Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jacus napisał(a):

tak wygladaja twoje podroze ??

nic dziwnego ze sam jezdzisz.

a gdzie takie pany jak ty jezdza ?? zebym wiedzial co omijac 

Spokojnie, taki Małopolski cham i prostak się tam nie dostanie ... Autobusy tam nie jeżdżą, a na nogach nie wejdziesz bo się zasapiesz po kilkuset metrach ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 2
Opublikowano

z koszulkami to trzeba uwazac.

laze po zlotych piaskach a tu jakis facet zaczyna do mnie gadac w jakims dziwnym jezyku..

dopiero jak popatrzylem na koszulke z napisem norway [stara mi kupila] to zajarzylem czemu do mnie po norwesku gada 😂

bulgaria to dobre miejsce dla takich jak ty tomus ???

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Powiedz ,że to było kiedy donald zwijał wojsko i nie było dla ciebie miejsca już tam 

Niestety ale akurat do mojego odejścia najbardziej przyczynili się Panowie Marcinkiewicz i Jarosław Kaczyński. 

Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Niestety ale akurat do mojego odejścia najbardziej przyczynili się Panowie Marcinkiewicz i Jarosław Kaczyński. 

No to tym bardziej później  za rządów tuska po 2007r nie miałbyś co szukać 

Opublikowano
51 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kusząca propozycja...

Nikt nie waży więcej niż ty....🤭

taaa.. procz polowy forum 

51 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Spokojnie, taki Małopolski cham i prostak się tam nie dostanie ... Autobusy tam nie jeżdżą, a na nogach nie wejdziesz bo się zasapiesz po kilkuset metrach ...

ile mogl chodzic ktos kto jak ty nie pil wody ??? 

jarobie dziennie ponad 10 tys krokow a ty ??

dawaj liste tych miejsc tylko nie takie dla impotentow ... tajlandia odpada 😂

a watykan ?? bede w kwietniu ..

watykan jest  idealny dla ciebie.

49 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Syf i bród, w sam raz dla podkrakowskiego Wieprza ... Poziom Krupówek zachowany xD

twoja uciekla po paru miesiacach a taki miales porzadek..

no w spodniach na pewno-nic tam nie bylo 🤣

48 minut temu, racyl napisał(a):

On tylko z kobitków z \bułgarii korzysta 

takie to tylko w polsce wschodniej stoja ..

47 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kurna....cza by zerknąć na fejsa co Monia wstawiła...🤭

a twoja czemu nic nie dodaje ??? 

macie jeszcze  jakies wspolne zycie ?? nawet nie o seks chodzi.

Opublikowano
W dniu 13.02.2026 o 06:58, mirro napisał(a):

Iiiiii się firny przetwórcze zdziwiły, bo chciały marchewki w styczniu to im chłopy przywieźli przemazniętą z pryzm.🤣

Sorry ale taki mamy klimat.

to była gotowa ... ekologiczne zamrożona warzywa na patelnie  

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, tomek222 napisał(a):

Co w głowie ma ten typ, to ja nie wiem, chyba jakiś kompleks Tuska, jeszcze to mówienie o sobie w trzeciej osobie. Patus nawet nie zrozumiał tak prostego tekstu...

590075d2552fcab81fd10e3b174bccfc5034d71400620144d53424e5d0a6b471.jpg

Nawrocki ma bardzo duży kompleks Tuska. Nerwy puszczają bo nie może sobie z nim poradzić bo jest po prostu zbyt słaby politycznie. Dlatego puszczają nerwy i są takie prostackie reakcje. Tusk powiedział wyraźnie JEŚLI nic Batyrowi nie kazał nie mówił co ma robić. A Nawrocki się rozpruł. 

2 godziny temu, tomek222 napisał(a):

Jak to co? Pożyczył od fotografa🤭

Ależ sobie to wykoncypował, nasz narodowy tytan intelektu...

0c907bc8e4618784660b9ce964e1b8b04ec002824b20f8ce3326517399d14d73.png

Pal licho pożyczył czy to była jego. Gorzej że zrobił sobie zdjęcie z olimpijczykami czego zabraniają przepisy MKOL narażając naszych na kary od finansowych po odebranie medali. W czasie olimpiady sportowcy nie mogą robić sobie zdjęć z logo marek innych nisz oficjalni sponsorzy. i za to są kary.

Oczywiście tłumaczenia że pożyczył są od debili dla debili.

