmy silni kilka wieków temu, to buta, arogancja i zachłanność jednostek nas zgubiła. Potem już było tylko gorzej, bo zawsze działania nie koncentrowały się na POLSKIM interesie, tylko zawsze jakimś innym. Nigdy nie było tak, żeby się z kimś DOGADAĆ, z kim mielibyśmy korzyści, tylko z tymi trzymano, którzy Polske dymali. Rosja zła? To trzeba było się DOGADAĆ z malarzem z Austrii i iść z nim na Rosje jak to proponował, ale nie, bo trzeba było bronić żymian. Z resztą, oni rząd tworzyli, więc o czym ja mówie… Efekt taki, że zniszczyli nasz kraj, a Rosja jeszcze im w tym pomogła, a potem pod ich łapą byliśmy mnóstwo lat… Jak był czas po upadku ZSRR aby się dogadywać z Ruskimi to lepiej było lizac doope amerykanom i fikac do ruskich, równocześnie sprzedając się Brukseli. O doczesnych latach i tworzeniu „przyjaźni” z banderlandem nie będe się już rozdrabniał. 

Opublikowano

Można sobie pomarzyć o tworzeniu wasnej polityki, jak się wykopie Czarzastego, namiestnika ruskich, Tuska, namiestnika niemców oraz Sikorskiego z Kaczyńskim, dupowłaza amerykanów.

• Like 1
Opublikowano
Teraz, jahooo napisał(a):

Można sobie pomarzyć o tworzeniu wasnej polityki, jak się wykopie Czarzastego, namiestnika ruskich, Tuska, namiestnika niemców oraz Sikorskiego z Kaczyńskim, dupowłaza amerykanów.

Tylko Ci następni w kolejce nie lepsi ... Braun hindusów chce sprowadzać ...

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Tylko Ci następni w kolejce nie lepsi ... Braun hindusów chce sprowadzać ...

z hindusami jeszcze w historii nie walczyliśmy, myślę, że to może być ciekawy kierunek

Teraz, Rowan napisał(a):

Wiesz, Ci o których napisałeś wszyscy zakładali płaskie czapeczki. O tym pisałem…

na płaski mózg zakłada się płaską czapeczkę

Opublikowano
10 minut temu, jahooo napisał(a):

Jak patrzę na te POPISowskie elyty Tusk, Kaczyński, Sikorski, Morawetzky, Czarzasty czy Błaszczak to się od dawna nad jedną podstawową sprawą zastanawiam.

Czy to są

-ludzie pod wpływem obcej agentury która każe im podżegać do wojny

- bezdenni idioci nie rozumiejący co robią

- gołodupce kupieni za cięzką kasę przez tych złodziei z banderlandu.

Żadnego innego racjonalnego wytłumaczenia na ich działania nie znajduje. 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Aaa, zapomniałem jeszcze o temacie żądań z 2021r. Tak, rządał aby NATO nie szczekało coraz bliżej rosyjskich granic. Po co ametykańce się tak pchali na ua? Pamiętam jak mniej więcej w kwietniu 2022r gdy jeszcze miałem inne zdanie o tej wojnie i z ciekawości zapytałem kilku chińczyków, od których stale kupowałem elektronike o ich zdanie na ten temat. Co mnie zdziwiło oni orazu wtedy twierdzili, że całemu zajściu winne są stany, bo to one caraz śmielej stawiały kroki na ua i instalowały tam rząd, który wykonywał ich „zalecenia”.

11 minut temu, Ulman napisał(a):

Czy to są

-ludzie pod wpływem obcej agentury która każe im podżegać do wojny

- bezdenni idioci nie rozumiejący co robią

- gołodupce kupieni za cięzką kasę przez tych złodziei z banderlandu.

Ja obstawiam połączenie A i C 😉

Edytowane przez Rowan
Opublikowano

Polak zaczął przemawiać w Białym Domu. Jego słowa poruszyły nawet Trumpa . 

Cytat .

Niezwykle poruszające sceny w Białym Domu. W poniedziałkowe popołudnie Prezydent Donald Trump odznaczył Medalem Honoru amerykańskiego sierżanta Michaela Ollisa. Żołnierz, poświęcając swoje życie, uratował w Afganistanie polskiego wojskowego. W uroczystościach wziął udział sam ocalony, który wygłosił wzruszające przemówienie.

Pochodzący z nowojorskiej dzielnicy Staten Island Michael Ollis zginął 28 sierpnia 2013 r. podczas samobójczego zamachu w afgańskiej prowincji Ghazni. W trakcie ataku osłonił własnym ciałem rannego kapitana Karol Cierpica, ratując mu życie.

Opublikowano

2 godziny temu, Rowan napisał(a):

Bo u nas to taka polityka od daaawien dawna. Jak byliśmy silni kilka wieków temu, to buta, arogancja i zachłanność jednostek nas zgubiła. Potem już było tylko gorzej, bo zawsze działania nie koncentrowały się na POLSKIM interesie, tylko zawsze jakimś innym. Nigdy nie było tak, żeby się z kimś DOGADAĆ, z kim mielibyśmy korzyści, tylko z tymi trzymano, którzy Polske dymali. Rosja zła? To trzeba było się DOGADAĆ z malarzem z Austrii i iść z nim na Rosje jak to proponował, ale nie, bo trzeba było bronić żymian. Z resztą, oni rząd tworzyli, więc o czym ja mówie… Efekt taki, że zniszczyli nasz kraj, a Rosja jeszcze im w tym pomogła, a potem pod ich łapą byliśmy mnóstwo lat… Jak był czas po upadku ZSRR aby się dogadywać z Ruskimi to lepiej było lizac doope amerykanom i fikac do ruskich, równocześnie sprzedając się Brukseli. O doczesnych latach i tworzeniu „przyjaźni” z banderlandem nie będe się już rozdrabniał. 

tu juz psychiatra potrzebny..

2 godziny temu, galan99 napisał(a):

Zima się skończyła zboża na opał nie potrzeba - Ropa potrzebna .

Micha będzie szczaw i Mirabelki :D

Niesiołowski - Nie mają chleba? To niech jedzą szczaw :D

dziecko skad to wykopales ...zloty szpadel..

a ty nigdy nie jadles szczawiu i mirabelek .

Opublikowano
26 minut temu, jacus napisał(a):

tu juz psychiatra potrzebny..

Chrumkaj dalej pod wawelem durny knurku 😉

Widze, że Ciebie bardzo drażnią moje poglądy, jednak coś chłopaki dobrze wyczuli, że Ty to jakiś splugawiony jesteś nieczystą Polską krwią😅