Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, nie napisał(a):

obecnie kaczyński może sobie tylko gadać

racje ma, że lepiej sprzedać obligacje niż wziąć pożyczkę nakładającą jakieś wymyślone wymagania

gdyby rząd pokazał wszystko uczciwie, to można by się konkretnie odnieść do warunków pożyczki, ale rząd wszystko ukrywa, co wskazuje, że warunki są kiepskie lub chce zrobić duży przekręt, jeszcze większy niż kpo

O następna strona i już można się zadłużać. Obligacje to nie zadłużenie odsetki nie będą przyrastać szybciej jak PKB? Ty dobry jesteś prawdziwy Goebbels tylko coraz mniej ludzi kit kupuje. Goebbelsa pod koniec też już nie słuchali. 

Kaczyński może sobie tylko gadać i do póki utożsamiany jest z pisem to takie gadki - bierzmy droższy kredyt bo co to jest 30 mld zapłacimy stać nas leje wodę na młyn Tuskowi. Bo ludzie sobie myślą, ze to podatnik zapłaci. Kukiz czytałem podobnie myśli jak Kaczyński. 

main_02ja_wam_zaraz_poka_dobrego_deala_ny_sekcja.jpg

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
2 godziny temu, racyl napisał(a):

Na naszym forum też jest dwóch pracujących w tym samym nurcie . Lewactwo kwiczy bo kasa na fundacje lewackie do europy nie płynie .

Nawet jakby chcieli robić tour de konstytucja po polsce to nie mają za co 

To Trump zabronił Soros-owi  lewaków wspierać? 

• Haha 1
Opublikowano

Na podstawie rekomendacji Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi (MRiRW) proponuje się uchylić obowiązek zgłaszania do rejestru SENT wybranych produktów rolnych:

świeżych malin, truskawek, porzeczek czarnych, żurawiny, borówki amerykańskiej czy jagody czarnej, których waga przekracza 3 tony, a także innych owoców o wadze większej niż 0,5 tony. Zniknie też obowiązek zgłaszania w systemie transportów mąki pszennej czy z meslinu (mieszanki pszenicy i żyta) oraz z innych zbóż o wadze powyżej 100 kg. Zniknie też konieczność zgłaszania transportów ziaren słonecznika, jeśli ich waga przekracza 10 ton.

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

robią łaskę upaińcom. 

Łoooooo to już nie będzie tych słynnych konwojów co to PiS kazał robić? Paliwo się skończyło, czy przebieg w samochodach eskortujących?

Opublikowano
23 minuty temu, Ulman napisał(a):

To Trump zabronił Soros-owi  lewaków wspierać? 

Zapytaj Pani Środy ona jest na twoim poziomie 

Opublikowano
1 minutę temu, jacek1296 napisał(a):

Ah jo! 🤣🤣🤣

Kurna, jak zlikwidują mi Republikę , to znowu będę musiał sięgnąć po wódę albo dragi.

• Haha 4
Opublikowano
2 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

Wiadomo - zemsta Tuska, Niemców, lewaków masonów oraz rusków, 

Będą grzać syndrom oblężonej twierdzy, prześladowania żeby grubą kasę od dziadków wyciągnąć. 

Opublikowano
13 minut temu, Ulman napisał(a):

Wiadomo - zemsta Tuska, Niemców, lewaków masonów oraz rusków, 

Będą grzać syndrom oblężonej twierdzy, prześladowania żeby grubą kasę od dziadków wyciągnąć. 

Nie wiem po co te uprzedzone komentarze,  telewizja jak każda 

Suma nie jest duża jak na nich ,resztę dozbierają 

Opublikowano

A chyba kolejna firma z TV prawicową będzie wchodziła na Polski rynek powiązana z serbskim kapitałem , po kanale zero zrobi się tłoczno , tak jak pisałem kanał zero powinien wykupić TV Republika 

Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał(a):

Jak każda? A nie jest to jedyna telewizja co prawdę powiada?

Co Ty z sekty się jakieś urwałeś że muś mieć jakieś guru nad sobą 

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Ciekawe za co?🤣

Jeśli to domnie to wartość TV Republika jest nie taka mała , ma sporą widownię i miejsce w tv naziemnej , a kanał zero kaskę ma , a jak nie ma to dla Stanowskiego te kilkanaście mln. Zorganizować to nie problem .Tylko bez Mazurka 😝

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

A co ci Mazurek nie pasuje ? Zanim powstał kanał zero to mazurek robił szoł przez kilka lat w rmf.

To co jest dobre do obejrzenia kiedy się chcę i co się chcę na youtube nie wiadomo jak to się sprawdzi w typowej telewizji. Przede wszystkim czy ludziom to przypadnie do gustu 

• Like 1
Opublikowano
26 minut temu, jarecki napisał(a):

A chyba kolejna firma z TV prawicową będzie wchodziła na Polski rynek powiązana z serbskim kapitałem , po kanale zero zrobi się tłoczno , tak jak pisałem kanał zero powinien wykupić TV Republika 

Sakiewicz tak łatwo nie wypuści z rąk swojego największego dziecka 😄

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Sakiewicz tak łatwo nie wypuści z rąk swojego największego dziecka 😄

Największe dziecko to on chyba między nogami a głową nosi ... Spasł się nieźle ten wieprz ... Kolega z Polski A nie ma szans ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
4 godziny temu, nie napisał(a):

po co? rząd ma plan:

premier poinformował, że minister finansów i gospodarki Andrzej Domański przygotował pięcioletni plan "dogonienia" Wielkiej Brytanii 🤣🤣

W czym? w liczbie imigrantów, w zamordyzmie?

😆main_14nowo_na_politycznym_rynku.jpg

Zdjęcie

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, racyl napisał(a):

Przede wszystkim czy ludziom to przypadnie do gustu 

Mnie by przypadło. Ale muszą być paski jak w Republice albo TVP Info za czasów PiS. Inaczej za słaba jazda i nie poruszy mną

• Haha 1