Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Doskonale cię pamiętam jak ci wszystko gniło a ty zbierałeś na dwa wiadra

a na ile rąk? dwie czy jedną?
czy może kartkę - "zatrudnię..." ?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał(a):

"Nie należy modlić się o coś, co po prostu nie przystoi, by zostało spełnione: "zwiększ pensję", "pomóż zostać szefem", "pomóż kupić dom, samochód, wyjechać na wakacje" — powiedział Cyryl.

Wyjaśnił, że modlitwy zawierające podobne prośby nie zostaną wysłuchane. — To się nie uda, na takie prośby niebo nie odpowiada — powiedział."

Nawet nie wie jak se zaszkodził tym wyznaniem. 🤣 Frekfencja mu drastycznie spadnie w cerkwiach

Opublikowano

Co to ukrainę kosztowałoby pozwolić polakom pozbierać szczątki ich przodków ?.

Doskonale cię pamiętam jak ci wszystko gniło a ty zbierałeś na dwa wiadra 

Jakie wiadra?😄

Gniło, ale całkiem sporo też się sprzedało.

...i nie było to koło domu...

Twój świat fantazji się sypie...😄

Opublikowano

To jest plugawy naród, z tym nic nie zrobisz… Pomieszanie żydów z kozakami, gorsza mieszanka, to chyba tylko murzyn z osłem…

Opublikowano
1 minutę temu, Rowan napisał(a):

To jest plugawy naród, z tym nic nie zrobisz… Pomieszanie żydów z kozakami, gorsza mieszanka, to chyba tylko murzyn z osłem…

Po prostu nie bo nie, taki to naród .

Z banderą chcą go wziąść do UE bo niemcy tam mają swoje interesy 😄

Teraz, mirro napisał(a):

@Rowan ja Cię tylko proszę. Zwolnij troszkę. Opanuj gorącą głowę.

Ile już wpłaciłeś na ukrainę ? Ilu przyjąłeś uchodźców ?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Rowan napisał(a):

co chcesz od osła? swoje zdanie ma jak mało kto

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Ile już miałeś nicków na tym forum 3, 5 , 8 ? 🤣

Najmniej z 8.

I co z tego?🤭

Już bym następne miał, tylko ostatnio na przywitanie 40 dyniowy nam dostałem....nie spodobało mi się....😄

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Najmniej z 8.

I co z tego?🤭

Już bym następne miał, tylko ostatnio na przywitanie 40 dyniowy nam dostałem....nie spodobało mi się....😄

Masz czas na robotę 

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał(a):

Dobra, więcej na ich temat nie pisze… Wiecie, że na ich temat mam najgorsze zdanie jakie tylko można mieć🙂

Opublikowano
Teraz, Rowan napisał(a):

Wiecie, że na ich temat mam najgorsze zdanie jakie tylko można mieć🙂

Ja Ci nie bronię mieć zdania, nie mam żadnych pretesji że akurat takie masz. Tyle że forum jest publiczne i Bóg wie jaka k**ew i w jakim celu zechce wykorzystać te wpisy. Na kija problemy administratorom?

Opublikowano
8 minut temu, mirro napisał(a):

No tak przecież lepiej wyzywać amerykańców od mandaryn bo dalej są 😄

Teraz, mirro napisał(a):

Ja Ci nie bronię mieć zdania, nie mam żadnych pretesji że akurat takie masz. Tyle że forum jest publiczne i Bóg wie jaka k**ew i w jakim celu zechce wykorzystać te wpisy. Na kija problemy administratorom?

No tak jak zamkną , gdzie będziesz całymi dniami siedział 🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano

No tak jak zamkną , gdzie będziesz całymi dniami siedział 🤣🤣

Na tym kamieniu co se mam go w d*pę wsadzić.

• Haha 2
Opublikowano
24 minuty temu, dysydent napisał(a):

nie podobała się Tobie sprzedaż Inpost a tu prawdopodobnie Blik trafi na giełde w czasie gdy kraje starej UE tworzą własny sytstem płatnośći z pominieciem USA  ,Blik ma powiązania z usa ale ..... https://www.bankier.pl/wiadomosc/Blik-rozwaza-debiut-na-warszawskiej-gieldzie-Szykuje-sie-najwieksze-IPO-od-lat-9084817.html             , a tak na marginesie kilka spółek SP  trafi na giełde to znaczy zostaną sprywatyzowane 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

On się boi przychodzących raz na jakiś czas  alertów RCB a ty go pytasz co sądzi o sprzedaży  in post czy blik 🤣

Te dwie rzeczy dla większy ludzi w jego wieku są obce 🤣

Edytowane przez racyl
  • Haha 1
Opublikowano
40 minut temu, racyl napisał(a):

Bo jakby zaczęli wydobywać szczątki to by się okazało że dziesiątki tysięcy, kobiet dzieci starców było zmasakrowanych siekierami młotkami piłami czy kijami. Wszystko to z inspiracji i na rozkaz obecnych bohaterów upainy i czynnego kultywowania ich spuścizny.  W dobie internetu i błyskawicznego prze0lywu informacji poszłoby to szeroko na cały świat i potwierdziło fakt że upaina oparta jest na ideologii faszystowskiej. No i jak wtedy przyjąć takie draństwo do UE i NATO? Rozumiesz już?

• Like 2