2 godziny temu, nie napisał(a):

a gdyby miał np. nike albo prada, to też by po-łgłowki pisały, że jest słupem reklamowym?

nikogo do kupowania (ani nawet komentowania) nie zmusza, ale po porażce z czarzastym i safe trzeba rozkręcić kolejną gównoburzę dla po-łgłówków, żeby przykryć nieudolność rządu

Tak tak a gdyby miał.... na razie to miał nie Nike czy Prade a niemiecką kurtkę i czapkę. 

Goebbels po-łgłówkiem w tym wszystkim okazał się Nawrocki powyżej napisałem dlaczego. I oby nic z tego nie wynikało więcej niż wstyd dla Batyra i ośmieszenie. Gamoń Piesiewicz i PKOL nabrali wody w usta. 

A tyle wrzasku było. Szczuto ciemny lud i znowu zrobili z pisowców bambuko. Biedna młodzież którą tak dotknęło wyrzucenie krzyża do kosza robiła sobie wcześniej z niego jaja krzyż okazał się zabawką czy jakimś gadżetem a główna organizatorka lamentu była od Brauna.

Zwrot w aferze o krzyż z Kielna. Nauczycielka wróciła, a ze stołka poleciała sołtyska sąsiedniej wsi

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
W dniu 13.02.2026 o 06:58, dysydent napisał(a):

tyle że; również i w/g tej interii - spadek zatrudnienia widać w gałęziach gospodarki innych niż to budownictwo, w gałęziach przemysłowo produkcyjnych, transportowych, ogólnie - sferze strukturalnej tej gospodarki

tyle ze ja pisałem to już na wiosnę ... niejaki @12Pafnucy pytał gdzie co jak ...   ale to szczegół ... problem leży a znaczy celowo pompuje w ukrainne kasę u nas żadnych inwestycji  nic sie nie dzieje drogowcy nie mają roboty itp ... największe zwolnienia  były w państwówce pkp cargo celowe niszczenie spółki ..  prace pkp cargo oddali  im Ukrzaliznycia, państwowy operator kolejowy z Ukrainy, poinformował o powołaniu nowej spółki. Ukrainian Railways Cargo Poland ma za zadanie wejść na europejski rynek przewozów towarowych. Poinformował o tym wicepremier i minister infrastruktury naszego wschodniego sąsiada Ołeksandr Kubrakow. To konkurencja dla PKP Cargo, które już przegrywa rynkową walkę z niemieckimi przerwoźnikami.

rafako to konkurencja była simsensa ... teraz teraz pełny serwis elektrowni mają w PL bez konkurencji 

zapytaj @jacus jak mafia pełowska niszczy kraków  .... 

Może być zdjęciem przedstawiającym odcinek biletu, projekt, mapa i tekst

Opublikowano
21 minut temu, nie napisał(a):

wcześniej nie wiedziałeś, że taki zdziwiony?      

Zdziwiony ani trochę ale zadowolony że od początku miałem rację. Satysfakcja to marna ale to było do przewidzenia jak się POPISowscy socjaliści zaczeli na socjal licytować. 

@Roman176, co to się stało że mamy dużo tańsze paliwo jak w Hiszpanii i jedne z najtańszych w europie?

Opublikowano
19 minut temu, hubertuss napisał(a):

Tusk powiedział wyraźnie JEŚLI nic Batyrowi nie kazał nie mówił co ma robić. A Nawrocki się rozpruł. 

a po polsku?

21 minut temu, hubertuss napisał(a):

zrobił sobie zdjęcie z olimpijczykami czego zabraniają przepisy MKOL narażając naszych na kary od finansowych po odebranie medali.

sam to wymyśliłeś czy ci przysłali? 🤣

21 minut temu, hubertuss napisał(a):

z logo marek innych nisz oficjalni sponsorzy

co to za nisze? 

dobrze, że ty nie okazałeś się ⬆️

22 minuty temu, hubertuss napisał(a):

po-łgłówkiem w tym wszystkim okazał się Nawrocki

bo byłby

23 minuty temu, hubertuss napisał(a):

wstyd dla Batyra i ośmieszenie

🤣🤣

Opublikowano
13 minut temu, Ulman napisał(a):

co to się stało że mamy dużo tańsze paliwo jak w Hiszpanii i jedne z najtańszych w europie?

Przy tej cenie baryłki to jest sukces ?😄

Opublikowano

nawrocki powiedział, że tusk to może wydawać polecenia swojemu synowi albo wnuczkom, a nie prezydentowi

na to tusk z resztą peowców i swoimi prestytutkami rozpętali kolejną gównoburzę  

że nawrocki zaatakował tuska wnuczki

jprd, takich po-jebów to jeszcze w polsce nie było