Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, dysydent napisał(a):

same największe kacapskie włazidpce z całej xujni

największe to niemcy

3 godziny temu, dysydent napisał(a):

z Trumpem u jankesów to właśnie Polska ma największą szansę wrócić do strefy wpływów rosji i nawet jankeskie żołdactwo tego dopilnuje (i to jeszcze przez nas samych tu zaproszone i opłacane) aby Polska zbyt dużej krzywdy tej rosji nie zrobiła bo w razie nadarzy się okazja aby ta rosja popadła w jakieś tarapaty i sama wpływów wymagała to Polacy do moskwy już "drogę znają" i ew "tym razem" jankesi tylko rolę przewodnika nam planują

aaa ........ to dlatego trump przysłał tu tyle wojska i sprzedaje nam najnowocześniejszą broń, której nikt poza usa nie ma

Opublikowano
5 minut temu, nie napisał(a):

aaa ........ to dlatego trump przysłał tu tyle wojska i sprzedaje nam najnowocześniejszą broń, której nikt poza usa nie ma

Wytarłeś już całą tą sline z twarzy po opluciu przez Trumpa??

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, nie napisał(a):

Znalazl frajerów to sprzedaje. To biznesmen

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

swoje fantazje i pragnienia zachowaj dla siebie

Opublikowano

sędzia piwnik wyjaśnia po-lszewików

praworządność 🤮

wypad do ruskiej budy po-lszewickie kundle

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, nie napisał(a):

wypad do ruskiej budy po-lszewickie kundle

Mówisz o tym ruskim agencie ?? Niejakim Patryku Jakim ?? Co to spotyka się z ludźmi Putina ?? xD 

https://x.com/Marekwalkuski/status/2019859402828959781

A tu piękne przywitanie Trumpowego przydupasa xD

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2026-02-07/wiceprezydent-usa-wygwizdany-na-igrzyskach-donald-trump-zabral-glos/

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
25 minut temu, nie napisał(a):

największe to niemcy

ja tylko wybrałem spośród tam wymienionych

Trump przyszedł już na gotowe kontrakty popodpisywane jeszcze za Bidena
to jest właśnie najgorsze; nie zaprzeczy sam sobie jeśli zechce je pozrywać i powinniśmy się z tym liczyć i być na to przygotowani to przynajmniej taki podrzutek czort wie spod jakiej flagi jak ten "Tomcio Róża"mniej będzie miał czelności nas czymkolwiek szantażować bo go jakiś - tym razem - nasz pokomuszy wypierdek obrazi

Opublikowano
9 minut temu, dysydent napisał(a):

Trump przyszedł już na gotowe kontrakty popodpisywane jeszcze za Bidena

te decyzje zapadły za pierwszej kadencji trumpa

16 minut temu, dysydent napisał(a):

jeśli zechce je pozrywać

dlaczego miałby je pozrywać?

35 minut temu, Ulman napisał(a):

Znalazl frajerów to sprzedaje. To biznesmen

popatrz, a ruskim i chińczykom nie chce sprzedać, nawet turkom nie chce, poza tym to nie jest jego prywatna broń i to sprzedaje usa a nie prywatnie dj trump, więc to raczej takie wpisy są frajerskie

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ziobro dzwonił na numery z listu gończego

Po co dzwonić ... Niech przyjedzie na najbliższy posterunek Policji i zgłosi gdzie jest poszukiwany Zbigniew Z, pseudonim Zero xD 

Opublikowano

Może chciał się zaanonsować. Przyjedzie a i tak nie będą wiedzieli co z nim zrobić.

Żałosne to jest. Publikują list gończy z numerem którego nikt nie odbiera.

Zagrywka w stylu- gonić króliczka.

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Żałosne to jest. Publikują list gończy z numerem którego nikt nie odbiera.

Numer był zajęty a nie że nie odbiera ... A zresztą, i tak wiadomo gdzie pajac przebywa, wszyscy wiedzą gdzie uciekła ta fujara i miękiszon ...

Opublikowano
8 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A zresztą, i tak wiadomo gdzie pajac przebywa, wszyscy wiedzą gdzie uciekła ta fujara i miękiszon ...

od kiedy wystawia się list gończy za kimś, którego miejsce pobytu wszyscy znają? 🤣

tylko w po-lszewi, żeby nakarmić nienawiścią oszalałą sektę po-łgłówków

Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał(a):

od kiedy wystawia się list gończy za kimś, którego miejsce pobytu wszyscy znają? 🤣

tylko w po-lszewi, żeby nakarmić nienawiścią oszalałą sektę po-łgłówków

On i tak tego nie zrozumie. Od bobowych pierdów mózg zatruty. Zaraz napisze o ruchaniu przez pis i trumpa. Tyle z rozmowy.

Następne wysrywy peowskiego profesora:

https://www.facebook.com/share/v/1AczEVBgT1/

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

On i tak tego nie zrozumie. Od bobowych pierdów mózg zatruty. Zaraz napisze o ruchaniu przez pis i trumpa. Tyle z rozmowy.

Sam masz mózg zatruty xD mandarynki z USA przedawkowałeś xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Mokrą szmatą?

39 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jak był w kraju to trzeba było aresztować i osądzić a nie teraz pajacować.

Aleeee wtedy był chory i to było niehumanitarne.

Opublikowano
Godzinę temu, nie napisał(a):

Popatrz, a ruskim i chińczykom nie chce sprzedać, nawet turkom nie chce, poza tym to nie jest jego prywatna broń i to sprzedaje usa a nie prywatnie dj trump, więc to raczej takie wpisy są frajerskie

Biznesmen nie będzie wzmacniał konkurencji - to oczywiste. USA sprzedaje broń pod dyktando rządzących więc nie idź logika racyla,  galana i nie pisz że Trump sprzedaje nam broń by po chwili temu zaprzeczyć 

1 godzinę temu, nie napisał(a):

aaa ........ to dlatego trump przysłał tu tyle wojska i sprzedaje nam najnowocześniejszą broń, 

😆

Opublikowano
12 minut temu, mirro napisał(a):

Aleeee wtedy był chory i to było niehumanitarne.

Gówno tam prawda. To wszystko teatr dla mas.

31 minut temu, jarecki napisał(a):

Wywiad Izraela by ,, zniszczył " cel bez listy gończego 😝

Wywiad Izraela działał tam gdzie były szekle albo dolary. Później za odpowiednią sume nawet nazistom w.ameryce pd odpuszczał. Wszystko kwestia ceny.

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Ja to słyszałem w Republice i myślę że to prawda.🤣

Przez 1,5 roku nie mogli aresztować albo przynajmniej próbować tak jak tego drugiego?

Wystawianie listu gończego za kimś kto wiadomo gdzie jest? Nawet dokładny adres jest znany.