Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ciekawe czy do przywódców państw europejskich dotarło, że dla USA są nikim, tyle samo znaczą co taka Wenezuela, przez tyle lat po zimnej wojnie żyli w jakieś bańce z myślą o limitach co2, elektromobilności i plastykowych nakrętkach. Taki Trump za 2 lata się skończy ale już jego następcy będą wiedzieć że wobec takiej Europy jak teraz mogą robić co im się podoba. Robią teraz jakies szczyty, fotografują się, uśmiechają ale to tylko robienie dobrej miny do gry USA.

• Like 3
  • Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, witejus napisał(a):

Kto jest tą k**wą?

Tylko słowo k**wa .

To jest Piękne . Same Geniusze NATO BEZ USA NIE ISTNIEJE . 

Nowy podział świata .

Eliza Michalik proponuje wykluczenie USA z sojuszu NATO i wciągnięcie Chin na ich miejsce 🤡
"W tej chwili bycie USA w NATO i dawanie im dostępu do informacji wojskowych to jest ściąganie na siebie kłopotów, bo oni być może przekazują te informacje Rosji"

https://www.facebook.com/reel/875359802071365

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ciekawe czy do przywódców państw europejskich dotarło, że dla USA są nikim

Ciekawe czy do Trumpa dotarło że dla większości Europejczyków jest debilem wysmarowanym samoopalaczem ??? Oprócz jakiś fanów nadstawiania mu d*py jak Nawrocki i Ci co go popierają ...

Skąd w PiSie mówiącym o niezależności własnego kraju taka murzyńskość wobec debila który pokazał, że ma gdzieś taką niezależność ?? 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)

Widziałem to. Co za głupie babsko.🤣🤣🤣Ona chyba nie wie że NATO bez USA nic nie znaczy? Jedynie co Turcja ale oni są tam przypadkiem i liczyć na nich nie można.

15 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ciekawe czy do Trumpa dotarło że dla większości Europejczyków jest debilem wysmarowanym samoopalaczem ??? Oprócz jakiś fanów nadstawiania mu d*py jak Nawrocki i Ci co go popierają ...

Może być debilem z zespołem Downa ale to on rozdaje karty. Jego następcy niezależnie z jakiego obozu by nie byli wiedzą że mogą wszystko i nikt palcem nie kiwnie.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

To samo co dla Amerykanów - EUROPEJSCY zieloni d...ie .

Europa nic nie znaczy sama . Podzielą Europę pomiędzy siebie .

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ameryka też nic nie znaczy, to banda spasłych ćpunów po fentanylu ...

Masz rację, tylko jako duże państwo siłą inercji będzie się rozpadać dłużej, niż sztuczny twór, jakim jest UE. Tu rozpad będzie jak w Jugosławii

Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Widziałem to. Co za głupie babsko.🤣🤣🤣Ona chyba nie wie że NATO bez USA nic nie znaczy? Jedynie co Turcja ale oni są tam lrzypadkiem i liczyć na nich nke można.

gdyby nie intrernet nie wiedział byś żę taki ktoś istnieje , to nawet niechodzi o tą babe ale o galana żę takie coś oglada 

1 minutę temu, jahooo napisał(a):

Masz rację

w czym ma racje , że ameryka nic nie znaczy  ? 

Opublikowano
3 minuty temu, jarecki napisał(a):

gdyby nie intrernet nie wiedział byś żę taki ktoś istnieje , to nawet niechodzi o tą babe ale o galana żę takie coś oglada 

w czym ma racje , że ameryka nic nie znaczy  ? 

że Ameryka upada tak samo jak UE

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, jarecki napisał(a):

Wszystko można nie jest zabronione .

Zdejmij klapki z oczu .

Żebyś nie zapomniał i nie czynił durnoty i ludziom życia nie  utrudniał - powiedz innym żeby tego nie czynili .

Może być zdjęciem przedstawiającym co najmniej jedna osoba

Edytowane przez galan99
Opublikowano
Teraz, jahooo napisał(a):

że Ameryka upada t

a ja  uważam że teraz nabiera siły ,czy to wystaczy by dalej być strażnikiem swiata ? na 10 lat najblizszych raczej tak a co dalej to nikt niewie 

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

a ja  uważam że teraz nabiera siły 

Bo zrobili porwanie na miarę poważniejszej grupy terrorystów ?? 

1 minutę temu, witejus napisał(a):

Myślę że pogłoski o upadku Ameryki są przedwczesne.

Jako państwo pompują balonik, ale to kolos na glinianych, a dokładnie to fentanylo-fastfoodowych nogach ... Jeżeli ktoś w Europie narzeka na przetworzone jedzenie to nigdy nie był w USA ... Tam nasze "chemiczne" żarcie leży na półce eko ...

• Thanks 1
Opublikowano
6 minut temu, jarecki napisał(a):

gdyby nie intrernet nie wiedział byś żę taki ktoś istnieje , 

Pasuje do Tuska idealnie. On publicznie mówił, że Trump to ruski agent i ma na to dowody(Pewnie dostarczył mu je aktor niewielkich ról - niejaki Murański).

Jeszcze Sikorski, wielki dyplomata co nayebany na X pisze że Trump to nazista i dziekuje USA za wysadzenie NS, a w tv mówi że Polska zyskała dzięki II wojnie światowej.

Sam jak był w rządzie to robił laske amerykanom, syn jest oficerem w US Army a USA ma go w Tusku.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Wenezuela miała system s300 kilka sztuk , tak samo jak iran i zupełnie nie zadziałał , Turcja zakupiła też ten system a teraz chce odsprzedać go zpowrotem Rosji 

Opublikowano

Donald Tusk - wybitny myśliciel

„Ja zdaję sobie sprawę, że priorytetem oczywiście  jest przejezdność pociągów, ale po co pociągi mają przyjeżdżać, jeśli perony są nie odśnieżone, praktycznie niedostępne dla ludzi?”

Opublikowano
12 minut temu, jahooo napisał(a):

że Ameryka upada tak samo jak UE

Jak w Ameryce źle się dzieje to majo na to sprawdzony sposób- wojenka. Nic tak nie jednoczy jak wróg- prawdziwy czy wyimaginowany.

Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał(a):

Wenezuela miała system s300 kilka sztuk , tak samo jak iran i zupełnie nie zadziałał , Turcja zakupiła też ten system a teraz chce odsprzedać go zpowrotem Rosji 

wenezuelska robota to była koronkowa akcja

odłączyli systemy komunikacji i światło, wojsko przestało działać, przylecieli, zrobili co chcieli i wrócili do domu, bez jednego nawet zadrapania

chińczyk w szoku a rusek osrany, nie wspominając o mniejszych dyktatorkach